kepi3 Burun Estetiği Ameliyatı

kepi3

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
138
1
296
İzmir
Arkadaşlar yarın septum deviasyon ve rinoplasti ameliyatım var. Daha önce iki kez farklı operasyon geçirmiştim. hiç bu kadar gergin değildim önceki operasyonlarda... Hani utanmasam vazgeçeceğim sanki... Ameliyat öncesi siz de böyle gergin miydiniz??? Kendimi daha rahat hissetmem için önerileriniz var mı kızlarr... Bir de bana şans dileyin ltf.. Çok korkuyorum desteğe ihtiyacım var

bende çok gergindim sen gibi.karnıma ağrılar giriyordu.hiç telaş etme derim sonra narkozdan uyanışın zor oluyor. ameliyat öncesi sakinleştirici vercekler zaten ben aptal gibiydim asansöre binip ameliyathaneye girerken.hemşire bana negüzel sakinleşmişsiniz siz öyle dedi. düşün... eğer yapmazlarsada sen iste sakinleştiriciyi çok iyi oluyor.uyanıp uyanıcaksınki herşey bitmiş.inşallah pişman olmazsınız Allah yardımcın olsun.

cnm çook geçmiş olsun bana sakinleştirici yapmadılar ama doktorumun benden önce ameliyatı vardı biraz uzadı odamda beklerken gerildim ateş bastı yanaklarım resmen kırmızıydı sonra beni almaya geldi hemşire artık çok geç vazgeçmek yok dedim ama giderken hep çıkınca burnumun süper olucağını düşündüm o hayal beni cesaretlendirdi ve ameliyathanede hala doktorumla konuşuyordum şöyle olsun böyle olsun diye sonra uyudum ve çok sakin kolay uyandım hiç ağrı sızı olmadı korkma biz yanındayız kk kızları olarak kolay olan ameliyatmış asıl önemli olan sonraki dönemde ödemlerin inme süreci cnm inş istediğin burna kavuşursun

sanırım oldunuz ama yerınızde olsam asla olmazdım ben o hatayı yaptım ve cok pısmanım cunku bu amelıyatla sız artık yabancı bırı oluyosunuz allahın verdıgı guzellık gıdıyo o yuzden dıyolar demekkı allah ınsanın heryerını bırgunde burnunu 40 gunde yaparmıs dıye.ınanın allahın verdıgı burundan baska hıcbır burun o guzellıgı vermıyo ınsana burnunuz buyuk oldugu ıcın veya nasılsa ıste aslında oyle oldugu ıcın kasınız gozunuz guzel oluyo o gıdınce butun cekıcılık gdıyo asla kendı bakısınız gulusunuz olmuyo eskısı gıbı ben sahsen kopekler gıbı pısmanım

burnumbuyuktu ama cok guzeldım herkeste cok begenırdır benı sımdı kuculdu daha guzel olucagımı sanarken butun guzellıgım kasım gozum bakısım gıttı.meger guzellıgımı veren o kucuk kemerımmıs

burnumbuyuktu ama cok guzeldım herkeste cok begenırdır benı sımdı kuculdu daha guzel olucagımı sanarken butun guzellıgım kasım gozum bakısım gıttı.meger guzellıgımı veren o kucuk kemerımmıs

resim görebilirmiyim cidden çok merak ettim:44:

Merhaba kızlar, benimde ameliyat olacagım artık belli..Pazartesi günü aneztezi uzmanımla görüşüp gün alacağım..
Doktorum septum deviasyon ameliyatı olacağımı, burnu acmayarak gerekli işlemi yapabileceğini söyledi..
en fazla 45 dk sürermiş, ameliyatlar arasında en kolay denilebilecek olanıymıs..

Burun sırtında hafif kemerim var bunu elletmeyeceğim zaten estetiğe giriyor..

Ama sorum; bu deviasyon ameliyatında burun acılmayacak ama şeklinde problem olur mu?

Az da olsa birdeğişiklik olur mu? Bozulmasın bide :S Ne bileyim...

Son düzenleme:

merhaba selin .. benim de burnum çok kemerli ve yüzüme göre büyük .. karar veremiorum çok zor bi ameliyat yani burnun yüze uymama durumu yaşanan olumsuzluklar falan cesaret edemiorum bi türlü ... sanırım bi süre daha cesaret edemicem

slm selin cok gecmis olsun ameliyat olanlar cok iyi dusunmeli benim icin en guzel burun dogal yapilmis burun yok onun burana bensesin yok bunun buruna benzesin ozaman butun vucudu degistirmen lazim eyer birine bakadar benzemek istiyorlarsa

bugün alçım çıktı kızlarrr... doktorum bandaj yapmadan önce burnuna bak bakalım bi, ancak korkma daha çok şiş dedi. bir de baktım ki burnuma bu şiş haliyle bile süperrrrr... hatta bence şiş bile değil... çektiklerime değecek galiba kızlarr... çok mutluyum çooookkk:)) darısı isteyen herkesin başına....

çok sevindim...darısı başıma artık..bende c.tesi sabah ameliyat oluyorum

hayırlı olsun canım ,benımde senden 2 gon once cıktı alcım..bende doktor alcıyı cıkarınca bayıldım seklıne..doktor hemen elımden aynayı aldı cok bakma sımdı cok sıs,daha guzel olacak dedı..ben cok begendım ama bana bıraz kalık gıbı geldı senınde oyle mı? ayrıca doktor alcıyı cıkarınca senın burnuna bandaj yapıstırdı mı? yapıstırdıysa ne kadar kalacak dedı?

kalkık demek ıstedım canımm..yanı sende de domuzcuk ıfadesı var mı acaba azcık ıner mı yaa

sana da hayırlı olsun canım... benim burun ucum o kadar kalkık değil hatta benim de kafamdaki tek soru işareti daha düşer mi ucu?? gerçi benim ameliyattan önce burnum düşük değildi. en kötü önceki hali gibi olur di mi???? alçıdan sonra hemen bandaj yaptılar bana da. salı günü bayrama denk geldiği için banyoya gir iyice ıslatıp yumuşat ve bandajı çıkar, bayramdan sonraki ilk gün de kontrole gel dedi doktorum...sana bandajın ne kadar kalması lazım dediler??

çok sevindim...darısı başıma artık..bende c.tesi sabah ameliyat oluyorum

inşallah canım... ayyy ne heyecanlısındır sen şimdiii:))) herşey olup bitecek ve sen çok güzel bir burunla uyanacaksın.. bunu düşünmek insanı biraz rahatlatıyor. şimdiden geçmiş olsun canım...

inşallah canım... ayyy ne heyecanlısındır sen şimdiii:))) herşey olup bitecek ve sen çok güzel bir burunla uyanacaksın.. bunu düşünmek insanı biraz rahatlatıyor. şimdiden geçmiş olsun canım...

çok heyecanlıyım fena...daha güzel olacak diye düşünüyorum canım hep ama yinede heyecan çok:95:

yaa ben doktora sordum,şiş oldugundan oyle daha ıner dedı ama bakalım....senınkı ınmez daha cok kalkık degılse...bana bandajı 5 gun tak dedı..sonra banyo yapabılırısn dedı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…