Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Happytreefriend nasil gidiyor uzerine yatmaya basladin mi yada denedin mi var mi bi gelisme iyilesme ayrica bandaj isi nasil gidiyor agri sizi zonklama var mi cnm en yakin zamanda iyilesmen dilegiyle

@Happytreefriend, bende tekrar tekrar geçmişolsun dilerim, umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

Happytreefriend nasil gidiyor uzerine yatmaya basladin mi yada denedin mi var mi bi gelisme iyilesme ayrica bandaj isi nasil gidiyor agri sizi zonklama var mi cnm en yakin zamanda iyilesmen dilegiyle

Tabi eskisi gibi zorlanmıyorum direk üstüne hala yatamıyorum ama bandajı taktıgımda daha rahatım, o kadar acıtmıyor artık. Şişliklerim sol kulagımda indi gibi bisey, ama sağ kulagım daha sorunlu oldugundan daha cok isleme maruz kaldı dolayısıyla o hala hassas ve şiş. yeni uyku pozisyonları gelistirdim ben bu arada burnumun üstüne dogru filan yatıyorum uykuda sıkıntı yok yani.. gün içinde gerginlikler oluyo kulagımda bant takma istegi duyuyorum bazen. Ama özetle şöyle söyliyim, öyle kendi kendime çıkıp da dillendirebilecegim hic bir sıkıntım şikayetim yok çok şükür:)

@neox cum cok tesekkur ediyorum.

2 kere sordum ama cevap alamadım
Aklıma takılan soru,bu ameliyat tamamen ücretsizmi devlet hastanelerinde?Yoksa ssk sadece bir kısmınımı karşılıyor?

Aklıma takılan soru,bu ameliyat tamamen ücretsizmi devlet hastanelerinde?Yoksa ssk sadece bir kısmınımı karşılıyor?

Ben cevap vermiştim ama :/ ben hacettepe hastanesi estetik bölümüne gitmiştim muayene oldum ve bana ameliyat ücreti için vezneyle görüşün dediler gittim, sgk karsılamıyor 2000 tl ücreti dediler. Belki kulak burun bogaz veya genel cerraha görünmek gerek ilk olarak ücretsiz şansını yakalayabilmek icin, bilemiyorum..

Merhaba arkadaşlar ben olalı 1 yıl yedi ay oldu .Ankarada olmuştum. Eğer yardım isteyen olursa seve seve yardım ederim. Çünkü nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Umarım sizinde istediğiniz gibi olur :))

happytreefırend arkadasımız saolsun cok yardımcı oldu senın de uzerınden baya zaman gecmıs nasıl sankı hıc olmamıs gıbı bı durumdasındır dıye tahmın edıyorum benım de en buyuk derdım bu aslında yanı hıc olmamıs gıbı bı duruma gelmek tecrubelerını beklıyorum cnm kib

Ben de devlet hastanesinde oldum 1 ay önce... gidip görüşmeden bilemezsin, çünkü devlet hastanesi de olsa hepsi farkli fiyat söylüyor... benim ilk gittigim hastanede 1600 tl dedi doktor.. ameliyat oldugum doktor normalde 2000 civarı oldugunu ama kendisi farklı bi işlem olarak kayıt yapıp ücretsiz olmasını sağlıyor.. sadece dikis ücreti aldı, o da kullandigi paket sayisina göre degisiyor ben 500 odedim yani sadece.. buarada 18 yas alti devlette ve bazı özel hastanelerde ücretsiz oluyor..

Senin iyilesme surecin nasil gidiyor peki ben de isin burasindayim :)

Ücretli diyende var ücretsiz diyende..Ayrıca ben 17 yaşındayım 18 den küçüğüm yani ve Eskişehirdeyim Osmangazi'ye gitmeyi düşünüyorum ama gitmeden önce fiyat meselesini kesin olarak öğrenmek istiyorum :/

Arkadaşlar bana da destek olurmusun benim sanırım biraz cesarete ihtiyacım var sanırım bu işlere niyetlenmek için(
bu arada siz haftasonu mu haftaiçi mi ameliyat olmayı tavsiye edersiniz yoğunluk nasıl hastanelerde ve doktorlarda gördüğünüz kadarıyla haftasonu yoğun olduğu için baştan savma olma durumu olurmu ameliyatta

