Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de?

Morgramofon

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
64
47
18
32
Hayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..

Hayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Şaka bir yana insan kendini mutsuz huzursuz hissettiği yere ait hissedemez size sorum şuan hayalinizde ki hayatımı yaşıyorsunuz

Bu hissiyata kapildigimda Jim Rohn’un “Bulundugun yer seni memnun etmiyorsa yerini degistir, agac degilsin” sozu gelir ve aksiyona gecerim. Tavsiye ederim.

Zaman zaman oldu .Şehir olarakta bulunduğum ortam olarakta çok hissettim ve Sehir olarak dört tane şehir değiştirdim memleketim hariç diğer yerler hep bana yabancı geldi.15 senedir İstanbul'dayım hala kendimi buraya ait hissetmiyorum.Burada misafirim ve birgün guidecegim diyorum gelirken de mecburiyetten gelmistim

Mutsuzsan bulundugun yerden dolayi yeri degistir, mumkun degilse zevk almaya bak.. olumsuzluk bir diger olumsuz dusunceyi getirir

Şaka bir yana insan kendini mutsuz huzursuz hissettiği yere ait hissedemez size sorum şuan hayalinizde ki hayatımı yaşıyorsunuz
Aslında her şey yolunda çok şükür .. Hayalimde ileriki yaşantımla ilgili büyük beklentilerim yoktu. Hala da yok. Olmasını istediğim şekliyle yaşıyorum şimdi çok şükür ama bu ara çok sık böyle düşünür oldum. 6 haftalık hamileyim hormonlarım bana selam çakıyor da olabilir bilemiyorum.

Bence hormonal bir durum bebeğiniz sağlıkla sıhhatle gelsin

Bende ait hissetmiyorum. Son 15-20 günüm zaten şükür taşınıyoruz. Ama tabii gittiğim yerde burayı aramam umarım . Yeni bir hayata başlayacağım için ayrıca çok heyecanlıyım. Ve işime devam edeceğim için.
Umarım tebdili mekanda ferahlık vardır sözünü dibine kadar yaşarım.
Elveda yaşadığım , yokuşlu şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…