Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

mümkün tabiki canım sadece üst kısmını yaptıranlar var, sadece kulak memesini yaptıranlar bile var :)

Selam canım,kusura bakma bıraz gec cevap yazmıs oldum ama :/ ben herhangı bı krem kullanmadım oncelerı,amelıyattan sonra yaklasık bır ıkı ay zaten normal suankı halını almıyo kulak. Şiş oluyo ama onu da bır tek sen anlıyosun. Ben gulemıyodum kulaklarım cekılıyodu bole,saga sola bakarken boynum gerılıyor gıbı oluyodu. Zamanla hepsı gecıyor ama. Yanı amelıyat sonrasında ıkı hafta sonra ınsan ıcıne cıkabılırsın ama ınsanlarla opusurken sarılırken dıkkat et tabı :)

Selam,oncelıkle en kısa surede amelıyatını olup rahatlamanı dılıyorum :) ben amelıyatımı Barış Çakır'a oldum. Çok çok memnunum,gerek amelıyat oncesı gerek amelıyat sonrası cok yakından ılgılendı ve hep rahatlattı beni. Kulaklarım da cok guzel,izim falan da yok,uzun süre de bandajlatmıyor. 3.gunumde cıkarttı bandajlarımı. Sac bandını ıse sadece yatarken 1 ay takmamı soylemıstı ama ben 4.5 ay falan taktım. Kulaklarım da çok guzel suan :) cok mutluyum,gıt bır gorus derım :)

Teşekkür ederimm:) Bugün ameliyat oldum, ağrım var biraz. Bakalım merak ediyorum nasıl olduğunu. Bu ağrı normal mi?

bende on dokuz haziranda olacağım amaliyattan sonra dikiş aldırdınız mı hiç benm doktorum dikiş almayacağını söledi

Teşekkür ederimm:) Bugün ameliyat oldum, ağrım var biraz. Bakalım merak ediyorum nasıl olduğunu. Bu ağrı normal mi?

Mrb. Geçmiş olsun. İnş sonuç istediğin gibi olmuştur :) En heyecanlı kısım o sargıların açılması. İlk iki gün ağrı oluyor sargılarda baskı yapıyor, sızlıyor fln. Ama sargıdan sonra pek bir sıkıntı yok. Benim 3. gün açılmıştı. Dikiş fln alınmadı. Bir ay saç bandı taktım gece gündüz. Zamanla üstüne yatmadan uyumaya da alışıyorsun. 5 ayı geçti benim şuan hiçbir sıkıntım yok.

marmara üniversitesi pendik araştırma hastanesinde ameliyatı olan varmı acaba varsa hangi doktor da oldunuz bilgi alabilirmiyim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben pazartesi günü ameliyat oldum yani aradan 1 hafta geçti. 4. gün sargılar çıktı yerine bandaj takıldı. Bu bandaj da cuma günü çıkıcakmış sonra geceleri takıcam 1 ay. Sormak istediğim şey arada bandajı daha ileri veya daha geri alıyorum yani ufak tefek oynamalar yapıyorum bunun kulak kıkırdağına bir zararı olur mu? Çünkü sabit durmuyor yapıcak bir şey yok :)

ameliyatı nerede oldun acaba birde fiyat ne kadar

Selam.. iki gün çok ağrı ve sızı çektim gerçekten, ne zormuş.. Hiç uyyamadım, ama şimdi iyiyim bugün sargılarım açılacak. Doğru söylüyosun sargı baskı yapıyor. İnşallah sonuç güzel olur, saç bandı takmaya razıyım :)

uyuşturucu iğneler cok can yakıyor mu. amaliyattan sonraki ağrılar dayanılmıcak gibi mi

Evet canım, zaten ameliyatın en büyük acıları bu ikisi. Ameliyat öncesi uyuşturucu iğneler çok fena, ameliyat sonrası da eğer ağrı sınırın çok düşükse dayanılmaz hale geliyor. Benim sargım dün açıldı, çok şükür şimdi iyiyim. Ama ben ağrılardan 2 gün uyumadım. Ağrı sınırım düşük galiba.

Uyuşturucu iğneler çok yakıyor ama 20-25 sn sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…