Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

sen nerde oldun ameliyatını peki?? ben çok korkuyorum ya bir de ben çalışıyorum ve yönetici ekibindeyim biraz da öyle sargı filan çekiniyorum açıkçası

sargilardan sonra sac bandi taksaniz da oluyor, amac kulagin acilmamasi ve giyinip soyunurken, uyurken falan kivrilma bukulme gibi seylerden korumak.

ben bugün boğaziçi tıp ta veli aslanla görüştüm çok kısa bir görüşme oldu ve ücret ödemedim. kendisi çok fazla yapışık olarak yapmadığını söyledi . bir ay boyunca gece gündüz bantla durmam gerektiğini söyledi 2 aydan itibaren de geceleri takmam gerektiğini söyledi. fiyat olarak herşey dahil 2000 tl dedi bana biraz fazla geldi bilemiyorum ama karar vermem için zaman verdiler. ne yapsam bilemiyorum açıkçası

benim kulaklarımı da yoda ustanın kulagına benzetti doktor:))dediğin gibi yukarı doğru uzanan, ucu sivri bir kulak oldu, ve benimkisinde kulak memesi de öne doğru çıkık.inş zamanla güzel bir şekil alır. yoksa o üçgenlikler ve kulak memesi için revizyonu düşüneceğim .senin ne durumda? memnun musun halinden:)

ahaha yoda mi :))) cok goze batan bi anormallik yoksa fazla kafana takma bence. bikac ay bekle bakalim ortaya ne cikacak. ben memnunum sıkıntım yok simdilik. acikcasi kepceligin gitmesinden baska bi beklentim yoktu ameliyattan. cunku ameliyat olduktan sonra insanlarin sirf kulaklarina dikkat eder oldum nerdeyse kimsenin 2 kulagi birbirininin aynisi degil. biri buyuk biri kucuk olanlar var, biri digerine gore kepce olanlar var, ic kivrimlari bambaska olanlar var, ucgenimsi olanlar var.. kulaklar kafaya yapisik oldugunda dikkat cekmiyor bu anormallikler. o yuzden acilma gibi bi durum olmadigi surece revizyon dusunmem sanirim.

antalyada kulak estetiği olan varmı ben olmayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok ağrısı çokmu çok korkuyorum da

moral bozmak istemem ama bekledigimden biraz agrili oldu benim ameliyatim. hic de cani tatli bi insan olmamama ragmen zorlandim. (hic bi uyusturma olmaksizin lazer epilasyon, igneli epilasyon, dovme, piercing yaptiran insanim) agrisi 1 hafta ama sonucu omur boyu olarak dusunurseniz dayanmak kolaylasacaktir. bi de kikirdaklarla cok oynanirsa agri artiyor sanirim. bi kulagimin daha cok agrinidigi soyledigimde gerekce olarak onun kikirdaklariyla daha cok ugrasildigini gosterdi doktor. kikirdak fazlaliginiz cok degilse daha kolay gecer herhalde.

Son düzenleme:

bu yazıyı 18 gün önce yazdım ve hala herhangi bi gelişme yok.. kıkırdak hala semsert..111 gün dile kolay yaklaşık 4 ay ve ben iyice ümidimi kestim.. arkadaşlar lütfen ameliyatının üzerinden uzun zaman geçmiş biri yardım etsin kıkırdak ömür boyu böyle sert mi kalacak esnekleşmeyecek mi.. eskisi gibi sağlıklı yumuşak varlığını hissetmeyeceğim hale gelecek mi bunun süresi ne nolur yardımcı olun ya ..

kulak ameliyatıyla ilgili bilgim yok ma durumuna çok üzüldüm, burada çözüm aramak yerine neden doktoruna ulaşıp sorunlarını dile getirmiyorsun? hem sağlık yönü hemde estetik görünüşü açısından belki yardımcı olur, buradakiler ne dese ayrı bi tecrübe, onların operasyonu ile sizinli aynı sonucu göstermemiş belliki....

doktorunuza ulaşıp bütün sorunlarınızı aynı burada yazdığınız gibi anlatın bence!

