Kepçe kulak amelyatı

kemerlipaspas

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
288
Arkadaslar selamlar
Muzdarip olduğum bir konu var o da kepçe kulaklarımküçüklügumden beri sinir olurdum ama yaş ilerledikçe daha çok takmaya başladım. 18 yaşındayım ve kepçe kulak amelyatı olmak istiyorum şu an özel e para verecek durumda değilim maalesef devlette ücretsiz diye bir çok yerde gördüm ve tecrübe edenlerin yazılarını okudum fakat bu yazılar hayli eskiydi bu nedenle yeni konu açmak istedim amelyatı Eskişehir'de olacağım devlet hastanelerinde bu ameliyat ucretsiz midir nasıl amelyat için talebde bulunuyoruz bilgisi olan yazabilir mi acaba şimdiden teşekkürler

Bende 19 yaşındayım ve bende senin gibi bu durumdan şikayetçiyim.Araştırdığım kadarıyla 18 yaş sınırı var malesef.

Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum

Ben 3 yıl önce olmustum. Kolay bir ameliyat lokal anesteziyle yapılmıştı. Ağri olmuyor. Ama sargılar 2 gün falan kalıyor. Ben yaptırdıgım zaman cok iyiydi ama sonradan normale döndü yine. Simdi tekrar deniycem. Ameliyat sonra 1 ay tenisci bandaji taktırmıstı doktor. Ozamanlar okulum oldugu icin sık sık degistirmistim ondan eski haline donmüs olabilir.

Tek sıkıntķ şu. 1 ay boyunca bandaji hic cıkarmıyosun. Bir iki gün sonra cok acıtıyor. Hatta benim kulagım yara olmustu. Doktor kulllanma artık demisti.

Back
X