- 1 Nisan 2014
- 565
- 215
- 323
Happytreefriend nasil gidiyor uzerine yatmaya basladin mi yada denedin mi var mi bi gelisme iyilesme ayrica bandaj isi nasil gidiyor agri sizi zonklama var mi cnm en yakin zamanda iyilesmen dilegiyle
Happytreefriend nasil gidiyor uzerine yatmaya basladin mi yada denedin mi var mi bi gelisme iyilesme ayrica bandaj isi nasil gidiyor agri sizi zonklama var mi cnm en yakin zamanda iyilesmen dilegiyle
2 kere sordum ama cevap alamadım
Aklıma takılan soru,bu ameliyat tamamen ücretsizmi devlet hastanelerinde?Yoksa ssk sadece bir kısmınımı karşılıyor?
Merhaba arkadaşlar ben olalı 1 yıl yedi ay oldu .Ankarada olmuştum. Eğer yardım isteyen olursa seve seve yardım ederim. Çünkü nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Umarım sizinde istediğiniz gibi olur :))
Ben de devlet hastanesinde oldum 1 ay önce... gidip görüşmeden bilemezsin, çünkü devlet hastanesi de olsa hepsi farkli fiyat söylüyor... benim ilk gittigim hastanede 1600 tl dedi doktor.. ameliyat oldugum doktor normalde 2000 civarı oldugunu ama kendisi farklı bi işlem olarak kayıt yapıp ücretsiz olmasını sağlıyor.. sadece dikis ücreti aldı, o da kullandigi paket sayisina göre degisiyor ben 500 odedim yani sadece.. buarada 18 yas alti devlette ve bazı özel hastanelerde ücretsiz oluyor..2 kere sordum ama cevap alamadım
Aklıma takılan soru,bu ameliyat tamamen ücretsizmi devlet hastanelerinde?Yoksa ssk sadece bir kısmınımı karşılıyor?
Ben de devlet hastanesinde oldum 1 ay önce... gidip görüşmeden bilemezsin, çünkü devlet hastanesi de olsa hepsi farkli fiyat söylüyor... benim ilk gittigim hastanede 1600 tl dedi doktor.. ameliyat oldugum doktor normalde 2000 civarı oldugunu ama kendisi farklı bi işlem olarak kayıt yapıp ücretsiz olmasını sağlıyor.. sadece dikis ücreti aldı, o da kullandigi paket sayisina göre degisiyor ben 500 odedim yani sadece.. buarada 18 yas alti devlette ve bazı özel hastanelerde ücretsiz oluyor..
Ben cevap vermiştim ama :/ ben hacettepe hastanesi estetik bölümüne gitmiştim muayene oldum ve bana ameliyat ücreti için vezneyle görüşün dediler gittim, sgk karsılamıyor 2000 tl ücreti dediler. Belki kulak burun bogaz veya genel cerraha görünmek gerek ilk olarak ücretsiz şansını yakalayabilmek icin, bilemiyorum..
Ben bikac ay sonraya tatile denk getirip yaticam amt masasina hayirlisiyla haftaya gidiyorum doktorla konusmaya muhtemelen yazdan sonra olurum kisa dogru evdeyken atlatirim ins
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de yaklaşık 10 sene önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Fakat biraz açılma oldu ve bu yüzden tekrar amelyat olmak istiyorum. Daha önce revizyon ameliyatı olan var mı? İlkine göre daha minor bi operasyon olacağını düşünüyorum sadece bi cm kdr geriye alınacağından dolayı ama yine de doktor seçiminde zorlanıyorum bu konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz? Ankara'da olmasını tercih ederim. Bu arada operasyonla alakalı soruları olan varsa seve seve yardımcı olabilirim.
Şimdiden teşekkürlerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?