arkadaşlar,
dr. salih emre üregen yada dr. ali mezdeği, forumda bu doktrolara ameliyat olan arkadaşlar vardı, görüşme/muayene ücretleri nelerdir, salih beyin ücretsiz olduğunu iletmişlerdi, @lucin sanırım, konu hk. güncel bilgi paylaşabilirmisiniz,
@lucin, ort.güncel ameliyat ücretlerini paylaşabilirmisin,
Merhaba tekrar
Az önce sargılarım çıkarıldı. Yüzücü bandajı takıldı. Dediğim gibi 2 ay gece mutlaka takmam söylendi. Siz de doktorunuz size ne derse sıkın dişinizi onu yapın. Kulaklarımı tekrar gördüm gayet güzel olmuş çok beğendim ve mutluyum.
Dün akşam ağrı ya da acı her neyse vardı. Ama dayanilmiycak bi acı değildi. Kulaklarıma odaklaninca acının arttığı hissine kapıldım bunun için devamlı biseylerle meşgul oldum. Bugün daha da azaldı. Fotoğraf istemiş bi arkadaş üzgünüm fotoğraf gönderemem. Görüşmek üzere.
evet Salih Emre Üregen'e ameliyat oldum. Muayene ücretsiz. Ameliyat ücreti 2000 - 2750 arası. Doktor bey kişinin kulak tipine göre daha önce ameliyatını yaptığı hastalarının kulaklarını gösteriyor. Benim yelken tipi uçları dışarı doğruydu. Sağ kulağım sola nazaran daha dışarıdaydı. Aynı benim kulaklarıma benzeyen 2 hastası olmuş.
cuma ameliyat oldum. Kulaklarım biraz ağrıyor. sargının üstüne bandana taktım hiç belli bile olmadı. cumartesi günü sargıları aldı yüzücü bandajını taktı. onun üstüne yine ben bandana taktım belli olmuyor yine. pazar gününden itibaren gün aşırı duş almamı söyledi. eriyen dikiş olduğu için iyi olurmuş suyun teması. pazartesi işe gidicem. geceleri 2 ay boyunca bu bandajı takmamı söyledi. Düne nazaran daha iyiyim. Daha şişlikler filan olacakmış. 2 aya anca gerçek şeklini alıcakmış. İnşallah sen de bir an önce kararını verirsin. Sevgiler
Merhaba arkadaşlar bende 2 Mayıs cuma günü Salih Emre üregene ameliyat oldum lucin'de benimle aynı gün aynı doktora olmuş ben öğleden sonra oldum sanırım o sabah oldu soru sorabilirsiniz cevaplarım seve seve iyi günler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bende 2 Mayıs cuma günü Salih Emre üregene ameliyat oldum lucin'de benimle aynı gün aynı doktora olmuş ben öğleden sonra oldum sanırım o sabah oldu soru sorabilirsiniz cevaplarım seve seve iyi günler
@lucin,
nasılsın nasıl oldun, uyku düzeni hk. biraz bilgi verebilirmisin,
@neox merhaba, evet muayene ücretsiz arayıp randevu alıyorsunuz ameliyat 2.750 tl Salih bey ve Çiğdem hanım çok mükemmel çok ilgili insanlar ameliyat 2 bucuk saat civarında sürdü önümde tv acıktı müzik falan dinledim Çiğdem hamımla Salih beyle sohbet ettik ameliyat sırasında local anestesi yapıyor iğne çok azcık acıttı sinek ısırığı gibi birşey ameliyat esnasında kaldırıp kulaklarımı gösterdi benim istediğim gibi şekil verdi sonra 1 krem 1 bandaj 1 tane antibiyotik bir tanede ağrı kesici yazdığı bir reçete verdi hemen alttaki eczaneden aldım (teerse fulya'nın altında) 46 tl tuttu hepsi bandajda dahil sonra evime gittim hiç sorun yoktu geceye doğru biraz ağrı oldu çekilmeyecek bir ağrı değil hafif kanadı uyudum uyandım ağrım geçmişti cuma günü oldum c.yesi gittim sargılarım açıldı yani dün şişikti kulaklarım bandajımı takıp evime geldim biraz ağrıdı geceye doğru buz tutup yattım sabah uyandım hiç sorun yoktu duşa girdim güzelce duş aldım duş alırken sağ kulağımdaki dış dikişi kopardım yanlışlıkla elimle Salih beyi aradım sorun olmayacağını söyledi hayat iyiyim suan tv izliyorum :) kulaklarımın şişliği iniyor yavasca ağrı sızı yok bildiğin kafama yapışık durumdalar :) şimdilik böyle sorularınız olursa cevaplamaya devam edeceğim, bu arada bana yazan birine nasıl cevap vereceğimi bilmediğim için direk yazıyorum nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim :)
@neox evet Salih beyin terrace fulyadaki kliniğinde ameliyat olunuyor ben orda oldum hastanede olunca mebla artıyor tam olarak ne kadar bende bilmiyorum, benim sargılarım dün çıkarıldı bandajı dün takmaya başladım dün çok acıttı bandaj kulaklarım şiş olduğu için sanırım ama bugün gayet iyi acıtmıyor, kulaklar şiş oluyor görüntü biraz rahatsız edici benim suratımda birazcık şişti ama fazla değil ben mesala yarın normal hayatıma dönebilirim sokağa çıkabilirim ama 1 gün daha bekleyeceğim o size kalmış birşey :)
teşekkür ederim,
ağrı kesici içebiliyoruz değilmi, bu süreçte yeme içmede yutkunmada bir sıkıntı oluyormu,
@happytreefriend sizin kaç hün oldu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?