Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ameliyat olanlar deneyimlerini bizlerle paylaşabilirmi lütfenn cok merak ediyorum memnun olup olmayanları bende yaptırcam yardımcı olursanız cok seviniriz

Fiyat 4500 TL , İzmir'den İstanbul'a gidicem biraz masraflı olcak benim için ama buna değer diyorum.Umarım istediğim gibi olur :)

Fiyat 4500 TL , İzmir'den İstanbul'a gidicem biraz masraflı olcak benim için ama buna değer diyorum.Umarım istediğim gibi olur :)

yuhh 4500 liraya güzel olmassa öldür o doktrru bence :) cok fazla para veriyosun devlet hastanelerinde olanlar varmış ücretsiz memnun larda yani bence bi araştır sen

Düzelsin de daha fazlasını da veririm bütün hayatımızı mahveden bişey bu.Doktorumu iyi araştırdım bütün hastaları memnun neredeyse umarım benimki de güzel olur.Olmazsa diye bi ihtimali düşünmek istemiyorum güçlü olmam lazım :)

Çarşamba günü Barış Çakır'a ameliyat olcam kızlar dua edin benim için çok heyecanlıyım :)

Çok geçmiş olsun şimdiden umarım istediğin gibi olur sonuç. Cuma sargıların açılır büyük ihtimal en en en heyecanlı kısım :) sonrasında pek sıkıntı yok zaten.

Çok geçmiş olsun şimdiden umarım istediğin gibi olur sonuç. Cuma sargıların açılır büyük ihtimal en en en heyecanlı kısım :) sonrasında pek sıkıntı yok zaten.
Merhaba canım sen de mi barış çakır'a yaptırmıştın?Gece uyuyamadım heyecandan.:)

Kızlar sonunda oldum bitti bandajımla oteldeyim :) Ameliyat kısmı kolaydı umarım gerisi de öyle olur

Kızlar sonunda oldum bitti bandajımla oteldeyim :) Ameliyat kısmı kolaydı umarım gerisi de öyle olur

Geçmiş olsun :) Bandaj çıkana kadar az sıkıntı çekersin. Hem heyecan nasıl oldu diye hem nasıl rahat yatacağını ayarlayamıyorsun fln ama alışırsın sonuca değer :)

Memnunsun değil mi canım açılma filan oldu mu şuanki durum nasıl üstüne yatabiliyomusun

Ben gayet memnunum. ilk sargılar açılınca biraz daha yapışık oluyo şişlikler geçince normale döndü. 1 ay saç bandı kullandım gece gündüz. Sonra geceleri gene taktım gerek yok dedi ama kıvrılmasın diye daha rahat ettim. Şuan yatabiliyorum üstüne hiç bir problem yok. Görüntüde normal.

Evet benimkide hafif yapışık gibiydi umarım benimkide senin gibi olur canım sızlamalar başladı ben de :)

Majezik diye bi ilaç verdi barış bey çok ağrı olunca iç dedi sen içmişmiydin canım

Evet bir iki tane ilaç vermişti onları kullandım. Antibiotik flnda vardı galiba. Majezik ağrı kesici ama onu cumadan sonra kullandıydım sanırm şişlik insin diye fln ilk günden sonra ağrı olmadıydı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…