kendisine saygim kalmadi...

araci olma islerini sevmem ve anlamam zaten ama "abimin" huyunu kendim takdir etmedigim icin de araci olamam,
insanlar bana güvenerek onunla konusmayi kabul edeceker ben böyle bir vebale giremem!

Son düzenleme:

Yok anladim kendi dusunceleriniz okuyup anlar belki diye dusunup birakcaginizi aama hos degil onun yyerine duzgunce oturun konusun kac yas buyuk ki sizden sizin arkadaslariniz uygun mu yas oolarak abinize? E peki boyle dendiginde sen de ben sebep olmam aralari iyi olmazsa arkadasimla da abimle de kotu olmak istemem de sonucta burda durumdan rahatsizlik degil de olacak sonuctan rahatsizlik olmus olur sizde yanlis anlasilmamis olursunuz

İşsiz, güçsüz, ergenler gibi babasından harçlık alan 35 yaşında herifi kim napsın ya:44:
Görücü usulü ile kolay kolay kız vermez ki kimse zaten

Son düzenleme:
Diploması ne olursa olsun,işi gücü belli olmayan birine görücüyle kız vermezler.
Abiniz çok yanlış bir düşüncede ama ailenizin de yetiştirmede hatası olduğunu düşünüyorum.
Bu yaştan sonra ne yapılabilir bilemiyorum.Allah sabır versin,inşallah bir an önce kendi hayatınızı kurarsınız.

kendi, niye bulmuyo acaba

4 4 lük bir kiz ariyor. Peki sen 4 4 lük müsün dedigimde,,,, evet kendini 4 4 lük görüyor. ( oysa kendisiyle ilgili yasantilarindan kesitler vermek istemiyorum tecrubeleri gösteriyor ki o da 4 4 luk degil)

O kendi kafasini düzeltmedikce bizi ailece yipratmaya devam edecek... Allah izin vermesin insAllah. Amin.

Abiye bak, nasılda yolunu bulmuş . Yaslan anne babaya ...

Ben hayatım boyunca böyle bir tip olamadım. Bırak kendi sorumluluğumu başkasına yıkmayı, çoğu zaman başkasının yükünü bile sırtlanmışımdır.

Ne dersen de abin akıllı . Eminim ev halkı senin için bu kadar seferber olmuyordur.

Böyle adamlar nasılda milleti kendi peşinden koşturur? Hayret ediyorum wallahi.

İşsiz, güçsüz, ergenler gibi babasından harçlık alan 35 yaşında herifi kim napsın ya:44:
Görücü usulü ile kolay kolay kız vermez ki kimse zaten

Böyleleri var ya kızın alasını bulur. O garibim kızda önce adam buldum diye sevinir sonra ömrünün kalanını sürünerek geçirir.

iste bunu anlatmaya calisiyoruz. Herkez bunu söyluyor. Isi gücü olmayan birine elbette kimse kiz vermez. ve bunun gayet dogal ve normal oldugunu belirtmeye de calistik. anlamiyor.
Bu kez ailelere kiziyor olmaz olsun oyle aileler diyor, sacma sapan konusuyor....
yani akil mantigim almiyor artik onun dediklerini. Ve böyle seyleri benden buyuk abim soyleyince nasil bir abim var diye perisan oluyorum...

Dizilerde abi ler vardir ya hani koruyucudurlar , kardeslerine baba sefkatiyla davanirlar onlari görünce ben okadar imreniyorum ki ...

haklisiniz, ama ben ve diger abimde ayni ailede buyuduk. Ilk cocuk oldugu icin daha mi cok üstüne düsmüs annem onu bilemem...

Son düzenleme:

Böyleleri var ya kızın alasını bulur. O garibim kızda önce adam buldum diye sevinir sonra ömrünün kalanını sürünerek geçirir.

Büyük konuşmak istemem ama işsiz güçsüze de varmasın gelin hanım da.
Benim de erkek kardeşim var, okuyor. Ama mesleğini eline almadan, çalışmaya başlamadan evlenmesini istemem.
Gerekirse engel bile olurum. Yazık günah yani, elin kızının günahına giremeyiz.
Sevdim sardım ayağına hata yapan çok ama neyse...

Aynen katılıyorum ...

Aynen katılıyorum ...

