Kendinş yerlere atıp dönüp ağlıyor

Benim kızım 16 aylıkken bezi bıraktı ama zor bir dönemdi. Bir daha olursa 5 yaşına kadar bezleyeceğim :mad::rolleyes::KK48:
Kısa bir süredir böyleyse atak dönemi de olabilir o dönemlerde yapmadıkları her garipliği yapıyorlar

Benim kızım 16 aylıkken bezi bıraktı ama zor bir dönemdi. Bir daha olursa 5 yaşına kadar bezleyeceğim :mad::rolleyes::KK48:
Kısa bir süredir böyleyse atak dönemi de olabilir o dönemlerde yapmadıkları her garipliği yapıyorlar
Ya valla bezi bıraksalar bir bırakmasalar bir çok değişikler ya 😂😂😂 3 4 gündür değişti sürekli sinirli gibi mesela yatmak istemiyor hiç hemde sırtı yere gelmeyecek ☺️☺️☺️🤭

Ya Allah hepimize yardım etsin. Çalışan bir anneyim ve annem bakıyor kızıma bugün diyor ki bununki muzurluk valla uyuturken de yatmıyor diyor bugün sanırım sorunu yatmakla 😂🤣
Amiiiiiin:dua:Yatmakla yemekte üst değiştirmekte bez değiştirmekte aklına gelebilecek herşeyle sorunları var... Biraz önce koca bi kutu kremi eline yüzüne kanepeye saçlarına sürmüş delirsem işe yarar mı ki🤣

Amiiiiiin:dua:Yatmakla yemekte üst değiştirmekte bez değiştirmekte aklına gelebilecek herşeyle sorunları var... Biraz önce koca bi kutu kremi eline yüzüne kanepeye saçlarına sürmüş delirsem işe yarar mı ki🤣
Kıyamam ya valla anne olmak zor 🤣 boşverin her gün delirirsek yandık her şeyi sorun çünkü

12 aylık kızım altını değiştirirken ağlıyor kendini oradan oraya atıyor kıvrılıp kaçıyor. Doktora mesaj attım idrar yolu enfeksiyonu vardır ondna yapar dedi ama çok mantığıma da uymadı. Yaşayan var mı bu durumu. Neden böyle yapıyır olabilir ki. Ciddi soruna dönüştü benim için sürekli ağla bağır kösülüyor ağlarken nasıl davranacağım bilmiyorum. Ben de bir problem mi var acaba? Nasıl davranmam gerektiğini ben cidden bilmiyorum şimdi mesela hasta mı ondna mı yoksa huy değiştirdi ondna mı bilemiyorum
Canım bu dönemsel bir şey. Benimki de 10. Aydan sonra başladı 13 aylık oldu hala devam ediyor. Elimden kurtulup kaçıyor halıya işiyor. Kendi etrafında dönüyor korkuyorum beli kalçası filan çıkacak diye. Alt değiştirmek istemiyorum. Sırf bu yüzden dışarı çıkmak eziyet. Alt değiştirme odalarında küçücük yerde değiştirmek öyle zor ki korkuyorum düşecek diye. Mümkün olduğunca inatlaşma. Şarkı filan söyle. Figürlü bir şarkı öğret ellerini kullanacağı ve onu söyle. O hareketleri yaparken hızlıca değiştir. Kırmızı balık candır 😂

Aslında onun için çok erken değil mi 12 ay düşündüm ama fazla erken geldi. Şuan birçok şeyden anlamazken tuvaleti nasıl anlatırım bilemedim
Aynı zamanda evet arkadaşlar yazmışlar bezi bırakma sinyali. Sen de hazırsan yavaş yavaş tuvalet iletişimine başlayabilirsin. Ben simdilik büyük tuvaletini yaparken konuşuyorum kak mı yapıyorsun tuvalete gidelim mi diyorum. Çiş çiş diye diye zaten ufaktan bezini gösterip çiş demeye başladı ama o an gerçekten çiş yapıyor mu bilmiyorum. Götürüp tuvalete tutmam gerekiyor o an ama şu an yapmıyorum için il dışına çıkacağız bir ay filan onu atlatmayı bekliyorum. Ortam değişikliği kötü etkiler diye. Bir de henüz yürümüyor en azından ayakta durabilsin istiyorum bezini açarken. Bir başka önerim külot bez daha pratik oluyor denemediysen

Aynı zamanda evet arkadaşlar yazmışlar bezi bırakma sinyali. Sen de hazırsan yavaş yavaş tuvalet iletişimine başlayabilirsin. Ben simdilik büyük tuvaletini yaparken konuşuyorum kak mı yapıyorsun tuvalete gidelim mi diyorum. Çiş çiş diye diye zaten ufaktan bezini gösterip çiş demeye başladı ama o an gerçekten çiş yapıyor mu bilmiyorum. Götürüp tuvalete tutmam gerekiyor o an ama şu an yapmıyorum için il dışına çıkacağız bir ay filan onu atlatmayı bekliyorum. Ortam değişikliği kötü etkiler diye. Bir de henüz yürümüyor en azından ayakta durabilsin istiyorum bezini açarken. Bir başka önerim külot bez daha pratik oluyor denemediysen
Kilot bez denemedik ama şuan biraz daha farklılaştı sanki. Yine direktiyor ama idare edebiliyorum. Bazen ciddi sorun oluyor. O zaman denenebilir. Eğitim için ben çok anlayamıyorum biz kızımla öyle tek tük iletişim kuruyoruz ki nasıl anlar nasıl anlatırım bilmiyorum çünkü oyun sanıyor her şeyi. Çok anlamıyor gibi sanki işine geleni dinliyor kafa sallıyor ama o kadar yoksa işine gelmediğinde anlamıyor 😂

Back
X