Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Canım bir de benim kulaklarımın arkasında dikiş iplerinin ucu gibi nokta kadar bişeyler var sende de olmuşmuydu?Noluyo onlar kaybolcak gibi durmuyo :S Dokununca tatlı bi kaşıntı gibi bişey oluyo :S

Benim arkada birşey yok şuan. İz dediğin içinde bence biraz daha bekle tam normale dönmemiştir bandın fln çıksın rahatlasın snra bakalm :)

arkadaşlar özel hastane diyorsanız bilemem ama ben türkiye çapında en iyi hastanelerden biri olan ve ameliyatımı orada olduğum İ.Ü ÇAPA TIP FAKÜLTESİ'ni öneriyorum.

bende bu hastanede ameliyat olmayı dusunuyorum ucretı ne verdınız. bıde amelıyattan cıkınca ne zaman taburcu oldun
kac gun bandaj taktın?
agrın cok oldu mu ?
yazın yaptırmak sıkıntı mı yoksa kısın mı yapılsa daha ıyı?

kızlar bn dün ameliyat oldum. ve bandajlar yarın açılacak. yalnz doktorun bir söylediğine takmış durumdayım. kulağım kalın kıkırdaklı ve kıvrımlı. kıkırdaktan biraz aldığını ve gerdiğini söyledi. yapılan işlemlr sonucunda üçgen olmş kulak sanırım. kulağında dogustan geleen üçgenlik var onun için de sonra gelirsin filan dedi. bu durumu yaşayan var mı? yada bilgisi olan bana açıklayabilir mi? galiba pişman olucam yaptırdığıma puffff

cnm bana ameliyattan önceki ve sonraki resimlerini atabilir misin şimdiden çok teşekkür ederim...

arkadaşlar Allah rızası için bu ameliyatı olan ve iyileşme sürecini tamamen atlatan biri yardım etsin.. ben bu ameliyatı oldum ve önceki sayfalardada yorumlarımda belirttiğim gibi belkide hayatımın hatasını yaptım.. bugün ameliyatımın 93. günü ama inanın bana 93 yıl gibi geldi.. şimdiki kulaklarımın eski kepçe kulaklardan tek farkı asimetrik olması.. yani bu ameliyatın olumsuz denilecek bütün sonuçları bende meydana geldi.. şu an hem yine kepçeyim hem de dikkat çeker derecede asimetri oluştu.. ve inanın bana bu hiç umrumda deil artık benim sormak istediğim bu lanet kulaklar ne zaman yumuşayacak ve eskisi gibi esnek olacak mı ? yani anlatmak istediğim ameliyattan önceki gibi rahatça kullandığım kulaklar dönecek mi yoksa bu kulaklar esnekliğini hiç bi zaman kazanamayacak bir ömür boyu böyle sert en ufak darbeden bükmeden çekmeden korumak zorundamı olcam.. yani bu kulaklar normal insan kulağına bürünecek mi bunun süresi nedir çünkü canıma tak dedi artık 3 ayı geçti ameliyat olalı.. Allah için bu süreci atlatan bi arkadaş yardım etsin..

çok geçmiş olsun ameliyatı nerde ve hangi hastaneye oldun asistanmı yaptı yoksa doktormu bende olcamda cok korkuyorum eger senin gibi olursa diye yardmcı olurmusun