Ben bikac ay sonraya tatile denk getirip yaticam amt masasina hayirlisiyla haftaya gidiyorum doktorla konusmaya muhtemelen yazdan sonra olurum kisa dogru evdeyken atlatirim ins

Ben bikac ay sonraya tatile denk getirip yaticam amt masasina hayirlisiyla haftaya gidiyorum doktorla konusmaya muhtemelen yazdan sonra olurum kisa dogru evdeyken atlatirim ins

Karar vermek en önemli ilk, doktorla görüşmek de en büyük ikinci adımdır, simdiden hayırlı olsun:)

@neox devlet hastanesinde durumlar nasıl olur bilemiyorum yogunlukla alakalı:/

@samtiel cim, ücretle alakalı olarak hastaneyi ara. Estetik ameliyat ücretleriyle ilgili bilgi almak istiyorum de onlar yönlendirsin. Belki telefonda söylerler. 18 yasından kücük oldugunu belirt, ama en saglıklısı gidip doktorla yüzyüze görüşmen gibi duruyor. O prosedürleri telefonda görüşecegin muhasebe bölümünden veya vezneden daha iyi biliyordur.

Arkadaşlar Merhaba,

Ben de yaklaşık 10 sene önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Fakat biraz açılma oldu ve bu yüzden tekrar amelyat olmak istiyorum. Daha önce revizyon ameliyatı olan var mı? İlkine göre daha minor bi operasyon olacağını düşünüyorum sadece bi cm kdr geriye alınacağından dolayı ama yine de doktor seçiminde zorlanıyorum bu konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz? Ankara'da olmasını tercih ederim. Bu arada operasyonla alakalı soruları olan varsa seve seve yardımcı olabilirim.

Şimdiden teşekkürlerr...

Acilmanin sebebini biliyo musun peki yani doktor scimi vs ayrica senden de tecrubelerini dileyebilriz olmayip da olmayi dusunenler olarak gecmis olsun

@burqa @happytreefriend @neox @canooo123
Merhaba arkadaşlar bahsettigim gibi bugün İstanbul'da Salih Emre Üregen ameliyatımı yaptı. Uzun zamandır ameliyat olmayı düşünüyordum. İnternetten buldum Salih beyi. (Muayene ücretsiz.)
Gelelim ameliyata . Lokal anesteziyle yapılıyor ameliyat. Hiçbir şey hissetmedim. Sadece kırt kırt sesler vardı. 2 buçuk saat sürdü. Kulaklarimi bandajlamadan önce gösterdi iyi görünüyorlar. Yapışık yani Yarın sargilarimi cikaricak. 2 ay boyunca geceleri bandaj takicam. Suanda ağrı ve acıma var. Çok şiddetli değil. Merak ettiğiniz bişey varsa yazın mümkün olduğunca cevap vermeye çalışırım. Sevgiler

2 ay boyunca bandaj takmanıza gerek yok, kendinize eziyet etmeyin, doktor işini bilen biri ise, kulak fazla açılmaz, çok yakın bir tanıdığım bu ameliyatı oldu, sadece 1 hafta bandaj taktı, geceleri hiç çıkarmadı, gündüzleri 1 saat taktı, 10 dakka ara verdi, kulakları hava alsın diye.

Hadi, siz 2 hafta takın,fazlasına gerek yok, aylarca takanlar var, şaşırıyorum, hiç gerek yok.

Kulak ameliyatı risklidir, alışmak kolay olmaz, ilk 2-3 ay yadırgayabilirsiniz, sonra alışırsınız, zaten ilk 1 ay kulağınızı beğenmeyeceksiniz, bir çok kişinin aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum.

Çok fazla kulak sorunu olmayanlar, kulakları hafif kepçe olanlar ya da tek kulağı az kepçe olanlar bu ameliyatı olurken iki kere düşünsünler, kulak en zor beğenilen organ çünkü, alışkanlıklar vs. var.

Oncelikle lucin gecmis olsun umarim hersey istedigi gibi olur surecle ilgili bilgilerini bekliyorum.samsan evet sen de cok haklisin ha diyip de olunabilecek bir amt fiziksel anlamda kafayi kurcalayansa sonrasi haberleriizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…