Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kepekli Saclarim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Merhaba arkadaslar benim saclarimla ilgili cok buyuk bir sorunum var asiri kepek var kafamda ve kasiniyor elidorun lacivert kepekler icin olan sampuanini denedim yok kacinci kez kullandim ondan azicik kepek gitmedi kafamdan.Sizin bildiginiz bir yontem falan varmi? tesekkurler:)

Canim ben kepege karsi etkili yazan pahali sampuanlari ne zaman kullandiysam parmak kadar kepekler olustu.en ucuz sampuanlardan olan ipegi kullaniyorum hic sikintim yok.hani seninde buyuzden olabilir diye dusundum.

Benim de çok kepekli ve son 2 haftadır kullanmadığım tek şampuan olan ipek şampuanı kullandım iyi gibi şimdilik inşallah böyle devam eder bence sen de bir dene.

Merhaba arkadaslar benim saclarimla ilgili cok buyuk bir sorunum var asiri kepek var kafamda ve kasiniyor elidorun lacivert kepekler icin olan sampuanini denedim yok kacinci kez kullandim ondan azicik kepek gitmedi kafamdan.Sizin bildiginiz bir yontem falan varmi? tesekkurler:)

ilik zeytin yagi ile sac diplerine masaj yap
sonra iki defa sampuanla
iyice duruladiktan sonra
3 litre suya 2 yemek kasigi sirke dök onunla son defa durula (kokusu ucuyor)
sac sprayi filan kullaniyorsan oda cok kepek yapar

:115:

eczanede satılan sedolin, kadolin gibi şampuanlar kepeğe birebir. şimdi hava değişiminden dolayı sanırım benim de kepek sorunum çok arttı bu aralar...

Back
X