çok geçmiş olsun ameliyatı nerde ve hangi hastaneye oldun asistanmı yaptı yoksa doktormu bende olcamda cok korkuyorum eger senin gibi olursa diye yardmcı olurmusun

ben keçiören araştırmada oldum.. sana sadece şunu sölim eğer ameliyat sonucun iyi olursa yeniden doğarsın gündüz bandaj takmayı bıraktığım ilk zamanlar kulak kendini salmadığı için hem kepçe olmayan hemde simetrik 2 kulağım vardı ve müthiş özgüven sağlıo, fakat sonuç kötü olursa başra ruh sağlığın olmak üzere çok kötü bi süreç seni bekler.. ben bu denli zor bi ameliyat olcağının bilince olsaydım kesinlikle ameliyat olmazdım.. seninde gözünü korkutmak istemiorum.. şayet laubali olmayan,artist olmayan mesleğinin hakkını veren bi doktor bulursan yeniden doğarsın.. ayrıca sana bi öneride verim belirlediğin doktorla istedin şekil knusunda uzun uzun tartış gerekirse her gün kapısını aşındır.. inş kendin için hayırlı olan kararı alırsın

kepçe kulak ameliyatı olalı neredeyse beş ay olucak benim kulaklarım biras asimetrik oldu sağ kulağımın üst kısmı sol kulağımdan daha açık..şimdilik solumu saçla kapatıyorum..ama en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum revizyon yapar diye düşünüyorum sizlerin nasıl ???

gecmis olsun, doktorun ucgenlikten kastini tam canlandiramadim kafamda ama size tavsiyem, bandaj acilinca ilk gordugunuz sekle pek aldanmamaniz. benim kulaklarim da ameliyatin ertesi gunu pansuman yapilirken gordugumde yuzuklerin efendisindeki elf kulaklarina benziyordu. sanki yukari dogru uzanan, kafama cok yapisik, ucgenimsi.. zamanla toparliyor kulak kendini. hatta pansuman yapilirken doktorumla geyik yaptik su an vampirlere benziyor kulaklarim diye :) pisman oldum demek icin cok cok erken bir surectesiniz. benimkiler sislikler biraz inince hafiften acilip sekline semaline girmeye basladi (16 nisanda ameliyat oldum) acikcasi ben de memnunum/memnun degilim demek icin cok erken bir surecteyim ama korkulara kapilmadan once biraz sabretmemiz gerekiyor.
düzeltme: yazacaktim unutmusum :) benim kulaklar da kalin ve cok kikirdakliydi. ama dogustan ucgenlik gibi bir seyden bahsetmediler. dogustan asimetri vardi ve ameliyat sonrasinda da 2 kulagin birbirinin aynisi olmayacagi uyarisi yapildi sadece. nitekim ayni olmadilar da :)

Son düzenleme:

durumunuza cok uzuldum ne kadar surede tekrar kepcelestigini farkettiniz bilgi verir misiniz?
benim doktorum bana 6 aydan once kulaklarimin pek rahat vermeyecegini soylemisti sertlik anlaminda. en az 6 ay boyunca her turlu darbeye, kivrilmaya, bukulmeye karsi cok dikkatli olamami ve kulak koruma bandini bu sure icinde mutlaka kullanmami soyledi. siz 3 aydan once bandinizi tamamen cikarmissiniz sanirim. eski haline gelmesinde etkisi var midir acaba? doktorunuza danissaniz belki revizyon yapar?

ameliyat olamaya karar verdım ama bunu ne zaman yaptırsam dıye dusunuyorum doktorumla konustuk hersey cok guzel ama bana sende fazla kepcelık yok gerekde yok hem yazın cok pısman olursun zorlar senı sen sımdı tatılını yap kısın yapalım dedı.bide 1 ay boyunca gece gunduz bandaj takıcakmısım bu benı cok korkuttu dogrusu ne olursunuz sız ne kadar takdınız işe ne zaman başlayabılırım 1 hafta sonrasında işe başlasam olur mu ki?görünüşü nasıl olur saçlarımı açsam farkedilir mi?yani 1 hafta takmak yeterli olurmu gündüz için akşamları problem değil akşamları takarım ama çalıştığım için gündüzleri problem benim için

Arkadaşlar,

Ben Ankara'da ameliyat olmak istiyorum, ancak hangi doktora olacağıma karar veremiyorum ve korkuyorum. Dr. Serdar Öztürk e ameliyat olan arkdaşlar memnun musunuz? Başka hangi doktoru önerirsiniz?

