Kepçe Kulaklar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızLarr bu konuyu nereye açsam bilemedim vücutla alakalı diye buraya açtım valla yanlş yerse kusuruma bakmayınız özür diliorum.. kepçe bi kulaqa napmak lasım sizce az bçk brz kpçe bide tek kulaqım yav varya saçımı tepeden toplayamıyorum bununda otu falan varmı yaa sırnaşık şey

ben kepçe kulak estetiği yaptrdım(burunla beraber yaklaşık 20 gün önce),çok basit bi işlem..1 ay yatarken kullanman gereken benim çok sevimli buldugun bir bant var.. sırnaşık şey

bunun otu fln oldugunu sanmıorm cnm :sm_confused:
ben kepçeyken sürekli saç bandı kullanırdm..:utangac:

arkdaslar ndn bu kadr sorun ediosunuzki?yapmanız gereken tek shey sacınızı toplarken kulaınızın cok az bi bölümünü kptrak toplamaq =)
choq hos duruo hıc bellı bile olmuo bnce =)

eskiden bebeklerde anlasildiginda basörtüsü ile baglanirmis :bbo:
böylece kulanklar o görüntüden kurtulurmus :bbo:

bende kepçeyim ama çok mutluyum =)) saçlarımıda katı kestirince süperr oluo hem bana yakışıyor hem kulaklarım belli olmuyor..geçenlerde kepçe kulakla ilgli sited araştırma yapınca bir siteye rastgeldm orda yazılanları yokuyuncaa kepeçliğimden mutlu oldum vallaha =)) hem benim çevremde benden daha çok kepçe olupta saçlarını toplayanlar var o kdr özgüvenim yok ama çok mutluyum kulaklarımla =)) saklayanmayan bir yerde başka bişe olsa kulaklarım kepçe olsa die terc,h ederd,im onn için şükretmekte bile fayda var =))

eskiden bebeklerde anlasildiginda basörtüsü ile baglanirmis :bbo:
böylece kulanklar o görüntüden kurtulurmus :bbo:

annem benimkinide hep baglarmis ama ben yatarken illaki kulak üstüne yatmayi tercih edermisim.
tüüh bana ya. simdi cilesini cekiyorum :D

Back
X