Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...


bende 2 ay sonra ikinci ameliyatimi olacagim bendede üsten acilma var. herkez normal duruyor diyor ama mutlu deilim.
 
Merhaba 1. Ay kontrolüm vardı dün. Herşey yolunda. Gayet memnunum. 9 ağustos'ta 3. ay kontrolüm var. O zaman da yazarım.
 
bende 2 ay sonra ikinci ameliyatimi olacagim bendede üsten acilma var. herkez normal duruyor diyor ama mutlu deilim.

Banada herkes öyle diyordu ama cok takmıştim eğer gerçekten cok fazla sorun yoksa gerek yok ben yaptirdiktan sonra pisman oldum çünkü agri cok olmasa da genede rahatsiz edici bi durum bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

ben almanyada yasiyorum. burda haftaya kendi doktoruma kontrole gidecegim. o derseki acilmis birdaha yap ozm birdaha yapacagim. nede olsa kendisine kbb doktoru ve estetiklerde yapiyor.onun düsüncesi bence dogru dur.digerleri ben üzülmiyim diye farklida konusabiliyor.
 

Canre sen nerde yasiyosun ve ne zamana olmayi planliyosun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Arkadaslar bu ikinci kez op.gecirenler ozellikle sebebi daha cok doktorla mi ilgili? Yani doktorun iyi secildigi takdirde insallah buna gerek kalmayacagini mi anliyoruz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Canre sen nerde yasiyosun ve ne zamana olmayi planliyosun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kocaeli merkezde oturuyorum 21 yasındayım ve tek sol kulaktan ameliyat olmak istiyorum bu senenin sonuna kadar olmalıyım artık. Varmıdır önerebılecegınız doktor .
 

bence cogunlukla doktordan kaynaklanmiyor. kulak cok hasas bir organ. ameliyatdan sonra eski haline geri dönmek istiyor. hangi doktora sorarsan sor ameliyatdan sonra milimetrelik acilma normal dir der. ama memnun olmayanlarin isde milimetrelik acilma deilde yani 1 cm lik acilma dan daha fazla oluyor. kulak ameliyati zor ameliyat olmadigi icin bence cok nadir dr.un sucu oluyor.
 
Kocaeli merkezde oturuyorum 21 yasındayım ve tek sol kulaktan ameliyat olmak istiyorum bu senenin sonuna kadar olmalıyım artık. Varmıdır önerebılecegınız doktor .
onerebılecegım doktor yok cunku ben de daha olmadım.medıkal parkta ercan cıhandıdeyı arastıyoryorum ve somestıra dogru olmayı dusunuyorum cıddı anlamda tabı o zamana kadar bazı ısler var fırsatım yok.istersen haberlesır beraber bıle olabılırız.arkadaş arıyorum yanıma
 
arkadaşlar bazı ülkelerde uygulanan yöntem %100 geri dönüşümsüz bir uygulama linki kopyalayın youtubede izleyebilirsiniz inş yakında türkiyeyede gelir lazerle kıkırdağa yeniden şekil veriliyor amerika forum sitelerinde okudum olanlar hepsi memnun ins türkiyeyede en kısa zamanda gelir iğne yok kanama yok şiş yok morluk yok daha ne olsun
http://www.youtube.com/watch?v=SB7zrEDCOUs
 
Cartilaze in internet sitesinde 3 hafta boyunca her zaman daha sonra da geceleri takilacak bir kafesten bahsediliyor.yonte! Guzel tabi lazer sonucta.ama ne kadar dogal ve kalici doktorlar karar verebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Arkadaslar cansunun israrli lazer paylasimlarindan sonra cartilazi arastirdim.eger ki siz de kucuk bir arastirma yaparsaniz googleda ilk sayfada abodybeatiful forumunda gelen soru uzerine bilgi paylasimi yapan dr bermant di sanirim doktorun yazdiklarini gorursunuz.anladigim kadariyla kendilerine pazae yaratma amaci oldugunu ve daha once bu teknigi hic duymadigini yazmis.ki ben de cogu doktora bunu sordugumda ayni cevabi almistim.yani klasik teknik suan icin en saglam ve kalici yoldur.doktor iyi secildigo takdirde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

amerikada olanlar memnun bunun türkiyede olmama sebebi ise şudur patentini kendileri satmıyorlar satmadıkları için türkiyedeki doktorlarda kendi kliniklerine hastanelerine alamıyor kendi ülkelerine yurt dışından hasta çekmek için yapılan büyük bi proje amerikalıların ama ilerki bi süreçte dünya piyasasında tüm ülke pazarlarındada görebiliriz yazışma yaptım bunu yapan kişilerle kendileri istedikleri için patentini vermiyolar ilerki bi zamanda satmayı düşünüyolar bunu bi doktor kullanmadan bilemez kalıcı veya değil bu cihazı kullanmadan nası biliceksin. araştırma yaptım şöyle bi bilgi gördüm sıcaklık veriyolar 3 seansa bölüyolar bunu o lazer sıcaklığı ve ışını kıkırdağın hafızasını siliyor ve istediğin şekle verebilmen için yardımcı kulak arkası aparat taktırıyolar bi kaç hafta 1 aylık bi sürede değil cok kısa bi zaman 1 ayınıda almıyor o orda duruyor kulak yeniden tekrardan hafıza ediniyor o aparat yardımıyla ben bu konuyu isim vererek konuşuyorum ben bu konuyu türkiyedeki kulak konusunda cok bilgili olan ali mezdeğiylede görüştüm bu anlattıklarımı oda doğruladı dışarıdaki piyasaya satmıyolar bunu yapan kuruluş patentini almalarına izin vermiyolar ve 3 seansda kesin bi çözüme kavuşturuyomuş hastayı doktor ismi vererek konusuyorum arkadaslar boş beleş değil. sadece öyle bilgilenelim diye paylaştım zaten bu türkiyede olmadıgı için olamazsınız ama ilerki bi zamanda geldiğinde bu forumu okuyan arkadaşlar bu yazımı görünce teredüt etmeden doktora danışıp olabilirler onlar için bu yazıyı yazdım teşekkürler.
 

Bende umuttepe araştırma hastaneside bi doktor duymustum ama daha araştırma fırsatım olmadı. sen neredesin izmit merkez mi dedigin gibi bende arkadas arıyorum tek gitmek çok yemiyoda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…