Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

@happytreefriend şişlikler ve morluklar geçti mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet şişlik yok gibi ama bi kulagım(daha cok kepce oldugundan daha cok islem gören) hala hassas diğeri ise rahat hiç sıkıntısız. Morluk olmadı hiç kulaklarımda.

Onun dısında dikişlerim erimedi hala ve kulak ön yüzünden de görünüyolar yani kulağın iç kısmında da iz ve dikiş mevcut, sizde de böyle mi?

@happytreefriend benimki daha 3 günlük dikişler kulağımın arkasında pek belli olmuyor kulaklarım şişik kulağın iç kısmında doktor kesi yaptı oralardada morluk var, sizin kulaklarınızda çok mu yapışık yoksa benimkiler şiş olduğu için mi bana öyle geliyor

Benimde aşırı yapışıktı ama toparlıyor gittikçe. Bide şişlikten kocaman gelmişti elf kulagı gibi:) simdi normale döndüler. Benim 3. Günümde de içinde morluk degilde dikişler vardı acaba orası yani kıkırdak ince bi yapı oldugndan arkadan attıgı dikiş önden de mi görünüyor? Bu konuda oldukça endişeleniyorum hadi arkası görünmüyo da, kulagın icinde de dikiş var diye toplayamıyorum hiç saçımı.

@happyfriend her doktorun tekniği farklı sizinki sanırsam kendine göre bi teknik uygulamış beni ki öyle değil sizin dikiş var dediğiniz yerde benim kıkırdağımı doktor alıp kulağı katladı bende kıvrım var orda siz nerde hangi doktora olmuştunuz

Ercan cihandideyle gorusmem 9 mayis cuma saat 4 te gidince kafamdaki sorulari sorucam ins...
Herkese gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Haaa o katlama izi mi:)) tamam tamam bendekide katlama izi. Yani arka kısmı dikiş ama ön kısmında da bişeyler var ve çok bariz belli ediyo ameliyat olduğumu diye ben onu dikiş izi sanmıştım:) ya da tarif edememişim. ama iç kısımda dikiş yok kesinlikle öyle ipli ipli onların hepsi kulagın arkasında. İcim ferahladı :) benim doktorum volkan tayfur, ama ameliyatım muayenehanede degil hastanede oldu.

@happytreefriend :) sanada kulakların kopacakmış gibi geliyor mu oturup kalkarken falan

@happytreefriend :) sanada kulakların kopacakmış gibi geliyor mu oturup kalkarken falan

:)) evet degisik bi hissiyat arada sanki kulaklarım oynuyo gibi oluyo gerginlik var sürekli bi. Bide dikişlerim sepsert ve kaşınıyo arada böyle hunharca kaşıyasım geliyo:) Bi krem filan da vermedi doktorum o dikişler nezaman düşcek acaba. Yaza yetişir miyiz ki kulakların icindeki izler filan geçer mi kii, insallah insallahhhh🙏🙏

@happytreefriend benim daha şişlikler bile inmedi

Benim bugün çok ağrım oldu. Bütün gün bandaj taktığım için sanırım. Sen buz koydum demiştin geçen gün, zararı olmaz dimi iyi gelir mi. Sen nasılsın bugün nasıl geçti.

@lucin hayır buzun bi zararı olmadı ama pek faydasıda olmadı açıkcası ben bugün saat 1 gibi çıkardım bandajı öyle durdum az önce taktım yeniden şişliklerim inmedi daha dokununca sızlıyor biraz ya bide ben tereddütteyim bandaj takınca çok yapışık olucakmış gibi geliyor çıkarıncada kulaklarım açılacakmış gibi geliyor şişik oldukları için mi öyle bilemiyorum

Benim sıkıntım da 'ya açılırsa' sırf bu korkumdan yüzücü bandajina bandana sarıp işe öyle gidiyorum. Sanırım ondan ağrılarım. Kulaklarım isyan ediyor bütün gün. Bide müzik dinlemek istiyorum kafa üstü kulakligimi takiyorum o da acitiyor iyice, çok dayanamayıp çıkarıyorum. Şu günler çabuk geçsin.

@lucin Bencede şu şişlikler inse morluklar geçse yapışık kalmasa açılmada olmasa bi rahatlasak seninde şişlik ve morluklar var değil mi

Evet var özellikle sol kulağımın iç kısımlarında morluklar var şiş aynı zamanda. Krem sürerken çok zorlandım. Yıkarken de. Yıkarken ve Pomat sürerken özel bi tekniğin var mı

arkadaşlar,

siz böyle şişlik morluk zorlanma falan diyorsunuz ya içimi büyük bir korku kaplıyor, inanın yaa (

@neox teknoloji senin söylediğin kadar gelişmedi malesef illaki birşeyler olması gerek çekilmeyecek şeyler değil bunlar zaten istiyorsanız eğer buna katlanabilirsşniz :)

arkadaşlar,

siz böyle şişlik morluk zorlanma falan diyorsunuz ya içimi büyük bir korku kaplıyor, inanın yaa (

Bunlar normal. Ben cuma günü ameliyat oldum pazar günü yarım gün, bugün tam gün çalıştım. Evet ağrı şişlik morluk oluyor ama şiddetli bi ağrı değil bu. O kadarına katlanmak zorundayız. Kolay mı yıllardır kepçe olan kulaklarımız şimdi yapışık ^_^ çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…