Kendinş yerlere atıp dönüp ağlıyor

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
12 aylık kızım altını değiştirirken ağlıyor kendini oradan oraya atıyor kıvrılıp kaçıyor. Doktora mesaj attım idrar yolu enfeksiyonu vardır ondna yapar dedi ama çok mantığıma da uymadı. Yaşayan var mı bu durumu. Neden böyle yapıyır olabilir ki. Ciddi soruna dönüştü benim için sürekli ağla bağır kösülüyor ağlarken nasıl davranacağım bilmiyorum. Ben de bir problem mi var acaba? Nasıl davranmam gerektiğini ben cidden bilmiyorum şimdi mesela hasta mı ondna mı yoksa huy değiştirdi ondna mı bilemiyorum

Doktora mesaj atmak yerine götürseniz ya. İdrar yolu enfeksiyonunun ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısınız?

Bir yaş sonrası bende de varmış aynı sorun, altımı bağlatmak istemediğim için yapıyormuşum. Birkaç ay içinde de tuvalet eğitimini kazanmışım.

Bez istemiyor olabilir.yani tuvalet eğitimini kendi başlatmış olabilir.bağlamayın söyletmeye çalışın bakalım ne tepki verecek.

Doktora mesaj atmak yerine götürseniz ya. İdrar yolu enfeksiyonunun ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısınız?

Bir yaş sonrası bende de varmış aynı sorun, altımı bağlatmak istemediğim için yapıyormuşum. Birkaç ay içinde de tuvalet eğitimini kazanmışım.
Bebeğim daha önce geçirdi. Şuan merkezde değiliz doktorumuz merkezde yarın gideceğiz tabiki. Sadece şuan sormak istedim belki psikolojiktir yaşatan vardır diye. Bebeğim daha önce 2 kez geçirdi hep antibiyotik kullandık korkuyorum tekrar kullanmaktan da

Benimki gülerek kaçıyordu...arkadaşın ki ağlıyordu.Cocuklari çubuk kraker bağımlısı yaptık😁Altını değiştirirken eline krakeri veriyor...onla kemirirken alt degistiriyirduk
Ya bu da mantıklı aslında☺️ eline hep bir şey veririm normalde ama daha yatıyor mesela hemen ağlıyor bağırıyor falan 😑

Benimki gülerek kaçıyordu...arkadaşın ki ağlıyordu.Cocuklari çubuk kraker bağımlısı yaptık😁Altını değiştirirken eline krakeri veriyor...onla kemirirken alt degistiriyirduk

Aynı çubuk krakerle lazımlık kullanmayı öğrenmişim ben. Yıllar geçiyor çocuklar değişmiyor ;)

Aslında onun için çok erken değil mi 12 ay düşündüm ama fazla erken geldi. Şuan birçok şeyden anlamazken tuvaleti nasıl anlatırım bilemedim
Bazı bebekler kendileri atıyor bezi.benim kardeşim 8 aylık artı kendisi.gorumcem 6 aylık atmış.deneyin derim ben.

Sadece bezini değiştirirken mi sorun yoksa genel bi enf0eksiyon ağrı hali de var mı sadece bez degistirirkense nur topu gibi iki yaş krizleriniz başlamıştır hayırlı olsun bol sabırlar diliyorum:anne:

eline oyalanacagi bir sey verin bu aylarda yapiyorlar kizim 16 aylik oldu hala yapiyor ayni hareketi firlayip kaciyor elimin altindan altini actiginizda biraz ufleyip serinletin surekli bezli kaldiklari icin bunaliyorlarda birde ne yaptiginizi anlatin surekli aimdi bezini acicam altini degisecegim cit citlarini takiyorum gibi

Aslında onun için çok erken değil mi 12 ay düşündüm ama fazla erken geldi. Şuan birçok şeyden anlamazken tuvaleti nasıl anlatırım bilemedim

O aylarda oğlum da öyleydi, savaş verirdik resmen. Külot beze geçince bir nebze kolaylaştı. Şu anda 21 aylık, hala bezi çıkınca kaçar, giymek istemez. Havalar ısınınca bezi bırakırız muhtemelen.

Aynı çubuk krakerle lazımlık kullanmayı öğrenmişim ben. Yıllar geçiyor çocuklar değişmiyor ;)
İşin sihri tuzda bence ...bebeklik dönemi yemeklerinde filan çok kullanmıyoruz yaa...tuz oranı yüksek şeyleri ayrı seviyorlar.Cips de öyle değil mi?...resmen tuzun kalıp halı ...ama çocuklar ona da bayiliyor

Sadece bezini değiştirirken mi sorun yoksa genel bi enf0eksiyon ağrı hali de var mı sadece bez degistirirkense nur topu gibi iki yaş krizleriniz başlamıştır hayırlı olsun bol sabırlar diliyorum:anne:
Sadece bez değiştirirken genel ağrı hali yok gece uykusuzluk var ağlayarak uyanma onu ara ara yapardı zaten. Daha önce enfeksiyon geçirdik hiç böyle yapmamıştı ondna şaşırdım o benzer durumlar yok şuan

Benim yeğenim de öyleydi. Altını değiştirirken dikkatini dağıtmaya calisiyorduk. Ama zor oluyor tabi her seferinde aglayinca.

eline oyalanacagi bir sey verin bu aylarda yapiyorlar kizim 16 aylik oldu hala yapiyor ayni hareketi firlayip kaciyor elimin altindan altini actiginizda biraz ufleyip serinletin surekli bezli kaldiklari icin bunaliyorlarda birde ne yaptiginizi anlatin surekli aimdi bezini acicam altini degisecegim cit citlarini takiyorum gibi
Önce genelde izin isterim konuşurum anlatırım şimdi daha tuttuğum gibi beeeeaa anaa dedim ne oluyor. Bakalım eline farklı şeyler vermeyi deneyeyim belki değişir durum cidden korktum ben ya hep böyle olacaksa yandık

Back
X