• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak amelyatı

kavundilimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
33
4
1
27
Arkadaslar selamlar
Muzdarip olduğum bir konu var o da kepçe kulaklarımküçüklügumden beri sinir olurdum ama yaş ilerledikçe daha çok takmaya başladım. 18 yaşındayım ve kepçe kulak amelyatı olmak istiyorum şu an özel e para verecek durumda değilim maalesef devlette ücretsiz diye bir çok yerde gördüm ve tecrübe edenlerin yazılarını okudum fakat bu yazılar hayli eskiydi bu nedenle yeni konu açmak istedim amelyatı Eskişehir'de olacağım devlet hastanelerinde bu ameliyat ucretsiz midir nasıl amelyat için talebde bulunuyoruz bilgisi olan yazabilir mi acaba şimdiden teşekkürler

Arkadaslar selamlar
Muzdarip olduğum bir konu var o da kepçe kulaklarımküçüklügumden beri sinir olurdum ama yaş ilerledikçe daha çok takmaya başladım. 18 yaşındayım ve kepçe kulak amelyatı olmak istiyorum şu an özel e para verecek durumda değilim maalesef devlette ücretsiz diye bir çok yerde gördüm ve tecrübe edenlerin yazılarını okudum fakat bu yazılar hayli eskiydi bu nedenle yeni konu açmak istedim amelyatı Eskişehir'de olacağım devlet hastanelerinde bu ameliyat ucretsiz midir nasıl amelyat için talebde bulunuyoruz bilgisi olan yazabilir mi acaba şimdiden teşekkürler

Bende 19 yaşındayım ve bende senin gibi bu durumdan şikayetçiyim.Araştırdığım kadarıyla 18 yaş sınırı var malesef.

Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum

Arkadaşlar ben Haydarpaşa Sultanabdülhamit Hastanesi( eski GATA hastanesinde) Op.Dr Ekrem Keskin e meme protezi ve kepçe kulak amelyatı oldum çok memnunun kepçe kulak amelyatını devlet karşılar diye biliyordum ama 18 yaş altını ödemiyormuş bende ücretli oldum çok memnunum önerebilirim sizlere

Arkadaşlar ben Haydarpaşa Sultanabdülhamit Hastanesi( eski GATA hastanesinde) Op.Dr Ekrem Keskin e meme protezi ve kepçe kulak amelyatı oldum çok memnunun kepçe kulak amelyatını devlet karşılar diye biliyordum ama 18 yaş altını ödemiyormuş bende ücretli oldum çok memnunum önerebilirim sizlere
18 yaş altını mi ödeyemiyomus yoksa üstünü mü ? Bir de ne kadara ameliyat oldun acaba

yelizcim merhabalar ben ameliyat sonrası sargılar nasıl oluyor kaç gün sonra çıkarılıyor birde çok ağrı oluyormu acaba
Canım her iki kulağımıda saran beyaz özel bir bandaj koydu 3 gün kaldı sonra sporcu bandajı kullandırıyor 3 günden sonra duş almak falanda serbest o bandajı 5-6 hafta takıyorsun şık bir bandaj vermişti bana aslında bunların hepsi sitesinde yazıyor REKLAMLAR orda ayrıntısında var

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 yıl önce olmustum. Kolay bir ameliyat lokal anesteziyle yapılmıştı. Ağri olmuyor. Ama sargılar 2 gün falan kalıyor. Ben yaptırdıgım zaman cok iyiydi ama sonradan normale döndü yine. Simdi tekrar deniycem. Ameliyat sonra 1 ay tenisci bandaji taktırmıstı doktor. Ozamanlar okulum oldugu icin sık sık degistirmistim ondan eski haline donmüs olabilir.

Tek sıkıntķ şu. 1 ay boyunca bandaji hic cıkarmıyosun. Bir iki gün sonra cok acıtıyor. Hatta benim kulagım yara olmustu. Doktor kulllanma artık demisti.

Back
X