kendisine saygim kalmadi...

Abinizin yaptıkları hiç hoş değil. Hiç doğru da değil ama nedir bu kin nedir bu öfke? Abi-kardeşsiniz siz. Sen bile böyle ağır laflar ediyorsan başkaları neler neler der.. Yazdıkların çok saygısızca.

bana ve cevremdekilere yasatilanlari bilmediginiz icin suanki öfkemi anliyamiyor olmanizi gayet dogal karsiliyorum.
Abi- kardeslik? ayni kani tasiyor olmaktan bashediyorsaniz evet maalesef öyle ancak. Ama abi kardeslik bagindan bahsediyorsaniz öyle olsaydi böyle olmazdi zaten.

yazdiklarim saygisizca olabilir, ama saygimi yitirdigimi ben kendim de konu basligimda belirtmistim zaten.
bana yasatilanlar karsisinda tavrim bu.

olaylari daha soguk kanli karsilamayi basaramiyorum, belki zamanla oda olur bilemiyorum.
Kendimden kucuk oldugu zaman sorumlulugumun bilincinde hareket ettigime inaniyorum ve buyuklerin herzaman affedici olmasi gerektigine inaniyorum, ama söz konusu büyük büyüklügü bilmeyince onun hatalarini görmezden gelemiyorum.

Ayni kandan olmak bic birsey ifade etmiyor, ben de hayatimdan bir an once defolmasini diledigim "abi" ile ayni havayi teneffus ediyorum. Yasamayan anlayamaz.

Konu sahibi arkadasim, ben henuz kurtulamadim dilerim sen bir an once kurtulursun

insallah sIKINTILI durumunuzdan sizlerde kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…