- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Beliniz inceymiş..
Basen kısımları bence kötü durmuyor ..
Yediklerinize biraz olsun dikkat ettiğinizde ve her gün 20 dakikanızı spora ayırsanız bacak popo basen kısımlarına yönelik çalışmalar yapsanız , bu sorunu çözersiniz ..
ayy gerçekten kötü durmuyormu :) bunu duymak bile güzel teşekkür ederim ama ben memnun değilim işte
işi bıraktım evdeyim tüm gün spor da yapamıyorum en önemlisi çok yiyorum bazen diyorum iştahım kesilse :/
O kadar dert edilecek bir fizik gormedim acikcasi...herkes kaliptan cikmis gibi ayni olsa kimin ne ozelligi kalir? Guzel hissetmek icin illa ince bacak olmasi gerekmez..bence sen kendini once oldugun gibi kabul et, bacaklarin incelmeyecegine gore baska seylere odaklan...dugun oncesi yemen de normal stresten oluyor o..ben de dugune yakin3kg almistim ama gayette guzel bi gelin oldum ..bu arada boy 165 kilo 68dim bacaklarda kalin ama ölüm yok ucunda ..azicik kio versen iyi hissedeceksin eminim
Hayır durmuyor bence..
Diyet yapamıyorum diyorsanız, ekmeği kesin ama yine yemeye devam edin..
Bol su tüketin ..
Tabağına iki kaşık yemek koyuyorsanız bir kaşığa indirin..
Çayınızda kahveniz de sıfır şeker olsun ..
Ve her gün mutlaka en az 20 dakikanızı spora ayırın.Yani ayırabilirsiniz bence..
Bunun için videolar var. Her gün açın onlarla birlikte yapabilirsiniz .Zamanla alışkanlık haline gelicek .
Spor yapmak isteyeceksiniz..
Bence yapabilirsiniz :)
Yakınmaktansa , bir şeyler için çaba gösterin daha iyi ..
bence gram kafaya takılacak bır durumunuz yok...
siz takıntı yapmıssınız gıydıklerınızle daha orantılı gösterebılırsınız
mesela dar paca pantolonlar gıymeyerek başlayabılırsınız buna:)
ve bu duyduklarınızdan sonra oohh diye yemeye vurmayın kendınızı yıne de dıkkat edın kılo almaya cok musaıt vucudunuz var her zaman dıkkatlı olun..
devamlı tartılın işin ucu kacınca durdurun kendınızı...
canım spor yapınca başım dönüyor :)
ama porsiyonları azaltmak bencede iyi bir çözüm zaten bir süre sonra mide küçülüyor
su çok tüketiyorum çay kahve zaten içmem ama tatlılardan alıyorum kiloyu :)
tekrar teşekkürler kendime gelmem lazım:)
teşekkür ederim pantolon dardı belkide ondan yayılamamıştır zor yürüyordum :)kafana takacak bir durum yok ki resimde, gayet normal göründü bana, yani yayılma olmamış
Kim Kardashian, Jennifer Lopez diyorum. Sence nereleri meşhur...
onlarınki orantılı tatlım e güzel duruyor yani heleki kim kardashian çok heybetli bi kadın bence ama yakışıobenim orantılı değil :/
bence kötü durmuyo merak etmeyin gayet iyisiniz
Canım herkes kendinde olmayanı ister. Bende 52 kilo bir bayanım. Orantılı bulurum vücudumu ama bende de sende olan o güzel bir boy yok :) 160 boyundayım :) Gram kafana takacağın bir durumun yok. Kendinin güzel yönlerini ön plana çıkar ve sev :)
Çok abartılacak bir kilo sorununuz yok, tokluk hissi beyinle ilgilidir, eskiler der ya önce gözün doyacak diye, o yüzden size tavsiyem porsiyon azaltırken kullandığınız tabağıda küçük seçin, tabak büyük, porsiyon az olunca o görüntü beyne doymazsın sinyali gönderiyor ama siz küçük bir tabak kullanırsanız bir kaşık yemek bile çok görünür.
Azar azar ama sık sık yiyin, günde 6 öğün yiyebilirsiniz, 3'ü ana öğün, 3'ü ara öğün, ara öğünlerde tokluk hissi verecek, kan şekerinizi düzenleyecek, meyveler, çerezler yiyebilirsiniz mesela.
Spor yapamıyorum başım dönüyor demişsiniz, yürüyüş yapın, dışarı çıkmıyor, çıkamıyorsanız evde yürüyün ama mutlaka yürüyün, yürüyüş hem sağlıklıdır hemde bacak kaslarının sıkılaşmasını sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?