- 7 Haziran 2022
- 64
- 47
- 18
- 32
- Konu Sahibi Morgramofon
-
Öyle değil ama tabi insanız hepimizin dertleri var…Hayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Her zaman öyle hissediyorumHayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Şaka bir yana insan kendini mutsuz huzursuz hissettiği yere ait hissedemez size sorum şuan hayalinizde ki hayatımı yaşıyorsunuzHayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Hayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Zaman zaman oldu .Şehir olarakta bulunduğum ortam olarakta çok hissettim ve Sehir olarak dört tane şehir değiştirdim memleketim hariç diğer yerler hep bana yabancı geldi.15 senedir İstanbul'dayım hala kendimi buraya ait hissetmiyorum.Burada misafirim ve birgün guidecegim diyorum gelirken de mecburiyetten gelmistimHayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Aslında her şey yolunda çok şükür .. Hayalimde ileriki yaşantımla ilgili büyük beklentilerim yoktu. Hala da yok. Olmasını istediğim şekliyle yaşıyorum şimdi çok şükür ama bu ara çok sık böyle düşünür oldum. 6 haftalık hamileyim hormonlarım bana selam çakıyor da olabilir bilemiyorum.Şaka bir yana insan kendini mutsuz huzursuz hissettiği yere ait hissedemez size sorum şuan hayalinizde ki hayatımı yaşıyorsunuz
Bunu sevdimBu hissiyata kapildigimda Jim Rohn’un “Bulundugun yer seni memnun etmiyorsa yerini degistir, agac degilsin” sozu gelir ve aksiyona gecerim. Tavsiye ederim.
Bence hormonal bir durum bebeğiniz sağlıkla sıhhatle gelsinAslında her şey yolunda çok şükür .. Hayalimde ileriki yaşantımla ilgili büyük beklentilerim yoktu. Hala da yok. Olmasını istediğim şekliyle yaşıyorum şimdi çok şükür ama bu ara çok sık böyle düşünür oldum. 6 haftalık hamileyim hormonlarım bana selam çakıyor da olabilir bilemiyorum.
Amiiiinnn inşallahBence hormonal bir durum bebeğiniz sağlıkla sıhhatle gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?