kendınızı benım yerıme koyarak cevaplayın lütfen !!!!

neden yüzükleri sen aldın? Başta taviz vermissin!! Eşinin ailesi de ayri dünya..bu kadar da olmaz ki canim..

canı o an annem ver yüzüklerin parası bızden size hedıye de deyıp çıkıp gidelım dedı o mantıkla verdım parasını ama o an eşim arayıp yazık etme bıze deyınce kıyamadım o benı için çok sey yaptı bırakamadım onu yüz üstü.tavız vermiş gibi görünsemde emın ol o olaydan sonra kayınvalıde ve kayınpeder defterı kapandı bende kı kendılerınıde söyledım .herseyı affederdım ama bu yaptıgınızla son noktayı koydum dedım ogun bugündür yanı düğünden sonra özellıkle ararlar sorarlar ama bende tık yok ...

senın durum benden vahım arkadasım yok şimdi allah için bizden para istemezler hatta emınım kı onlardan para istesek verırler .ama söz nişan düğün zamanı yaptıklarını unutturmuyor keske olmasaydı güzellıkle geçseydı .senın kıler tam ölümlük allah yardımcın olsun bakıyorumda benımkı küçücük başkalarının derdının yanında.mesela borcumuz olsun ailesi parasız olsun eşim bızımde borcumuz var para yok der ama borç olmasa emınım verır eşim ama ailesi geri öder bundan emınım

eşin nereli merak ettim. lütfen cevap ver fena halde tanıdık geldi bu sahne:)

burada elbette sen haklısın,bu konularda çok hata yapmış ama hatalarından ders almış biri olarak sana tavsiyem:madem eşinden memnunsun bu konu hariç,seni bu konuyla hayalkırıklığına uğratmış olabilir ama insan ailesiyle ilgili olumsuzlukları duymaktan hoşlanmıyor bazen komleks yapıyor erkekler bunları ve biraz da bencil oluyorlar malesef.sakince konuşun,sakince neden kırıldığını dikkat ederek anlat çünkü hassas konu.bunları ısıtma bir daha evliliğinizde.benzer olayları yaşayacağını hissettiğin zaman gardını al sonradan böyle üzülme.ailene o parayı vermeden için rahat etmeyebilir seni anlıyorum çünkü ben düğün vs sırasında bişey yapmadıkları için ailemden de çoğu şeyi istemedim.ama yine de onlardan daha fazla yaptıklaı için ve annem üzüldüğü için her fırsatta annemlere bir ihtiyaçlarını aldım:)böyle azıcık söndürebildim içimdeki ateşi.sen böyle huzur bulacaksan bunu konuş seni anlamasını sağla.umarım bundan sonra huzur verirler.hep biz kadınlara düşüyor böyle şeyler ama yuvayı dişi kuş yapar,ben ki kendimi tanıdığımdan beri feminist bakışa sahibim ve bunu söylüyorum:)huzur ve mutluluklar

aynen dediğin gibi yapıyorum canım ben burnumdan kıl aldırmazdım şimdi bir çok seye o an için hehe deyip gecıyorum ...öyle yuvayı dişi kuş yapıyor

aynen dediğin gibi yapıyorum canım ben burnumdan kıl aldırmazdım şimdi bir çok seye o an için hehe deyip gecıyorum ...öyle yuvayı dişi kuş yapıyor

Ahh canımm benim kaderimdensin Eşimle Biz 6 yıllık beraberken evlenmeye karar verdık canımm ve 2 yıl daha evlenmeyecektık tepemız attı ailesine, dedık evlenek barı borcumuzu harcımızı bılelım eşim tek erkek cocuk ama ailesi kendıne musluman oldugu için hiç umurlarında değil cocugumuzun kaç yıldır konuştugu bı kız var düğün yapacaz yuva kuracaz demedıler eşimin bılıktırdıgı paraları bıle yedıler o bıcım yanı neyse eşim soyledı ben evlenecem dıye nasıl düğün yaparlarmış falan fılan eşimden korktukları için ve onlara sırt cevırmesınden korktugu içi yalakalıgına tamam demiş tabı ben bunu oraya gıdınce anladım... Bana ne oldu da evlenıyorsunuz bunun dugunu va carşısı var nasıl yapacaz dedı 6 yıldır neredetdı aklı bılmıyorum ... neyse ben merak etme bız yaparız herşeyı çarsıya falanda cıkarmam senı ben bunca yıl boş durmadım ceyızımı full aldım hiç eksıgım yok denecek kadar azdı.. eşim henuz işten gelmemıştı neyse dedım hemen gel cıkar benı bu evden neyse eşim hiç eve gırmeden eve bırakıp oyle gelecegım... bir güzel fırcayı yedı tabı eve gıdıp annesınede yedırtmiş bana tamam deyıp d.... neden oyle dıyorsun falan ohh sefam olsun neysekı arkadaşım carşısı pogacası cıcegı cıkolatası takıları nişan elbıselerıydı ıkramlardı düğüne dair herşey full eşyalarımızı hep eşimle hallettık hep hıc bır yere onlara ne danıştık ne goturduk gunun bırınde eşimi ugursuzluk dıye goturmek ıstemedım ablamla bırlıkta kınalık gelınlık bakmaya gıttık begendık ve dugunden bır ay oncede kıralayacagız... ben zavallım yıne düşünuyorum tek oglu gelsın gorsun bzımle olsun dıe goturdun obovvv Allah ım o an bıttı içimdekı sevgı saygı kadın yolda adım atmadı arkadaşlar adım atmadı inanabılıyormusunuz istemedıgı için adım atmadı... neyse ındallah ettım ve eşimin yuzune karşıda herşeyı soyledım oda doğal olarak hak verdi kı verılmeyecek bı durum değil... ben onu bıryere gotururmuyum aslaaa... eşimle yıne koşturmalara devam onun ailesı harcamıyor yaa kendı ailemede asla harcatmadım takılarını nasıl onlara eşimle bız alıp verıyorsak ailemede verdım... asla papuç bırakmam sonuç ıtıbarıyle harşeyı kendımız yaptık ve Mevlam cok buyuk ayrdımcımız oldu kendı ailem en buyuk şansımdı hep yanımızdaydı... düğün gunu onlara asla takımı bırakmadım asla... ablama verdım kı ablamda bızle gezmeye geldı ... şimdi çok mutluyum ne borç ne harc hiç bırşey yok bırıkım yapıyorum çalışıyorum... aaa bıde soylemem gereken bırşey daha var bebek ıstıyorlarmış torunlarını goreceklermiş kendılerı bı ıgneye sap oldular yaa ve her zaman dıyorum siz hala bı gırışım bırıkımde bulunmadıgınızdan evlenmedeı farz edın ve asla eşimle bırlıkte bı meyvemız olsuın dıye kaar vermedıkce yapmayacagım... cok hırslıyımdır cok kuvvatlıyımdır deiğimi yaparım ve burunlarından getırırım... SEnde oyle yap canım ailenın borcunu ode ve eşinle asla huzurunu bozma kanından suyundan gıdersen hiç bırşey dıyecegını düşünmuyorum hep kanından gıt huyundan gıt benım en buyuk şansım eşim ailesinin farkında olarak bı karar vermesıydı ve lafının arkasında durdu elhamdulıllah... Baya uzun yazdım ama okursan yalnız olmadıgını gor ve asla papuç bırakma (papuç bırakmadan kastım kavga etmek değil kaale alma)) onlara yeter artar bılee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…