Nedır kendımı ıyı hıssetmem adına paylasır msnzEvet var pişman da oldum ama iş işten geçti
Adını koydum ferihayı izlemişsinizdir ya da konusu hakkında bilginiz vardır. Birazcık ferihacılık oynadım. Beni çok seven birine zaten bu ilişki olmaz diye saçma sapan gereksiz yalanlar söyledim. Sonra gerçekler ortaya çıktı beni terk ettiNedır kendımı ıyı hıssetmem adına paylasır msnz
Benimdeee...Anlatamayacaksınız niye bizden anlatmamızı bekliyorsunuz ki?
Burada anonimsiniz, buraya bile yazamayacak kadar ne yaptınız?
Aklıma kadınların linçlinden korunma amaçlı gizlemek adına tek bir şey geliyor...
Bıçkın delikanlı takılan biriyle flört etmiştim boynunda altın zinciri ve her daim jölelediği saçları vardı devam edemeyeceğim... aklıma geldiğinde yorganı kafama kadar çekip unutmaya çalışıyorum tansiyorum -1’lere düşüyor.Burda anlatamayacagım seyler var kendıme saygım kalmadı ama ısler cok sarpa sardı sızınde yasadıgınız farklı durum ve olaylar varmı
AllahımBıçkın delikanlı takılan biriyle flört etmiştim boynunda altın zinciri ve her daim jölelediği saçları vardı devam edemeyeceğim... aklıma geldiğinde yorganı kafama kadar çekip unutmaya çalışıyorum tansiyorum -1’lere düşüyor.
Ferihayıda terketmişti sonra birleşmişlerdi severse döner dizideki gibi davranmaya devam etAdını koydum ferihayı izlemişsinizdir ya da konusu hakkında bilginiz vardır. Birazcık ferihacılık oynadım. Beni çok seven birine zaten bu ilişki olmaz diye saçma sapan gereksiz yalanlar söyledim. Sonra gerçekler ortaya çıktı beni terk etti
Kendinize sayginizi kaybettiyseniz depresyon gibi sorunlar yasamadan once bir psikolog ile görüşün derim.Burda anlatamayacagım seyler var kendıme saygım kalmadı ama ısler cok sarpa sardı sızınde yasadıgınız farklı durum ve olaylar varmı
Yoktu ama beyaz çorap giyiyordu, lütfen bu bahsi kapatalımAllahım
kösele ayakkabı, o var mıydı?
Aa öyle demeyin bence kendinizle gurur duyun, iç güzelliğe bakayım yargılamadan demişsiniz ama içi de bıçkın çıkmışYoktu ama beyaz çorap giyiyordu, lütfen bu bahsi kapatalım
Keşke öyle bir şey olsa ama imkansızFerihayıda terketmişti sonra birleşmişlerdi severse döner dizideki gibi davranmaya devam et
Aa öyle demeyin bence kendinizle gurur duyun, iç güzelliğe bakayım yargılamadan demişsiniz ama içi de bıçkın çıkmış
İyi bir anı bu, ciddiyim.
KasjsjsjskÇok fena boşluğuma geldi hala bu hatayı nasıl yaptığımı sorgularım ara arabazen görünen köyün kılavuz istemeyeceğini öğrenmiş oldum da ben hala bana gönderdiği fantezi müziğinin nadide eserlerine gülmeden yanıt vermek için harcadığım dakikalara yanıyorum
Kasjsjsjsk
Asırlık deneyim bence
Zamanında lisede benim de oldu öyle biri, parkta falan buluşuyorduk, yanıma bir cafeye gelmiyordu.
Neymiş cafeler boş insan işiymiş, kendi parkta ne yapıyor sorgulamıyor ama onu
Değişik türler iyidir ya, eğlence ve anı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?