Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Merhaba arkadaslar,

ben yeniyim forum da. ücret hakinda bana bilgi verebilirmisiniz? kepce kulak ameliyati Türkiyede ne kadar acaba? iyi bir doktor da önerirseniz cok sevinirim.

tesekkür ederim

ameliyat olalı bir buçuk ay oldu arkadaşın dediği gibi batmalar bendede oldu ben tek kulaktan oldum kulaklarım gayet iyi çok bariz bir asimetri yok yalnız bende başka bir SORUN var bilgisi olan varsa LÜTFEN CEVAP YAZSIN kulağım çok sert ve yara oluştu sanki orada bir delik açıldı gibi birşey.sizdede yara oluştu mu?
kulağın yumuşak halini alması için ne kadar zaman gerekir?

canım arka kisminda dikislerin oldugu yerde yara olusmustu ama krem kullandim fucidin. O yumusatti sanirim peceteyle sildirdigim zaman parcalar halinde kabuklari zamanla dokuldu suan arkasinda hic iz kamadi bende. Yanliz hala tam olarak yumusadigini soyleyemem. 8ay oldu nerdeyse ust kisimlari ve alt kismi yumusak ama orta kisim hala sert hissedilir sekilde. Yara geciyo ama sertlik ne zamana tamamen gecer bende bilmiyorum bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar , Barış Çakır'a kulak estetiği yaptıranlar durumlarını yazabilirler mi?Memnun musunuz?

merhaba arkadaslar bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama sormak istedigim sorular var olan arkdaslar cevaplarsa cok mutlu olurum sgk nın karşıladıgı duydum bu ameliyatı sormak istedigim ilk soru kulaklarda acılma oluyomu oluysa ne kadar oluyo ? kulaklardaki simetri farkı cok fazla derecede rahatsız edici bi durummu yaptırdıgına pişman olan varmı cevaplarsanız cok sevinirim

Merhaba,
Geçen cuma ben de kulak ve burun ameliyatı oldum. Şuan sıkı bir saç bandı kullandığım için biraz acıyor. Ablam da kulaklarını yaptırdı. Hiç bant takmadığı için onda açılma oldu ve tekrar ameliyat oldu. Yine bant takmadı ve tekrar açıldı :) bağlantıyı kulakları 2. defa açılınca kurduk :) gerçi ona dr da bant tak dememiş..ben mümkün mertebe saç bandı kullanıyorum. uzunca bir süre de kullanmaya devam edicem. 2. defa ameliyat olmak zor gelir bana, çünkü kulak burundan daha fazla acı verdi..şuan benimkiler de hafif asimetrik gibi, ama umurumda değil.eski haline göre kat be kat iyi..

kulaklarımı yaptırmadan önce saçımı sürekli açık bırakıyordum.dolayısıyla sürekli olarak ya fön çektirmem ya da saçımı sarmam gerekiyordu ki bu da çok zordu :) ayrıca her ortamda da açık saç hoş durmuyordu..bu yüzden saçına hiç birşey yapamadığında sımsıkı toplayıp at kuyruğu yapanlara, kuaförde saçını toplattıranlara çok özeniyordum..artık ben de rahatça kulaklarımı açıcam :) keşke daha önce yaptırsaymışım.

iyileşme sürecini tamamen atlatan arkadaşlar benim ameliyat olalı 2 ay oldu şu saatten sonra açılma vs şekilde bi değişiklik olurmu artık bide kulaktaki bu sertlik geçtikten sonra yine kulaklar eskisi gibi esneklik kazanacakmı yoksa bi öbür boyu en ufak darbeden kormumak zorundamı olcaz kulakları mesela öne doğru katlayınca falan bişey oluomu kulaklarda ? merakımı giderirseniz sevinirim

kulaklarında acılma oldumu veya simetri farkı varmı yardımcı olursan sevinirim nerde oldun ameliyatı

kimse cevaplamıcakmı

kulaklarında acılma oldumu veya simetri farkı varmı yardımcı olursan sevinirim nerde oldun ameliyatı

sol kulak hemen hemen eski haline geldi sağ biraz daha kafaya yakın yani anlayacağın hem açıldı hemde asimetri farkı oluştu.. keçiören araştırmada oldum ameliyatı

