- 5 Aralık 2013
- 33
- 5
- 36
- 35
Merhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:
Kizlar ikinci ameliyati olan biri olarak bi kere degil yuz kere düşünün abartılı bi durum yoksa gerek yok ben cok pismanim :((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tekrarmı acıldı ?
Hayir hic acilma olmadi ama ilginc bi sekilde kulagim ust kismi resmen kafama dikilmis gibionden hic belli olmuyor ama arkadan bi tanesinin ust kismi belli .benim arastirdigim kadarıyla kulak arkasindan jesi yapilip dikiliyordu neden böyle oldu anlamadim : S
bi ton kepçe kulak ameliyatı izledim ben her doktorun ameliyat yapış şekli farklı hepsi kesi yapıp törpülüyor ama bunu farklı yapan doktor cok mesela bi kepçe kulak ameliyatı izledim doktor kıkırdağı 2 ye ayırdı komple geriye katladı dikti bu anlatmamdan bişe anlamamıssındır ama yani o kulakla ömür boyu o hasta nası yaşıcaktı cok merak ediyorum
Valla bilmiyorum kontrole gidince sorcam ust kisimlar dikili :) onlar acilabilir inşallah böyle rahatsız ediyo cunku
Kizlar ust kismi kafasina yapisik gibi olan var mi ?
bende basda yapisikdi. resme uzayli gibiydi :) simdi acildi iki tarafda bir kulagim süper görünüyor cok dogal ve hos ama digeri cok acildi.
ben almanyada kendi doktoruma göründüm. resmen sok icindeyimbenim bir kulagimda acilma var. herkez normal diyor yani kötü görünmüyor normal bir kulak kepce deil diyorlar. bende doktoruma göründüm. resmen oda bana yoo kulaklarin cok gzl olmus süper yapislar. türkiyede böyle güzel yapdiklarini bilmiyordum dedi. o an benim hayatim resmen bitdi sanki. ben bana hak verecegini sandim. evet acilmis deseydi hemen 2 ay sonra bir kulagimi birdaha yapacakdim ama bana yapma dedi resmen o yüzden cok kararsizim. kulagin kepce deil acilma biraz olmus ama dogal kulak gibi görünüyor. negatif yani yok dedi. ikinci ameliyat yaparsam riskli dedi. cünkü istedigim fark cok az. üst tarafi milimetrelik kafama yaklassin istiyorum. doktorumda bu biraz zor dedi. cok acilsa sorun yok ama fazla acilmamis diyor, kizlar cok caresisiz lütfen bana akil verin. hic memnun deilim bir kulagimla. bir gün kalkiyorum yooo gayet normal diyoru. ertesi gün diyorumki yok bu kulak böyle olmaz bosunami ameliyat oldum isterseniz yarin yine bir resim yüklerim.
Herkes normal diyorsa normaldir ki doktor demiş bence boşuna ameliyati olma ne kadar kolay olsada agrisi oluyor arkada uzun sure iz oluyo. Bende cok kararsizdim oldum pismanda oldum illa ki istediğin gibi olmuyo. Cok abartılı goze batacak gibi olsa neyse de gene de kendin bilirsin tabi
öncelikle herkese merhaba, bütün yorumları okudum bazıları paranoya yapmış, bazıları ise tamamen açılmış diyor peki bu tamamen açılanlara sorum olacak sizin kulağınızdan kıkırdak alınmadımı sadece şekilmi verildide kulak eski haline geldi kulağın eski haline gelme gibi bir durum söz konusu olamaz ameliyatın ne anlamı kalıyorki o zaman size öyle geliyordur bence,bende oldum ameliyat izmirde 2000 tlye 16 gün önce.şimdiden yorum yapmak çok gereksiz olur ilk aylar geçmeden yorum yapmak istemiyorum ama açılma olsa bile eskisi kadar olmayacağına eminim çünkü 2 kulaktanda kıkırdak çıkartıldı.Bu arada iki kulak simetrik değil şu an, zaten simetrik olmasını çok önemsemiyorum düzgün doğal dursunlar yeter..Bu arada bu kulak üstüne yatmalarda çokmu sızı oluyor uyku kaçıracak kadar sırt üstü uyumak biraz zorluyor ve herkese geçmiş olsun
selam canim. ben kulagim acilmis diyenlerden biriyim. kulagim tabiki eski formunda deil. eskisinden 1000 kat iyi. ama bir kulagim hafifce üstden acildi. ve ben bunu hic beklememisdim. aynada bakdigimda fazla kötü deil yani herkez de öyle diyor. AMA istedigim gibi deil. isterdimki doger kulagim gibi kafama daha yakin olsun. bilmiorum ya. cok kararsiz kaldim. bende tam 6 ay oacak. almanyada oldugum icin istanbula geldigimde doktoruma görünecegim ve acik yürekle soracagim yapdiginiz kulagi görüyorsunuz bu kulakdan memnunmusuuz? ve en önemli sorum su olacak. birdaha ameliyat olsam bu istedigim kücük farki bana yapabilirmisiniz. cünkü benim istedigim sey gercekden minimal bir fark ama ne yapim bir kere olduysam tam olsun diyorum.
yarin foto koymaya calisacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?