Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de?

Hayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Evet evliyim sanki buraya ait değilmişim benim burda ne işim var gibi kendimi dışlanmış görüyorum

Şu an hissediyorum mesela. Üniversite için başka bir şehirdeyim. Ne orada kaldığım yer evim gibi, ne aile evim evim gibi. Daimi bir misafirlik hissi. Yaşadığım yere alıştım çoktan ama benimseyemedim

Hayırlı geceler kızlar.. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kendinizi hiçbir yere ait hissetmediğiniz zamanlarınız oluyor mu sizin de? Dertleşmeye ihtiyacım var..
Çocukluğumdan beri hem de.. terapi de aldım hatta yok sayılmışım çocukken bebekken ondan mıdır bilmem.. yanımdaki insana yabancılaşma ile devam eder hatta.. biraz önce öpüştüğüm, daha geçen hafta yanında uyuduğum adamdan tiksinir tahammül edemezdim. Ondandır belki hala yalnızım.. hayat zor dememek gerekmiş ama emek istediği kesin..

şu hayatda ait oldugum ve ait hissettigim tek sey var oda kızım.
yer ve mekan olarak ruhum maalesef sığmiyor hic bir yere işte bura benim ait olduğum yer diyemiyorum hep bir boşluk hep bir hiçlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…