Ayni ilk ameliyat gibi oldu benim sadece ust tarafta acilma vardi küçük bi müdahale yeterli olur mu diye doktora sordum eger sadece ust kisma bi müdahale olursa tekrar acikir garantili olsun dedi. Dün kontrole gittim doktor ikiside yuzde 95 oraninda ayni dedi ama ben sol kulagimi daha cok begendim :) sag kulagimda da onden bakinca sivilce gibi iki nokta var doktor krem verdi bakalım gececek dediama cok iyi dusunun ve doktoru cok iyi secin gerci sans mi anlamadım benim ilk doktor hakkinda da hic kötü yorum duymadim. İnşallah her sey istedigin gibi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 2 ay sonra ikinci ameliyatimi olacagimbendede üsten acilma var. herkez normal duruyor diyor ama mutlu deilim.
Banada herkes öyle diyordu ama cok takmıştim eğer gerçekten cok fazla sorun yoksa gerek yok ben yaptirdiktan sonra pisman oldum çünkü agri cok olmasa da genede rahatsiz edici bi durum bence
Kocaeli merkez yada umuttepe araştırma hasnasinde önerebileceginiz doktor varmı arkadaşlar yada bu kesimde ameliyat olan artık karar verdim olucam ve araştırmam lazım sadece benım tek kulak nasıl oluyo zaten tek kulak Allahın takdiri ve ne kadara olurum tek kulaktan amelıyat daha kolay olur gibi gelıyo bana 2 kulaga nazaran.
7 ay olması lazım açıldı çünkü.
Ankaradaysan doktorumu önerebilirim sana. Benim 1 ay oldu memnunum şimdilik kırışıklık falan yok kulağımda arkası da normal.
Canre sen nerde yasiyosun ve ne zamana olmayi planliyosun?
Arkadaslar bu ikinci kez op.gecirenler ozellikle sebebi daha cok doktorla mi ilgili? Yani doktorun iyi secildigi takdirde insallah buna gerek kalmayacagini mi anliyoruz?
onerebılecegım doktor yok cunku ben de daha olmadım.medıkal parkta ercan cıhandıdeyı arastıyoryorum ve somestıra dogru olmayı dusunuyorum cıddı anlamda tabı o zamana kadar bazı ısler var fırsatım yok.istersen haberlesır beraber bıle olabılırız.arkadaş arıyorum yanımaKocaeli merkezde oturuyorum 21 yasındayım ve tek sol kulaktan ameliyat olmak istiyorum bu senenin sonuna kadar olmalıyım artık. Varmıdır önerebılecegınız doktor .
Ali mezdegi'ye ameliyat olup 6ay 1 yil gecmis olanlar var mi? Ne durumdalar?
Arkadaslar cansunun israrli lazer paylasimlarindan sonra cartilazi arastirdim.eger ki siz de kucuk bir arastirma yaparsaniz googleda ilk sayfada abodybeatiful forumunda gelen soru uzerine bilgi paylasimi yapan dr bermant di sanirim doktorun yazdiklarini gorursunuz.anladigim kadariyla kendilerine pazae yaratma amaci oldugunu ve daha once bu teknigi hic duymadigini yazmis.ki ben de cogu doktora bunu sordugumda ayni cevabi almistim.yani klasik teknik suan icin en saglam ve kalici yoldur.doktor iyi secildigo takdirde
onerebılecegım doktor yok cunku ben de daha olmadım.medıkal parkta ercan cıhandıdeyı arastıyoryorum ve somestıra dogru olmayı dusunuyorum cıddı anlamda tabı o zamana kadar bazı ısler var fırsatım yok.istersen haberlesır beraber bıle olabılırız.arkadaş arıyorum yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?