peki cok teşekkür ederim tatlım :) doktoru bıktırana kadar soru sorucam artık diyecekki bununkini özenerek yapayımda hiç bi sorun cıkmasın ugrasılmaz bunla dedirtcem
Rica ederim canım. İnşallah sonucundan memnun kaldığın başarılı bir ameliyat geçirirsin.
Çarşamba günü Barış Çakır'a ameliyat olcam kızlar dua edin benim için çok heyecanlıyım :)
Fiyat 4500 TL , İzmir'den İstanbul'a gidicem biraz masraflı olcak benim için ama buna değer diyorum.Umarım istediğim gibi olur :)
Çarşamba günü Barış Çakır'a ameliyat olcam kızlar dua edin benim için çok heyecanlıyım :)
Merhaba canım sen de mi barış çakır'a yaptırmıştın?Gece uyuyamadım heyecandan.:)Çok geçmiş olsun şimdiden umarım istediğin gibi olur sonuç. Cuma sargıların açılır büyük ihtimal en en en heyecanlı kısım :) sonrasında pek sıkıntı yok zaten.
Kızlar sonunda oldum bitti bandajımla oteldeyim :) Ameliyat kısmı kolaydı umarım gerisi de öyle olur
Teşekkür ederim canım sen de mi barış bey'e olmuştun
Memnunsun değil mi canım açılma filan oldu mu şuanki durum nasıl üstüne yatabiliyomusun
Evet benimkide hafif yapışık gibiydi umarım benimkide senin gibi olur canım sızlamalar başladı ben de :)
Majezik diye bi ilaç verdi barış bey çok ağrı olunca iç dedi sen içmişmiydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?