@happytreefriend şişlikler ve morluklar geçti mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
@happytreefriend benimki daha 3 günlük dikişler kulağımın arkasında pek belli olmuyor kulaklarım şişik kulağın iç kısmında doktor kesi yaptı oralardada morluk var, sizin kulaklarınızda çok mu yapışık yoksa benimkiler şiş olduğu için mi bana öyle geliyor
@happyfriend her doktorun tekniği farklı sizinki sanırsam kendine göre bi teknik uygulamış beni ki öyle değil sizin dikiş var dediğiniz yerde benim kıkırdağımı doktor alıp kulağı katladı bende kıvrım var orda siz nerde hangi doktora olmuştunuz
@happytreefriend :) sanada kulakların kopacakmış gibi geliyor mu oturup kalkarken falan
@happytreefriend benim daha şişlikler bile inmedi
@lucin hayır buzun bi zararı olmadı ama pek faydasıda olmadı açıkcası ben bugün saat 1 gibi çıkardım bandajı öyle durdum az önce taktım yeniden şişliklerim inmedi daha dokununca sızlıyor biraz ya bide ben tereddütteyim bandaj takınca çok yapışık olucakmış gibi geliyor çıkarıncada kulaklarım açılacakmış gibi geliyor şişik oldukları için mi öyle bilemiyorum
@lucin Bencede şu şişlikler inse morluklar geçse yapışık kalmasa açılmada olmasa bi rahatlasak seninde şişlik ve morluklar var değil mi
Ercan cihandideyle gorusmem 9 mayis cuma saat 4 te gidince kafamdaki sorulari sorucam ins...
Herkese gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar,
siz böyle şişlik morluk zorlanma falan diyorsunuz ya içimi büyük bir korku kaplıyor, inanın yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?