Herkese merhabalar,İnternette konulara bakarken bu siteye geldim ve üye oldum.17 yaşındayım Kulaklarımda biraz kepçelik var.Bazı ortamlarda bazı dengesizler çıkıyor kepçe diye.Nasıl psikoloji oldugunu bilirsiniz biranda moralim bozuluyor.Bende Ameliyat olmaya karar verdim.Kayseri de oturuyorum.Şimdi Sizden yardımlarınızı bekliyorum.Kayseri devlet hastanesinde tanıdıgınız iyi plastik cerrah varmıdır.Özel Hastaneye maddi durum sıkıntılı.O yüzden devlette olmayı düşünüyorum.Orda Sgk ne kadar karşılıyor.Biz ne kadar ödeyecegiz.Önceki yorumları okudum,devlet hastanesinde hiç ödemeyenler de var.Yardımlarınızı bekliyorum.. lütfenn

Selam kızlar. Bayadır siteye gırmıyordum şimdi aklıma gelince girdim yazdıklarını okuyunca uzuldum cevap vermek istedim. Ben kepçe kulak ameliyatımı gecen sene 23 hazıranda oldum. Öncelikle kolay falan denılen amelıyat,hıc kolay degıl aksıne burun amelıyatından daha zor oldugunu soyledı doktorum. Bu tamemen ıyılesme surecı ıcın geçerli. Benım 1yıl olacak amelıyatı olalı daha 1aydır falan tamamen sorunsuz kullanıyorum dıyım. Bende cok dusunmustum esneklık gıttı mı,kulaklarımın yerınde bı sertlık hıssedıyorum falan dıye. Ama uzulme gecıyor sadece kıkırdagın ıyılesme surecı uzun. Zaman ıcınde evet yıne varlıklarını hıssetmıceksın merK etme kafana da takma :) hepsi hepsi gecıyor :)

Ben kulak amelıyatımı olalı 1 yıl olucak yakında. Sorularını cevaplamak istedim;evet gozluk takabılıyorum en ufak bır acım yok. Oncelerı de gozluk takıp cıkarırken olmadı ama kulaın ıyılesme surecı sıkıntılı,bilgin olsun. Saclarımı kulagımın arkasına atabiliyorum ama tabiki ilk 2 hafta falan gıbı dusunme. Yine atabilirdim ama ben kulaklarımı 3.5 4 ay nerdeyse pamuklara sardım baktım deyim yerindeyse. Duymamda da en ufak bır degısıklık yok. Şuan kulaklarımla cok mutluyum,tum sıkıntılara ragmen ıyı kı olmusum. Ama zor bır amelıyat mevzu bahıs kıkırdak oldugu için. Ameliyatı olacak herkese bol şans!

Canım sana bişey sorucam. Ben 8 haziran da ameliyat olacağım, ancak 2 hafta sonra da ablamın düğünü var. Bi sorun olur mu? O zamana kadar iyileşir mi? Ne durumda olurum. Bir de bakım için sonrasında neler yaptın, hangi kremleri kullandın?

ben bu ameliyatı devlet hastanesinde olmak istiyorum fakat ADANADA önerebileceğiniz bir doktor var mı lütfen yardımcı olun.üstelik çok da korkuyorum ameliyattan bir de gerçekten düzelecek mi kulaklarım ya düzelmezse hayal kırıklığı yaşamak daha da üzecektir beni:/

çok geçmiş olsun off korktum ben ya :s ama sonucu düşünüp cesaret toplıcam artık

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de ameliyat olmayı düşünüyorum, kulağımın sadece üst kısımları kepçe, o da doğduğumda doktorumun söylemesine göre rahimde kulaklarım üzerine yatmışım. Acaba sadece üst kısımların kepçeliğini ve sivriliğini gidermek ve oraya yeni şekil vermek mümkün müdür?

Acıbadem International Hospital'da Nuri Soysal var kendisi çok iyi bir estetikçi ama hastane özel olduğu için fiyat fazla olabilir (3000+ diye tahmin ediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…