burada elbette sen haklısın,bu konularda çok hata yapmış ama hatalarından ders almış biri olarak sana tavsiyem:madem eşinden memnunsun bu konu hariç,seni bu konuyla hayalkırıklığına uğratmış olabilir ama insan ailesiyle ilgili olumsuzlukları duymaktan hoşlanmıyor bazen komleks yapıyor erkekler bunları ve biraz da bencil oluyorlar malesef.sakince konuşun,sakince neden kırıldığını dikkat ederek anlat çünkü hassas konu.bunları ısıtma bir daha evliliğinizde.benzer olayları yaşayacağını hissettiğin zaman gardını al sonradan böyle üzülme.ailene o parayı vermeden için rahat etmeyebilir seni anlıyorum çünkü ben düğün vs sırasında bişey yapmadıkları için ailemden de çoğu şeyi istemedim.ama yine de onlardan daha fazla yaptıklaı için ve annem üzüldüğü için her fırsatta annemlere bir ihtiyaçlarını aldım:)böyle azıcık söndürebildim içimdeki ateşi.sen böyle huzur bulacaksan bunu konuş seni anlamasını sağla.umarım bundan sonra huzur verirler.hep biz kadınlara düşüyor böyle şeyler ama yuvayı dişi kuş yapar,ben ki kendimi tanıdığımdan beri feminist bakışa sahibim ve bunu söylüyorum:)huzur ve mutluluklar