Saç Bakım Ürünleri Kerastase ürünlerini kullananlar

mor_yel34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
780
312
158
37
Ben yeni kullanmaya basladım turuncu seriden saç kremi ve fibre arthiteche yıpranmıs saçları onarıcı krem.İkisinden de cok memnunum saçlarım hem yanmıstı hem de cok yıpranmıstı dğzleştirici vs. ve uzun zamandır ilk kez bu kadar yumusak oluyor.Sampuan da bc bonacure acil kurtarma serisi ni kullanıyorum.

kerastase ürünlerinden hangilerini kulalnıyorsunuz ve memnun musunuz paylasalım..

o seri saçı yumusatmıyor aksine sertlestiriyormus amacı asırı yıparnmıs sacı kurtarmak oldugu için belki ondandır

Kerastese kullananlar memnun mu ?? kuaforum mutlaka kullanmalısın muthis bi ürün diyip durdu ?

Merhaba,

Ben serumunu kullandım bu tarz ürünler yağlı olduğu için diplere kullanamıyoruz sadece saç uçlarına dolayısıyla ben saç uçlarımda bir değişiklik farketmedim zaten amaç saç diplerinin sağlıklı olması olmalı bence kuaförüm önerince kıramayıp aldım ama tek işe yaradığı kolay taranır olması bence gerek yok onun yerine argan yağı önerebilirim ama %100 doğal olmasına dikkat etmelisin watson dan aldım ben gayet uygun ve banyodan sonra diplere de kullanabiliyorsun saçı yağlı göstermiyor ve inanılmaz güzel bir kokusu var.

Bence o kadar para vermene gerek yok.

watsons da bir kaç çeşit argan yağı gördüm sizin aldığınız hangi markaydı

kerastese kullanmıştım çok da iyi etki yapmıştı saçlarıma ama çok pahalı geldi bana malesef almaya devam edemedim

Bende şuan Elixir ve Cristalliste serum var.
Sırf kokuları bile yeter
Pahalı biraz ama uzun süre dayanıyor bu serumlar nihayetinde. Faydasını da gördüm.
Elixir yıpranmış saç uçları için ve tüm saça yumuşak bir doku veriyor.
Diğeri parlaklık ve uçlara yumuşaklık.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum kerastese ürünleri ile 2 kez duzağa düştüm kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse...para tuzağından başka bir şey değil canım.Buradan ulaşabildiğim herkese sesleniyorum saç dökülme ürünleri serumları ve bakım ürünleri kesinlikle ve kesinlikle hiç bir işe yaramıyor lütfen aldanmayın.2 aydır sabırla kullanıyorum daha öncede kullandım kuaförüm e işe yaramadığını söylediğimde kür leri her gün devam etmemi söyledi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala oluk oluk dökülüyor....önce bu ürünleri kullanmadan dr gittim tabi tamamen strese dayalı denince balıklama kuaförümün şiddetle tavsiyesi üzerine dünyanın parasını verip ürünlerini aldım sonu hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…