kulak gelişimini tamamladıktan sonra ameliyattan başka bir çaresi yok.
medikal bant, gelişimin tamamlanmadığı dönem ki sanırım 2-3 yaşa kadar, kullanıldığı zaman kulağı düzeltiyormuş...
:çok üzgünüm:
ürünü almak için internetten araştırdım telefonda görüştüğüm bayan yapıştırıcının yan etkisi olmadığını kepçe kulaklar için kullanılabileceğini söyledi ama yine de emin olamadım ürünü kullanan var mı
Kullanmadiniz mi acaba hiçdün ürünü kullanacakken odyolog bir arkadaşımı aradım kesinlikle kullanmamam gerektiğini kulak ve yapıştırdığım yerdeki deriyi kaldırabileceğini söyledi sonra kulağı eski haline getirmek için daha çok uğraşırsın dedi ürünü aldığıma mı yoksa hayallerime mi yanayım bilemedim( ben korktum kullanamadım öylece duruyor masanın üzerinde hiç cesaret edip kullanan yok mu acaba???
olabilirsin tabi rapor alırsan ücretsiz olma imkanın da var ben oldum bedava hemde çok mesudumMerhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim
nasıl bir şey bu bant işe yarıyor mu geçici de olsa...Merhaba Beauty Tapes diye bir ürün var, ben onu kullanıyorum, geriye doğru kulağımı yapıştırıyorum, sorunu çözüyor, cilde zararsız cıkartmak istediğimde pamukla aseton sürüyorum, hemen açılıyor, banyoda falan da su deydiğinde açılmıyor, takınca 2 gün kadar gidiyormuş ama ben 24 saati hiç geçirmedim, tavsiye ederim. Gittigidiyorda, N11 de hepsiburada da falan satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?