Tatlı ben Loreal in intense repair şampuanını ve absolute repair maskesini aldım. satan adam böyle ayrı al aynı olmasın dedi. Bir kere kullandım daha o yüzden şampuanla ilgili hemen bir yorum yapamayacağım ama maske çok iyi geldi az sürdüğüm halde yumuşacık yaptı. Uzun sürede etkisi ne olur bilemiyorum yine yazarım. bu arada şimdiye kadar john friedanın kırmızısından kullanıyordum o da oldukça iyi geldi ama saçlarımı açıcıyla açtım o yüzden değiştirdim ona da bakabilirsin
Bu markaların hangi şampuanlarını hangi saç bakım ürünlerini kullandığınızı ve hangilerini işe yarayıp yaramadığını açıklayarak yazarsanız birbirimize yardımcı olmuş oluruz. Gerçekten pahalı ve profesyonel markalar peki ya işlevleri buna değer mi?
Benim saçlarım sarı her ay boya yapıyorum ve çok ince telli hele uçları incelmekten artık görünmüyor bile, tüleri ve çatal çatal oldu. Saçlarımın dipleri çok yağlı fakat uçları kuğkuru ben hala kendi favorimi bulamadım sizin favorileriniz neler kızlar ?????[/SIZE]
Ben de loreal expertin şampuanını yeniden kullandım gerçekten tek başına şampuan bile yumuşattı. Krem olarak da absolute repair aldım. birkaç dakika beklettim belki biraz daha fazla ağırlaştırdı. bu sefer daha az bekleteceğim bakalım ne olacak
Şu matrix biolage ürünlerine cidden bakın kızlar elinizdekiler bitince...
Tamam absolute repair ve bonacure acil kurtarma serisinden memnun kaldım ama bu matrix ürünleri bambaşka bir şey çıktı...
Mrh Kılıçbalıgı
maalesef saçlarım yenı yaptırdıgım röfleden dolayı yandı.Konunuzu inceledım.
ben düzleştırmek istemıyorum ama saçlarıma keratın kullanmayı düşünüyorum
elimde selectıve maske de var.düzleştırmeden keratıını nasıl kullanabılırım ve hangı marka alayım bana özel msj gönderebılır mısınız yardıma ıhtıyacım var bu konuda.
çok teşekkur ederım
BC bonacure acil kurtarma serisini sipariş ettim şampuan,sıvı sprey ve kurtarma maskesini aldım. Deneyip yazacagım hafta ici elimde olur sanırsam
Belimde olan doğal saçlarımı bir hışımla gidip açıcı ile sapsarı yaptırdım çatır çatır gitti uçlar bir karış kesmek zorunda kaldım kestiğimiz halde göğüs hizamda ve de uçları keçe gibi çatal çatal yanık gibi ammino keratin kullanıyorum 2 seferdir etkili oluyor ama 15 gün yoğun bakım kürüne başlicam bc serisi ile bakalım..
Teşekkür ederim inşallah faydasını görürüm,mutsuzum.. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?