Mrb. Devlet hastanelerinde sgk karşılıyor sanırım az bir miktar ödeniyor. İstanbuldaysan Çapa ve Marmara Eğitim Araştırma Hastanesinde yaptıranlar vardı. Bir randevu alıp git konuş hem ücreti hem asistan mı uzman mı yapıyormuş diye.
Benim 3 ay oldu çok yapışık değiller doğal duruyor böyle. Simetri farkı da çok dikkat edersen az bir şey olabiliyor ama rahatsız edecek kadar değil. En azından benim öyle. Ben hiç pişman değilim. İnş sende kurtulursun ve sonuçta iyi olur :)

cok teşekkür ederim cevapladıgın için inş istedigim gibi olur :)

sol kulak hemen hemen eski haline geldi sağ biraz daha kafaya yakın yani anlayacağın hem açıldı hemde asimetri farkı oluştu.. keçiören araştırmada oldum ameliyatı

geçmiş olsun bende ankaradayım gazi hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum keşke sende araştırsaydın biraz keçiören araştırma hiç iyi degilmiş ben cok araştırdım orayı

Merhaba kızlar, ben de ameliyat sonrası süreçle ilgili bilgi vermek istedim. Ameliyatı olalı 1 ay oldu. Bant takmıyorum artık. Şekline gelince; maalesef tekrar ameliyat olmak zorundayım çünkü diğer kulağımla simetri farkı var. Zamanla kulağımın açılmasıyla ilgili bir şey değil daha ikinci günde belli olan bir şeydi. Ameliyatımı yapan doktorlar doğal olması açısından üst taraftan açıklık bırakmışlar ama doğallıktan çok asimetrilik yarattı bu. Size tavsiyem doktorunuzla kulağınızın şeklini iyice konuşmanız. Çünkü benim asıl istediğim kepçeliğin gitmesi değil, kulaklarımın simetrik durmasıydı. Mesela diğer kulağımda da aynı açıklıktan olsaydı tekrar ameliyat olmayı düşünmezdim. Ayrıca şöyle de bir şey var; bu kulakların açılması olayı kıkırdakla ve doktorun becerisiyle ilgili. Bantla çok bir alakası yok. Çünkü bant sadece kulağımızı koruyor, şişliğin inmesine yardımcı oluyor. Ameliyat olmayı düşünenler önce doktorunu iyi seçsin, daha sonra nasıl bir kulak istediğiyle ilgili mutlaka ama mutlaka konuşsun.

Kızlar bugün doktorla görüştüm kulaklarımı saçımla kapattığım için çok belli olmadığını söyledi ama ben saçlarımdan dolayı öyle göründüğünü , aslında kepçe olduğumu söyleyince rahatsız oluyorsan yapalım tabi dedi.Bir de çok fazla ilgilenmedi sanki sorduğum sorulara yanıt verdi filan ama nasıl bi şekil vereceğini filan konuşmadık bazı şeyleri sormayı unuttum :S Sizler doktorlarınızla ilk görüşmede herşeyi konuştunuz mu yoksa istediğiniz şekli filan ameliyat öncesinde mi gösterdiniz? Ameliyat olan arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı paylaşın , bizlerin çok ihtiyacı var.

geçmiş olsun ameliyatı nerde oldun tek kulakmı oldun çift mi ?

meraba arkadaslar ben amelıyatımı olalı 40 gun old
artık bandaj kullanmıyorum sadece gecelerı takıyorum
ben suan gayet memnumum hatta saclarımı bıle toplamaya basladım cok az yukarlarda dıkıs kaldı onlarda erırse hersey guzl olcak
benım sag kulagım sola gore bı kac mm buyuktu cok korkuyodum aynı olmucak dıe
ama öle guzel oldularkı hıc farkedılmıyor
yıllardır sacımı toplamazdım söle tepeden topuz yapmak nekadar da guzel bı duyguymus :)))

Merhaba cnm kulağının üzerine yatabiliyormusun?Ağrı sızı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…