arkadaşlar merhaba,

ben de ameliyat olmak istiyorum.benim kulaklarım çok kepçe değil ama uç kısımları çok çıkık saçlarımı toplayamıyorum bu yüzden.. bu ameliyatı olan arkadaşlara sorularım olacak... öncelikle istanbulda önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı? bandajların açılma süresi ne kadar? çünkü çalışıyorum ve en fazla 15 günlük bir izin alabilirim. gerçekten memnun kalan var mı?? çünkü yorumlar çok farklı ve bu beni kararsızlığa itiyor

arkadaşlar merhaba benim kulak ameliyatı olmuş arkadaşlara birkaç sorum olucak eğer yanıtlarlarsa çook ama çokk memnun olurum çünkü bu ameliyatı ben de olacağım ve birkaç detayı çok ama çok merak ediyorum

1) ameliyattan sonra gözlük takabiliyor muyuz? gözlüğün kulağın arkasına gelen tarafı kulağı acıtıyor mu?
2)ameliyattan sonra saçınızı kulağınızın arkasına atabiliyor musunuz? yani ilk 2 hafta falan bunu yaptınız mı? veya sonrasında yapınca kulağınızda acı hissettiniz mi??
3)az da olsa duymanızda bir değişiklik oldu mu?

cevaplarınızı merakla bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ..

chloe benim tüm sormak istediklerimi sen sormuşsun ben de çok merak ediyorum bunları. yıllardır saçlarımı hep açık bırakıyorum ve toplu saçlara hasretim. bu ameliyatı olmayı gerçekten istiyorum ama çok da korkuyorum ağrılarından ve özellikle de bandaj olayından. çünkü ben çalışıyorum ve işim gereği göz önündeyim sürekli .. olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

kızlar ben yarın için boğaziçi tıpta ki veli aslandan randevu aldım yarın gidip bir görüşeceğim. veli aslan'da ameliyat olan var mı??

merhaba.bende amelyt oldm şuan yapısık şiş ve mosmor duruyor cok tuhaf geliyo bana.şuanda sennki ne durumda

merhaba ben 4 gün önce amelyt oldum.3 gün smsıkı sargılıydı basm.görenler kaza geçrdm sanıyrlardı snra tensci bandajı taktılar.amelyttyken hcbr agrı acı hsstmiyosnz.ama snrasnda agrıo baya.6hfta üstüne yatmayacakmsım.ayrıca okdr cok şişki ve mosmor yapısık gbi tıhaf duruo şişlkler innce dha dgl durcakmıs.ama emn oln herseye deger

sen nerde oldun ameliyatını peki?? ben çok korkuyorum ya bir de ben çalışıyorum ve yönetici ekibindeyim biraz da öyle sargı filan çekiniyorum açıkçası

ben ameliyat olali bir ay olmadi daha. ameliyattan sonra sargilarim yaklasik 2 hafta kadar kafamda kaldigi icin gozlugu ancak sarginin ustunden taktim, egilip dogrulurken dusuyor ama cok da sıkıntı yasamadim - komik durmasi disinda :). tabi bu surede evden pek cikmadim. ardindan tenisci bandina gectim, tenisci bandini evde alnimin ustunden, disarda sac bandi gibi takiyorum. gozlugu de bandin icinden gecirerek ama kulagimin biraz ustunden takiyorum. bant sıkı oldugu icin yarali kisma degmiyor, degdiginde de artik aci hissetmiyorum. ayni sey sac icin de gecerli yalniz sargidan sonra aylarca tenisci bandi ya da sac bandi takmaniz gerekecek, bu surede saci zaten kulagin arkasina atamazsiniz. duymada en ufak bir degisiklik bile yok. sadece bant yuzunden cok hafif azalma oluyor ve bandi cikardiginizda ilk 10 dk sanki sesler yuksekmis gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…