Anne olunca bir cesaret geliyor. Minik bir yavruyu korumak, büyütmek için zor şeyleri deniyorsun, yapıyorsun. Eğitimi ve sağlığı için sevmediğin şeylere sabrediyorsun. Tek başına yaşarken kendini önemsemezken, hatta yaşamayı istemezken, bebeğin olunca kendine dikkat eder oluyorsun, icine mutluluk yerleşiyor, çocuğum için hayatta kalayım, güçlü durayım diyorsun.Ekonomik özgürlük cok önemli. Ve kendi kararlarını kendin almak..hayatının iplerini eline alabilmek..
Annelik konusunu ise anlayamadım.anne olmayı çok istiyorum. Allahim ins nasip eder. Anne olan arkadaşlardan rica ediyorum Anne olmak kadına ne şekilde bir güç veriyor, ona bir hayat kurabilmenin cabası mi.yoksa onu karnında taşımak, ve doğurmak mi. Kendi annemle bile konuşamadığım şeyler. Bir süre önce Anne olmak istemiyordum..bazen ara ara düşünüyorum.. Anne olmak istemeyen arkadaşlarım da var. Annelik insana nasıl bir güç katar.
Bayram öncesinde bunun (aynı şartlarda) cam silme versiyonunu yaşadık, güçlü hissetme sebebi gerçektenBirazdan balkon yıkayacam 37 derecede güneşe karşı başarırsam güçlü hissedecem cinsiyetimden bağımsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?