- Konu Sahibi fatmahatice
kulağımın birinde kanama var ameliyat olalı 2 gün oluyor daha gece yastığımada kan bulaşmış biraz yandım aktı boynuma doğru lütfen cevap verin normalmi kanama??? korkuyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kulağımın birinde kanama var ameliyat olalı 2 gün oluyor daha gece yastığımada kan bulaşmış biraz yandım aktı boynuma doğru lütfen cevap verin normalmi kanama??? korkuyorumm
doktorunu ara cnm hemen
aradım hasteneye gittim canım geldim şimdi kılcal damar kanama yapmış sargıya aldılar yine çok canım acıyor(
agri kesici vermedilermi? 4 yil once bende kepcekulak ameliyyati oldum 1-2 haftaya bi seyin kalmaz
verdiler ağrı kesici hapımda iğnelerimde var fakat ağrıyınca zor geçiyor zaman biran önce geçsin kurtulayım çok zor geldi bana, kulak üstüne yatma süreniz ne kadar almıştı hatırlıyormusunuz? bazı arkadaşlar 2 ay falan diyorlar çok uzun süre geldi :S
VALLA benim doktorum kulak doner diye ilk gunler kulak ustune yatma dedi... sonra lastikli sargilar var ya ben onun kirmizisini almistim kendime kafama takimm ustune de yatdim cokta memnunum.... Ben Azerbaycanliyim Bakude yaptirdim ameliyati sen Turkiyedesin bence bana gore daha shanslisin cunki turk doktorlar bu konularda daha iyi ... kendini yorma zaman gecsin die bekleme zaten gececek o zaman
kulağın üstüne hemen yatabildinizmi yani ? ne güzel.. geriliyor çok ondan yatabilmem mümkün değil bende suan lastikli sargılıyım bandajlı olmaktan daha rahat ettim bandaj kayıp çıkcaknış gibi geliyor çünkü. buarada azerbercanlı kardeşlerimizi çok seviyorum :) türkiye sizi seviyor :)
canim benim cok tesekkur ederim))))) Azerbaycanin Turkiyeyi ne kadar sevdiyini soylmeme gerek yok heralde ... dilinizi sular seller giibi konusa biliyoruz malum bir az farkli dillerimiz ama bir az))))))) bendede aynen bandaj cikacakmis gibi geliyordu lastikli sargiya gecer gecmez hemen ustune yatdim ben sirtustu yatamiyordum. sen genel anesteziylemi oldun?
üstüne yatma dedi doktor zaten acır yatamazsın dedi birde,uzun zaman üstüne yatamamak zor gelicek bana da yan yatmadan uyumakta zorluk çeken biriyim bende çünkü,biran önce iyileşeyim tamamen de doğru düzgün uyumak istiyorum.yok genelle olmadım ben,iyikide genelle olmamışım önemli olan ameliyat sonrasıymış :) sen şimdi rahatmısın memnunmusun ?
Ben de genel istememistim ameliyyat sirasinda sharkilar soyluyordum)))))))) simdi kepceliyi gecti ama benim kulaklar kendisi buyuk )))) ama sacimin arasindan artik kulaklarimin cikmamasi iyi oldu )))) yani rahatim memnunum ... bide bu hamilelik bitse daha memnun olucam )))))
sonra cok rahat edeceksin bak gor sabr et bir az sen
aa ne güzel anne mi oluyorsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) insanın canı acıyınca biran önce zaman geçsin istiyor :) aynen benimde saçımı toplamazdım ama arasından çıkardıama saçımı toplamayı çok istiyorum biran önce iyileşsem tamamende toplu gezeyim birde şuan çok yapışık kulaklarım o kadar yapışık kalmıyacak dedi doktorum ama kalmasın öylede hoş durmuyor çünkü :) önden bakınca kulak görünmüyor şuan
evet tesekkur ederim ALLAH sana da nasip etsin INSALLAH anne olmayi..... aynen sac toplamaya hasrettim ben de ))))) su anda devamli sargida oldugu icindir o yapishik goruntu ... sargi acildiktan sonra yavas yavas normale donecek merak etme bende de oyleydi oyuncak bebek gibi hiss ediyordum ama sonra duzeldi ... kulak ameliyati burun gibi deil bakinca fark edilmiyor ve bu da benim hosuma gidiyor
amin tüm isteyenlere inşallah :)kaç aylık bebeğin? :) saç bandajı takıyorum artık ama 1 ay gece gündüz çıkarma dedi doktor 1 ayı bekliyecem heralde artık :S inşallah farketmezler1 ay sonrada 15 gün daha geceleri takıcam bandajı onlardan sonramı biraz açılmaya başlar ?
8 ayi bitirdik kismetse nisanda geliyor)))) evet bandaji cikardiktan sONra normallesecek dert etme eminim cok guzelsindir dahada guzellesmissindir![]()
Allah kurtarsın o zaman az kalmış doğumuna :) çok tatlı :) teşekkür ederim inşallah güzel olmuştur :) geceleri uyuma problemide geçse daha rahatlıyacam nisan biran önce gelsede sende bende rahatlasak demi![]()
hahaaaaaa evet aynen oyle bir an once nisan gelsin hatta nisan bitsin))))))))))))))))))))))))) ohh diyelim ikimiz de ))))) cok guldum
Merhaba ben dün genel anestezi altında ameliyat oldum. Kafam sargılı ama sargıda kırmızılık oldu. Dikişlerim atsa acırmış gibime geliyor canım yanmıyo çünkü. Sizce normal mi bu? Çok korkuyorım lütfen cevap verinkulağımın birinde kanama var ameliyat olalı 2 gün oluyor daha gece yastığımada kan bulaşmış biraz yandım aktı boynuma doğru lütfen cevap verin normalmi kanama??? korkuyorumm