kendınızı benım yerıme koyarak cevaplayın lütfen !!!!

annem ver parasını alın yenı gelınızıe benden hedıye olarak verırsınız deyıp çıkalım dedı.o sırada esımı aradım anlattım onların yuzunden benı ılme deyınce yapamadım ama orda onları hayatımdakı yerı sadece kayınvalıde ve kayınpader sevdığım erkeğin ailesı bile dıyemıyorum

ne gurursuz insanlarmış kuyumcudan kaçmakta nedir ya
hiç mi adap usül görmemişler
yerinde olsam aileme tabi ki o parayı veririm
eşiminde ağzını açtırmam

onlar oğlan veriyor yaa daha ne istersin bire kadın.o olmasaydı evde kalırdın alimallah.otur kalk şükret.

bence mantık bu. başka izah bulamıyorum

haha ebnde eşime az mı uğrastım senı aılenden almak için dıye takılıyorum

eşimle aramızda normalda para mevzusu falan olmaz hakkını yemıyeyım maaş kartı bıle bende ne yaptın ne ettın demez ve çalısıyorum

o zaman unutucaksın canım düğün mevzusunu, sen yüzde yüzde haklı olsan bi yerden sonra illaki savunmaya geçecek ve sen iyice sinirleneceksin

ailemın durumu çok çok iyi canım almazlarda ama kardeşimin hesabına yatırıcam

ne gurursuz insanlarmış kuyumcudan kaçmakta nedir ya
hiç mi adap usül görmemişler
yerinde olsam aileme tabi ki o parayı veririm
eşiminde ağzını açtırmam

cins insanlar canım aman benden uzak dursunlarda..tabıkı verıcem o parayı aileme

o zaman unutucaksın canım düğün mevzusunu, sen yüzde yüzde haklı olsan bi yerden sonra illaki savunmaya geçecek ve sen iyice sinirleneceksin

unuttum desem bıle olmadık zamanlarda aklına gelıyor ve konusu ortaya atıyorsun maalesef

zaten bende bu kız ailesi erkek ailesi olayını anlamam.bedavada kız alıp oturun.her iki tarafında yapacağı masraf ele değil çocuklarına gidiyor yağmasanızda bi gürleyin be.maddi olamıyorsunuz manevi destek olun,sonrada şanlı şöhretli düğün yaptık diye etrafa hava atmakta üstlerine yok ama

Bir zerre bile haksız değilsiniz. Bu tarz mal, mülk, para kavgaları hoş olmasa da sizin aileniz enayi miydi de kardeşinize varana dek ellerinde avucunda ne varsa döktüler sizin için? Şu anda geri adım atarsanız bu adam kısa zamanda yüzsüzlüğü ele alır. Haydi ailesi uyanık ve yüzsüz, eşiniz bari kendini bilsin ya.
Yalnız zamane devri bir acayip herhalde, kadın her halükârda sıkıntıyı çeken, düşünen taraf oluyor, erkekler ise sorumsuzlukta ve bencillikte aya çıkacak neredeyse ben bunu gördüm iyice.

keşke ailen de birşey yapmasaymış.o kadar borca girdiniz madem biraz daha girecektiniz.eşiniz değerini bilmez böyle işte.paranın verilmesi konusunda birşey diyemiycem emin olamadım.borçlarınız var ve eşiniz vermek istememiş olabilir.ama şöyle de diyebilirdi.haklısın senin anneler yaptı benimkiler yapmadı ama bu parayı borçlarımız için kullanalım.gerçi kimse demiyor bunu,kimse kendi ailesini kötülemek istemiyor.yine size karşı bu konuda anlayışlıymış o da iyi birşey.

Unuturlar canım unuturlar..
Senin ailenin yaptığı hiç bir şeyi unutmazlar.
Ama kendi ailesi ile ilgili tüm kötü vukuatları silerler senden de silmeni beklerler.
Silme de gör gününü, huzura hasret kalırsın!
Bu dönem aşkınızı en yoğun hissettiğiniz dönemdir(!)
Malesef, malesef, malesef....

Şimdikiler oğullarını bedavaya evlendiriyor,anayım babayım diye saygı bekliyorlar.
Kız ailesine yüklenenler apayrı facia

evet canım çalısıyorum.bılmıyorum sasırdım eşimin dünkü tavrına.bız artık bır aile olmusuz onun ailesıyle artık ona göre laf edılmemesi gerekıyormuş..

Evlenince siz onun tarafiyla aile oluyorsunuz da esiniz sizin tarafla aile olmuyor mu? Tamam kimsenin ailesi yardim etmesin evlenecekler calisip yapsin herseyi ama yapana da bir zahmet geri ödensin. Bekar kardesleriniz vermis size parayi. Yarin bir gün onlara da lazim olmayacak mi? Bence esiniz domuzdan bir kil zihniyetine sahip. Aman simdi huzur bozulmasin sonra da versem olur derseniz haksizliga göz yummus olursunuz. Esiniz karimin huzuru bozulmasin hazir borclar da bitmisken kardeslerinden aldiklarimizi geri ödeyelim diyor mu? Hem altinlariniza el koymuslar hem de salon icin verilen paranin üstüne yatmislar. Ayip insan ailesinin yaptiklari yüzünden esine karsi mahcubiyet duyar sizinki bir de agresif takiliyor. Ben böyle haksizliklara hic gelemem ve dogru bildigimi yaparim. Onunki aileyse benimki de aile. Sizin durumunuz para mevzusu degil aslinda. Anne babasindan birak fayda görmeyi bir de maddi olarak sömürülen erkegin evlendikten sonra hic yasanmamis gibi onlara laf söylettirmemesi ve ne olursa olsun hakli olduklarini düsünmesi. O kadar cok var ki bu forumda böyle koca tipi.

düğünden 3 hafta sonra gittim erkek tarafına kayınpederım salon sahıbı bıle sasırdı MECLİSİN ne kadar kalabalık dedı sankı adam tek taraflı doldurdu o slaonu

aynen canım annem damadını evlatlarından ayırmadı hoş annemle araları ıyı ama ıstıyorkı kendı annesıylede aynı olayım ama yok öyle bır dunya annesı bana ne kadr ilgi alaka gösterdıkı .ever kız ailelerı kerız artık bu zamanda nısan söz onlara zaten bırde düğün bu arada eşim tarafında normalda düğün kına hatta nısan bıle erkeğe aıt ben onların memleketten değilim ya kaynanacığım akıllılık ettı

ever canım eşimin hakkını yıyemem ama aileme o parayı vermek zoruna hısedıyorum kendımı ailem istemez ama kardeşimde bekar daha neden onun parasının üzerine konayım haksızmıyım

Sen haklisin bence de. Cok dogru dusunmussun. Ailene parayi vermelisin.

onu dusunen yok yok canım esım normalde anlayıslıdır ustume tıtrer

aynen canım artık kız ailesi erkek tarafı oldu

evlenmişssin eşinle çok mutlusun ve ailesinden hoşlanmadığın için seni uzak bile tutuyor. Parayıda vermeni istememiş ailene. Yapıcak bişe yok .
Sonuçta siz en basta bunu kabullenmişssniz ödemişsizniz ailene ödetmişssin. Tepki koymamıssınız şimdide aileme para vericem diye eşini kızdırmanın anlamı yok . Aieni en basta düşüncektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…