Kendinizi nasıl güçlendiriyorsunuz?

Kızlar gerçekten hayat bazen çok zor geliyor, ve biliyorum ki ülkecek durum bu, ama benim sorum özellikle ailesinden yeterli desteği göremeyen kadınların durumu daha zor, evlenince biliyorsunuz herkes şanslı olmuyor hayat çok kolay gibi birde eş ailesi akrabalarıyla uğraşmak çıkıyor size, kendinizi nasıl güçlü tutuyorsunuz? 2 senedir çalışmıyordum hem pandemi hem şehir değişikliği nedeniyle şimdi iş buldum şükür başlayacağım, diyorum tekrar bekarkenki gibi kendi paramı kazansam daha güçlü hissederim, insanlar çok yoruyor ve genel anlamda içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat güçlü olmak tekrar ayağa kalkmak bir şekilde yaşamak zorundayım. Bazen düşünüyorum Allah korusun insanlar nasıl 60-70 yaşına kadar geliyor diyorum, nasıl çekmişler bu hayatı gibi düşünüyorum. Düzeliyor mu?
O 60-70 yaşındaki insanlara sorun bakalım geçmişe gitseler o zaman dert edindikleri şeyleri dert ederler miydi. İnsan yaş aldıkça balış açısı değişir, hayat daha da değerli olur.

Başlığa cevabım: severek.
Kendinizi sevin ve sizi rahatsız eden durum ve kişileri hayatınızdan çıkarın çözemiyorsanız.
Aslında hristiyanım, yani biliyorsanız bu konuda benim inancımın en çok önem verdiği şey, aslında kendimle değil daha çok çevremle sorunlarım oluyor tabiki herkesle değil ama bu kişi bana bunu nasıl yapar diyebiliyorum ve sürekli onu düşünürüm

Aslında bazen bunu da düşünüyorum, çünkü satürn yönetiminde bi burç, gerçekten o mu zorluyor acaba diyorum psikolojik anlamda negatif bakabilen yapıya sahibiz. Mücadele etme ve geleceğini düşünmek konusunda evet öyle etki veriyor ama dönencesini tamamlayana kadar Buda 31-32 yaşına kadar zorluyormuş
Oğlak aslında güçlü görünür ama içsel olarak çok hassastır. Sert kabuğun altında kırılgan biridir.

Aslında hristiyanım, yani biliyorsanız bu konuda benim inancımın en çok önem verdiği şey, aslında kendimle değil daha çok çevremle sorunlarım oluyor tabiki herkesle değil ama bu kişi bana bunu nasıl yapar diyebiliyorum ve sürekli onu düşünürüm
Kendinizi daha çok severseniz o niye onu yaptı bu niye bunu yaptı düşünceleri olmuyor. İnanışla alakası yok bunun benim nazarımda. Sallamakla alakalı. 😀

Oğlak aslında güçlü görünür ama içsel olarak çok hassastır. Sert kabuğun altında kırılgan biridir.
Koç Burcu bi astrolog oğlak olmak istemem demişti, koçlar cesur olmasına rağmen istemezdim çünkü satürn diz çöktürür seni hep mücadele içine sokar emek bekler hayata hazırlar demişti. Çevreniz de oğlak var mı?

Kızlar gerçekten hayat bazen çok zor geliyor, ve biliyorum ki ülkecek durum bu, ama benim sorum özellikle ailesinden yeterli desteği göremeyen kadınların durumu daha zor, evlenince biliyorsunuz herkes şanslı olmuyor hayat çok kolay gibi birde eş ailesi akrabalarıyla uğraşmak çıkıyor size, kendinizi nasıl güçlü tutuyorsunuz? 2 senedir çalışmıyordum hem pandemi hem şehir değişikliği nedeniyle şimdi iş buldum şükür başlayacağım, diyorum tekrar bekarkenki gibi kendi paramı kazansam daha güçlü hissederim, insanlar çok yoruyor ve genel anlamda içimden bir şey yapmak gelmiyor fakat güçlü olmak tekrar ayağa kalkmak bir şekilde yaşamak zorundayım. Bazen düşünüyorum Allah korusun insanlar nasıl 60-70 yaşına kadar geliyor diyorum, nasıl çekmişler bu hayatı gibi düşünüyorum. Düzeliyor mu?
Bir arkadaşım var, çıkmaza girdiğini hissettiğinde "bana ne be" der ve o sorunu yok sayarak hayatına devam eder. Bazen bana ne be deyip yok saymak insana yaşama gücü veriyor

Koç Burcu bi astrolog oğlak olmak istemem demişti, koçlar cesur olmasına rağmen istemezdim çünkü satürn diz çöktürür seni hep mücadele içine sokar emek bekler hayata hazırlar demişti. Çevreniz de oğlak var mı?
Evet bir çok oğlak arkadaşım var ve gerçekten karakterler benziyor. Kişinin oğlak olduğunu anlarım😀 Ben de oğlak burcuyum ama farklı bir burç olmayı tercih ederdim. Oğlak dışarıdan soğuk görünüyor, hayatı çok ciddiye alıyor benim gözlemim bu.

Aşırı Güçlü olmayı asla istemedim ☺
Sonra nazımı kaprisimi kim çekecekti
Gücünü önemli günler için sakla 😉
Ve nasıl bir hayat istiyorsan öyle insanların yanında dolan, şikâyetçi olduğun insanların yanında işin ne dimi...biraz enerjilerle oyna 😎

Beni heyecanlandıran hayellerime sarılarak
Gercekten ben de bu aralar zor sürec geciriyorum psikolojik olarak..demin boğulacak gibi bile oldum
Bu arada ben de oğlak kadınıyım

Geçmişten yalnızca ders alıp geçmişi düşünmeyerek, geleceğe çok fazla odaklanmayıp anda kalmayı tercih ederek, kimseyi değiştirmeye çalışmadan kişilere karşı kendimi değiştirerek, hayatımdaki tüm fazlalıkları, yükleri atıp yalnızca gerektiği kadar eşya ve insan barındırarak, başkalarının hakkımda ne düşündeklerini ve ne söylediklerini umursamadan kendim için mutlu olmaya çalışarak, kimseden beklenti içine girmeyerek, küçük şeylerle mutlu olmaya çalışarak, çocuklarım, eşim, kendim ve sevdiklerimin sağlığını düşünüp şükrederek...

2 ameliyat olmak zorunda kaldım dedimki bunlar bitsir rahatlayacağım tam ameliyata girdiğim gün 11 mart korona heryerde patlak verdi.Çok sıkıntılı bir süreçti.Sonra miyom var hamile kal dediler, dedim ameliyattan iyidir hem bebek özledim hamile kaldım.10 haftalıkken kalbi durdu aldılar.Yani 2 hafta önce.Kürtaja girerken Allahım bana yardım et evlatlarıma bağışla bi şunu atlatsam dedim.Oda geçti, geçti dediğime bakma üzüntüm hala var.Bugün koronam pozitif çıktı ve şuan Allahım beni evletlarıma bağışla deyip uyku uyuyamıyorum.Güçlü olmak zorundayım yaşamak için.O iki yavrunun en çok bana ihtiyaçları var.O yüzden mecburum.Yılamam bırakamam.

Back
X