Canım bir de benim kulaklarımın arkasında dikiş iplerinin ucu gibi nokta kadar bişeyler var sende de olmuşmuydu?Noluyo onlar kaybolcak gibi durmuyo :S Dokununca tatlı bi kaşıntı gibi bişey oluyo :S
arkadaşlar özel hastane diyorsanız bilemem ama ben türkiye çapında en iyi hastanelerden biri olan ve ameliyatımı orada olduğum İ.Ü ÇAPA TIP FAKÜLTESİ'ni öneriyorum.
meraba arkadaslar ben amelıyatımı olalı 40 gun old
artık bandaj kullanmıyorum sadece gecelerı takıyorum
ben suan gayet memnumum hatta saclarımı bıle toplamaya basladım cok az yukarlarda dıkıs kaldı onlarda erırse hersey guzl olcak
benım sag kulagım sola gore bı kac mm buyuktu cok korkuyodum aynı olmucak dıe
ama öle guzel oldularkı hıc farkedılmıyor
yıllardır sacımı toplamazdım söle tepeden topuz yapmak nekadar da guzel bı duyguymus :)))
arkadaşlar Allah rızası için bu ameliyatı olan ve iyileşme sürecini tamamen atlatan biri yardım etsin.. ben bu ameliyatı oldum ve önceki sayfalardada yorumlarımda belirttiğim gibi belkide hayatımın hatasını yaptım.. bugün ameliyatımın 93. günü ama inanın bana 93 yıl gibi geldi.. şimdiki kulaklarımın eski kepçe kulaklardan tek farkı asimetrik olması.. yani bu ameliyatın olumsuz denilecek bütün sonuçları bende meydana geldi.. şu an hem yine kepçeyim hem de dikkat çeker derecede asimetri oluştu.. ve inanın bana bu hiç umrumda deil artık benim sormak istediğim bu lanet kulaklar ne zaman yumuşayacak ve eskisi gibi esnek olacak mı ? yani anlatmak istediğim ameliyattan önceki gibi rahatça kullandığım kulaklar dönecek mi yoksa bu kulaklar esnekliğini hiç bi zaman kazanamayacak bir ömür boyu böyle sert en ufak darbeden bükmeden çekmeden korumak zorundamı olcam.. yani bu kulaklar normal insan kulağına bürünecek mi bunun süresi nedir çünkü canıma tak dedi artık 3 ayı geçti ameliyat olalı.. Allah için bu süreci atlatan bi arkadaş yardım etsin..
çok geçmiş olsunameliyatı nerde ve hangi hastaneye oldun asistanmı yaptı yoksa doktormu bende olcamda cok korkuyorum eger senin gibi olursa diye yardmcı olurmusun
kızlar bn dün ameliyat oldum. ve bandajlar yarın açılacak. yalnz doktorun bir söylediğine takmış durumdayım. kulağım kalın kıkırdaklı ve kıvrımlı. kıkırdaktan biraz aldığını ve gerdiğini söyledi. yapılan işlemlr sonucunda üçgen olmş kulak sanırım. kulağında dogustan geleen üçgenlik var onun için de sonra gelirsin filan dedi. bu durumu yaşayan var mı? yada bilgisi olan bana açıklayabilir mi? galiba pişman olucam yaptırdığıma puffff
arkadaşlar Allah rızası için bu ameliyatı olan ve iyileşme sürecini tamamen atlatan biri yardım etsin.. ben bu ameliyatı oldum ve önceki sayfalardada yorumlarımda belirttiğim gibi belkide hayatımın hatasını yaptım.. bugün ameliyatımın 93. günü ama inanın bana 93 yıl gibi geldi.. şimdiki kulaklarımın eski kepçe kulaklardan tek farkı asimetrik olması.. yani bu ameliyatın olumsuz denilecek bütün sonuçları bende meydana geldi.. şu an hem yine kepçeyim hem de dikkat çeker derecede asimetri oluştu.. ve inanın bana bu hiç umrumda deil artık benim sormak istediğim bu lanet kulaklar ne zaman yumuşayacak ve eskisi gibi esnek olacak mı ? yani anlatmak istediğim ameliyattan önceki gibi rahatça kullandığım kulaklar dönecek mi yoksa bu kulaklar esnekliğini hiç bi zaman kazanamayacak bir ömür boyu böyle sert en ufak darbeden bükmeden çekmeden korumak zorundamı olcam.. yani bu kulaklar normal insan kulağına bürünecek mi bunun süresi nedir çünkü canıma tak dedi artık 3 ayı geçti ameliyat olalı.. Allah için bu süreci atlatan bi arkadaş yardım etsin..
arkadaşlar merhaba benim kulak ameliyatı olmuş arkadaşlara birkaç sorum olucak eğer yanıtlarlarsa çook ama çokk memnun olurum çünkü bu ameliyatı ben de olacağım ve birkaç detayı çok ama çok merak ediyorum
1) ameliyattan sonra gözlük takabiliyor muyuz? gözlüğün kulağın arkasına gelen tarafı kulağı acıtıyor mu?
2)ameliyattan sonra saçınızı kulağınızın arkasına atabiliyor musunuz? yani ilk 2 hafta falan bunu yaptınız mı? veya sonrasında yapınca kulağınızda acı hissettiniz mi??
3)az da olsa duymanızda bir değişiklik oldu mu?
cevaplarınızı merakla bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ..
arkadaşlar bende çarşamba ameliyat olucam. bursa devlet hastanesinde.ameliyatı sgk karşılıyor.bu arada uludağ üni.de ameliyat 1500 tl. özellerde ise fiyat 2000-3000 tl civarı. genel anestezi ile ameliyat olucam.umarım her şey yolunda gider ve ilerleyen süreçleri sizlerle paylaşırım....
chloe benim tüm sormak istediklerimi sen sormuşsun ben de çok merak ediyorum bunları. yıllardır saçlarımı hep açık bırakıyorum ve toplu saçlara hasretim. bu ameliyatı olmayı gerçekten istiyorum ama çok da korkuyorum ağrılarından ve özellikle de bandaj olayından. çünkü ben çalışıyorum ve işim gereği göz önündeyim sürekli .. olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
merhaba ben 4 gün önce amelyt oldum.3 gün smsıkı sargılıydı basm.görenler kaza geçrdm sanıyrlardısnra tensci bandajı taktılar.amelyttyken hcbr agrı acı hsstmiyosnz.ama snrasnda agrıo baya.6hfta üstüne yatmayacakmsım.ayrıca okdr cok şişki ve mosmor yapısık gbi tıhaf duruo şişlkler innce dha dgl durcakmıs.ama emn oln herseye deger
arkadaşlar merhaba benim kulak ameliyatı olmuş arkadaşlara birkaç sorum olucak eğer yanıtlarlarsa çook ama çokk memnun olurum çünkü bu ameliyatı ben de olacağım ve birkaç detayı çok ama çok merak ediyorum
1) ameliyattan sonra gözlük takabiliyor muyuz? gözlüğün kulağın arkasına gelen tarafı kulağı acıtıyor mu?
2)ameliyattan sonra saçınızı kulağınızın arkasına atabiliyor musunuz? yani ilk 2 hafta falan bunu yaptınız mı? veya sonrasında yapınca kulağınızda acı hissettiniz mi??
3)az da olsa duymanızda bir değişiklik oldu mu?
cevaplarınızı merakla bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?