Bu devirde evlenenin işinin olması bile yetmiyor ki kardeşim. İYİ bir işi ve İYİ bir maaşının olması gerekiyor. Bu iki taraf için de geçerli.
Sonra maddi yönden daralıp, birbirlerini yiyorlar. Evlilik yıpranıyor, ucu boşanmaya kadar gidiyor.

bencede yanilyorsunuz.
Emek gösteren emeginin karsiligini bulur diye inaniyorum.
Ve gördgüm o ki sözün kücügü büyügü yok, ve herkez ettigini cekiyor...
belki bir beddua aldi, belkide okadar buyuk konustu ki bunlarin bedelini cekiyor...
hak yerini buluyor...

Ve gördügünüz gibi vebale girmemek icin onun evlilik isine karismiyorum.

ta ki Umarim aklini basina alir huyunu ve dusuncelerini duzeltir isine baslar, eger böyle yaparsa ozaman hersey yoluna girecektir diye inaniyorum...

Sakın böyle bir abiye aracı falan olmayın.
Beddua alırsınız bayağı...gerçi zaten kızlar beğenmiyormuş. sz vesile olmayın birşeye
kendi bulsun ne buluyorsa...işi gücü yok neyine güveniyor...kendisi bulsa bulamaz gerçi 35+ yaşında ve işsiz, kimse bakmaz. Abinizin psikolojik hastalığı mı var acaba?? 35+ yaşında bir adam ve okulu yeni bitiriyor işsiz...ilginç bir durum.
Ailenizin maddi durumu iyi mi? Ona güzevniyor belki de

bence ağabeyiniz kronik bir tembel ve evlendikten sonra işe girerim demesi sadece bahane. işe başlamamak, yatmak için bahane yani, onca sene okulu da sırf bu yüzden uzattığını düşündüm anlattıklarınızdan. sanırım onu böyle kabul etmekten başka çare yok. en azından sizin işiniz var, bütün gün burun buruna değilsiniz böyle bir insanla...

Cunku yemekleri hazir onlerine konuyor, kiyafetleri yikanip utuleniyor, bir de duzenli cinsel hayat. Hep diyorum evlilik erkek icin guzel kadin icin degil.

Bunlarla beraber evli erkek toplumun gözünde adam yerine konup ciddiye alınıyor..bekar erkek tehlike olarak görünür.

Öylede ama sonucta yinede iste ailemden bir insan.
Ona laf gelince distan aslinda yine ben cok uzuluyorum.

Ama hak ediyor da.

Insanin ömrü geciyor, o zamanini ya verimli gecirir yada verimsiz.
Sadece yemek icmek evlenmek icin dünyaya gelmedigimize göre,,,, onun bu tavirlarina tahammul edemiyorum artik.
Konusmak artik ise yaramayinca ben bunaliyorum.

babam Emekli, ve bu yastan sonra artik evladi aslinda anne babaya yuk olmamali anne baba artik evlatlarini kendi ayaklarinin ustunde görmeli... bu sevinci yasatmiyor abim onlara...
Onlarda bu sebepten kendi aralarindada Huzursuzluk yasiyorlar, babam cunku tasvip etmiyor, annemse abimi savunuyor, ve onu evlendirmek bizim vazifemiz diyor, babam sa ne yaparsa yapsin bu ise yaramaz adamdan adam olmaz diyor banane diyor evden gidiyor.

olan annemle bana oluyor. Annem onu kayp etmekten korkuyor... cunki diyer abim evi terk etti sorunlardan, onuda kayb etmeye dayanamaz sanirim onun icin böyle alttan aliyor.

ben se canim okadar SIKILIoyrki durumlara uzuntuden mide rahatsizliklari cekiyor sagligim zarar görüyor...

Bunlarla beraber evli erkek toplumun gözünde adam yerine konup ciddiye alınıyor..bekar erkek tehlike olarak görünür.

Cok adamlar gercekten. Tek yapmalari gereken belki coraplarini yerde birakmamak, bulasiklari makineden cikarmak karisina sefkat gostermek ama onu yapmaktan bile aciz vasifsiz insanlar var. Kadin zaten hep evini cekip cevirir evlenince tek fark iki kisinin pisligini temizliyor iste.

kiz icin en iyisi evlenmemek ozaman...

Son düzenleme:

Sen kaç yaşındasın? Evden uzaklaşma şansın oluyor mu? Hayır annenin babanın da ömründen ömür gidiyordur ya.Yazık.Düşüncesiz çocuklardan nefret ediyorum.Yaşadıkların sana bunları dedirtiyorsa haklısın yani.Allah korusun gelecekte eline bakılmaz bu insanın.Kendini kurtarmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…