- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi kalemlisan
-
ondan sonra bir konu patlar burda..yengem çok sinir bozucu..annesine babasına abisine birde 5 yıldır hiç çalışlmayan kocasına bakıyor...fakat kocasını her yerde aşağılıyor..aşağılar tabi erkek adam asalak gibi yaşar mı..ona erkek mi denir..giydirin bir etek verin eline bir eski gömlek..temizlik yapsın bari..aman kardeş bırak sakın aracı olma alacağın beddualarla cennet yüzü görmezsin...
yapilan iyilikleri dillendirmek istemiyorum zor gunlerde elbette insan yardim etmeli ve bu soz konusu olmamali, ama kizdigim nokta cok farkli umarim kendimi izah edebiliyorumdur.
Bazen yüzzüslüge kadar gidiyor nokta öyle oluncada yadirgiyorum...
Kiz adaylari beni etkiliyor, bana da baski yapiyor, neymis diyorlarmis ki senin hic mi kiz kardesin yok, nasil araci olmaz sana...
annem diyorki falanca oglana kizi , kiz kardesi bulmus... vs vs vs...
ben bunlari duymaya dayanamiyorum...
yanlis anlasilma olmasin diye belirtme ihtiyaci hissettim ben sadece kendi yazdigimi yazdirdim. kendime ait olmayan baskasi tarafindan yazilan yazilari elbette paylasmiyacak oldugumdan eminsiniz insallah diye umuyuroum...
kendi, niye bulmuyo acaba
İşsiz, güçsüz, ergenler gibi babasından harçlık alan 35 yaşında herifi kim napsın ya:44:
Görücü usulü ile kolay kolay kız vermez ki kimse zaten
Diploması ne olursa olsun,işi gücü belli olmayan birine görücüyle kız vermezler.
Abiniz çok yanlış bir düşüncede ama ailenizin de yetiştirmede hatası olduğunu düşünüyorum.
Bu yaştan sonra ne yapılabilir bilemiyorum.Allah sabır versin,inşallah bir an önce kendi hayatınızı kurarsınız.
Böyleleri var ya kızın alasını bulur. O garibim kızda önce adam buldum diye sevinir sonra ömrünün kalanını sürünerek geçirir.
Büyük konuşmak istemem ama işsiz güçsüze de varmasın gelin hanım da.
Benim de erkek kardeşim var, okuyor. Ama mesleğini eline almadan, çalışmaya başlamadan evlenmesini istemem.
Gerekirse engel bile olurum. Yazık günah yani, elin kızının günahına giremeyiz.
Sevdim sardım ayağına hata yapan çok ama neyse...
Aynen katılıyorum...
Böyleleri var ya kızın alasını bulur. O garibim kızda önce adam buldum diye sevinir sonra ömrünün kalanını sürünerek geçirir.
yapilan iyilikleri dillendirmek istemiyorum zor gunlerde elbette insan yardim etmeli ve bu soz konusu olmamali, ama kizdigim nokta cok farkli umarim kendimi izah edebiliyorumdur.
Bazen yüzzüslüge kadar gidiyor nokta öyle oluncada yadirgiyorum...
Kiz adaylari beni etkiliyor, bana da baski yapiyor, neymis diyorlarmis ki senin hic mi kiz kardesin yok, nasil araci olmaz sana...
annem diyorki falanca oglana kizi , kiz kardesi bulmus... vs vs vs...
ben bunlari duymaya dayanamiyorum...
yanlis anlasilma olmasin diye belirtme ihtiyaci hissettim ben sadece kendi yazdigimi yazdirdim. kendime ait olmayan baskasi tarafindan yazilan yazilari elbette paylasmiyacak oldugumdan eminsiniz insallah diye umuyuroum...
Cunku yemekleri hazir onlerine konuyor, kiyafetleri yikanip utuleniyor, bir de duzenli cinsel hayat. Hep diyorum evlilik erkek icin guzel kadin icin degil.
Bunlarla beraber evli erkek toplumun gözünde adam yerine konup ciddiye alınıyor..bekar erkek tehlike olarak görünür.
Cok adamlar gercekten. Tek yapmalari gereken belki coraplarini yerde birakmamak, bulasiklari makineden cikarmak karisina sefkat gostermek ama onu yapmaktan bile aciz vasifsiz insanlar var. Kadin zaten hep evini cekip cevirir evlenince tek fark iki kisinin pisligini temizliyor iste.
evde 35 yasini gecmis bir "güya" abim var.
Universiteyi gecen sene anca bitirdi.
Onca sene annemgil onun okul harcini, gelir giderini ödemek zorunda kaldilar.
Neden tahammul ettiler onun masraflarina cunki o annemlere Okudugum okul en iyi okul ordan mezun olana kesin is veriyliyor diye yine büyük konusarak egosunu tatmin etti.
bana göre kendisi, verimsiz, tembel, rahatina düskün, yasina ragmen rahatlikla baba parasi yiyebilen ve bundan sIKINTI duymayan bir insan bu bahsettigim insan. Ama bi okadarda kendini 4 4 luk görür.
Benim gözümde gülünc durumlara düsüyor kendisi..
Simdi ailede terrör estiriyor, sebep: kendisini kiz bulmaya araci olunmuyormus...
Oysa evlenmek istiyor diye iyi niyetle yaklasan onca insan seferber oldu kac kez araci oldular farkli farkli kisilere.
Ama ne zaman ki bir kiz adayi kendisine gösterildi, ya burun kivirdi yada o kizi kücük düsürdü.
Simdi ben bu kisiden nefret ediyorum, ve asla kendisine araci olmam. Benim ona karsi saygim yok kendisine aile babasi olacak kapasitede görmuyorum, o kaliteyi onda göremiyorum ve bu sebepten de onu Allaha havale ediyorum.
Ben 80 kiza kirmizi kart gösterdim diyerek kimi zaman övünerek sanki kizlar onunla evlenmek istiyormusta o onlari begenmemis havalarina giriyor. Bir yandan durum bu, bir yandan da kiz bulsunlar diye neredeyse yalvariyor her gittigi yerde.
Böylesi karaktersiz, beceriksiz aciz bir insan benim abim oldugu icin ben gercekten cok üzgünüm.
Bir yandan hak yerini buluyor, o kimi kizlari kucuk dusurdugu icin, onun begendigi kizlar da simdi onu begenmiyor!!!
Evlenemedigi icin evde terrör estiriyor, ve gözümde iyice kücülüyor.
Ise giremezmis bunun sebebi de evlenmesse ise odaklanamazmis? Böyle sacmalik olur mu ya...
Kim ödiyecek onun evlilik masrafini? annemgillere yüklenecek bu yasina ragmen. ne kadar igrenc bir insan bu
nefret ediyorum kendisinden artik yok olsun gitsin bu evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?