Kepçe kulak acil yardım

mehtap zordere

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
46
3
1
25
Arkadaşlar iyi akşamlar ben 3 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum doktor kedine göre güzel yaptığını düşündü neyse kulak memesi dışarda kaldı ve sol kulağımın büyük olduğunu söyleyerek olması gerektiğini söyledi daha ısrar edince ise 4 ay sonra tekrar konuşalım şekli oturacaktır dedi neyse benim 2 gün boyunca deli dehşet ağrılar sürdü keşke olmaydım dedim kulak tam iyileşmesi gerektiğini söyledi ben pişmanlıkla kaldım başka bir yere revize olmak istiyorum ama en az 1 yıl 6 ay geçmesi gerek dendi ne yapmalıyım acil destek bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0386.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 30
  • a134f05f-a4ee-4d4b-a2f2-39cb4f33f4ab.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 8ed645b5-07ca-4038-9776-1e36d417aa6d.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 29
ödem olabilir mi önce şu ödemin geçmesini bekleyin bence görüntü olarak yanıltıyor olabilir. yalnız normalde süreç bu kadar sancılı geçmiyor iki hafta sonra artık iyileşmeye başlamış olması gerekiyor genellikle. sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Revizyon ameliyatlarini 1 sene sonra yapiyorlar.4ay kadar bekleyin acilma olacakmi?
Bu arada doktor ismi yada ameliyat ucretleri icin de bilgilendirme yapabilir misiniz?
Gecmisolsun umarim istediginiz gibi sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…