Arkadaşlar yarın septum deviasyon ve rinoplasti ameliyatım var. Daha önce iki kez farklı operasyon geçirmiştim. hiç bu kadar gergin değildim önceki operasyonlarda...Hani utanmasam vazgeçeceğim sanki... Ameliyat öncesi siz de böyle gergin miydiniz??? Kendimi daha rahat hissetmem için önerileriniz var mı kızlarr... Bir de bana şans dileyin ltf.. Çok korkuyorum desteğe ihtiyacım var
burnumbuyuktu ama cok guzeldım herkeste cok begenırdır benı sımdı kuculdu daha guzel olucagımı sanarken butun guzellıgım kasım gozum bakısım gıttı.meger guzellıgımı veren o kucuk kemerımmıs
burnumbuyuktu ama cok guzeldım herkeste cok begenırdır benı sımdı kuculdu daha guzel olucagımı sanarken butun guzellıgım kasım gozum bakısım gıttı.meger guzellıgımı veren o kucuk kemerımmıs
bugün alçım çıktı kızlarrr... doktorum bandaj yapmadan önce burnuna bak bakalım bi, ancak korkma daha çok şiş dedi. bir de baktım ki burnuma bu şiş haliyle bile süperrrrr... hatta bence şiş bile değil... çektiklerime değecek galiba kızlarr... çok mutluyum çooookkk:)) darısı isteyen herkesin başına....
bugün alçım çıktı kızlarrr... doktorum bandaj yapmadan önce burnuna bak bakalım bi, ancak korkma daha çok şiş dedi. bir de baktım ki burnuma bu şiş haliyle bile süperrrrr... hatta bence şiş bile değil... çektiklerime değecek galiba kızlarr... çok mutluyum çooookkk:)) darısı isteyen herkesin başına....
hayırlı olsun canım ,benımde senden 2 gon once cıktı alcım..bende doktor alcıyı cıkarınca bayıldım seklıne..doktor hemen elımden aynayı aldı cok bakma sımdı cok sıs,daha guzel olacak dedı..ben cok begendım ama bana bıraz kalık gıbı geldı senınde oyle mı? ayrıca doktor alcıyı cıkarınca senın burnuna bandaj yapıstırdı mı? yapıstırdıysa ne kadar kalacak dedı?
çok sevindim...darısı başıma artık..bende c.tesi sabah ameliyat oluyorum
inşallah canım... ayyy ne heyecanlısındır sen şimdiii:))) herşey olup bitecek ve sen çok güzel bir burunla uyanacaksın.. bunu düşünmek insanı biraz rahatlatıyor. şimdiden geçmiş olsun canım...
sana da hayırlı olsun canım... benim burun ucum o kadar kalkık değil hatta benim de kafamdaki tek soru işareti daha düşer mi ucu?? gerçi benim ameliyattan önce burnum düşük değildi. en kötü önceki hali gibi olur di mi???? alçıdan sonra hemen bandaj yaptılar bana da. salı günü bayrama denk geldiği için banyoya gir iyice ıslatıp yumuşat ve bandajı çıkar, bayramdan sonraki ilk gün de kontrole gel dedi doktorum...sana bandajın ne kadar kalması lazım dediler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?