Saç Bakım Ürünleri keratin ampül kullanan var mı?

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
arkadaşlar saçlarımın üsten koca bir tutamı yandı altlar fena değil ama katlı kestirdiysem ve epey kısalttıysam da üstü mısır püskülü gibi.
yapmadığım maske almadığım serum krem kalmadı:((nette araştırırken bu keratin ampülü keşfettim. ama aklıma takılanlar şunlar;

1- marka fark eder mi? iyisis kötüsü var mıdır?
2- bazıları bu keratinin saçın dışını yağ gibi saran bir madde olduğunu saçı iğileştirmediğini söylemiş kullanan varmı sonuçları yazar mısınız?
3- ürün nasıl kullanılıyor?
4- saça yaptığı olumlu olumsuz(saçın hacmini kaybettiriyor mu? düzleştiriyor mu? saçım kıvırcık bukleleri bozar mı?) etkiler nedir?
ve benim aklıma gelmeyen ama kullananların uyarmak istedikleri hususlar olursa yorumlarınızı bekliyorum.

Bu konu daha önce açılmıştı o sayfada uzun uzun yazmıştım paylaşımlardan faydalanabilirsin

arkadaşlar saçlarımın üsten koca bir tutamı yandı altlar fena değil ama katlı kestirdiysem ve epey kısalttıysam da üstü mısır püskülü gibi.
yapmadığım maske almadığım serum krem kalmadı:((nette araştırırken bu keratin ampülü keşfettim. ama aklıma takılanlar şunlar;

1- marka fark eder mi? iyisis kötüsü var mıdır?
2- bazıları bu keratinin saçın dışını yağ gibi saran bir madde olduğunu saçı iğileştirmediğini söylemiş kullanan varmı sonuçları yazar mısınız?
3- ürün nasıl kullanılıyor?
4- saça yaptığı olumlu olumsuz(saçın hacmini kaybettiriyor mu? düzleştiriyor mu? saçım kıvırcık bukleleri bozar mı?) etkiler nedir?
ve benim aklıma gelmeyen ama kullananların uyarmak istedikleri hususlar olursa yorumlarınızı bekliyorum.

kusura bakma msj kotam dolmadiginda msj atamadim.ben allerganinki kullandim.ve saca sac bakim spreyleri var onlarin icine 3 tane kirdim.ve siktim.arkasaindan bi de fön.gercekten mucize gibi ama sacim bir tel bile dökülmedi.yanan saci kestirmek inan cözüm degil.ve ben onarilabilecegini gördüm.ve keratin isine daha bi asildim.sanada tavsiyem kesinlikle kestirme ve keratin ampülüne yada digerlerinin yaptirdigi fönü yaptirman.cünkü bu ampül saci kafa derisine sabitliyor ve kopmasini önlüyor ve sacini uzatiyor.en önemlisi bu.benimde sacim yanik.tam 20 gün önece sacimi yaptirdim su an sacim 1.5 cm uzuadi bunu boyanin dipten görünmesiyle rahatlikla ölcebiliyosun.insallah seninde isine yarar

kusura bakma msj kotam dolmadiginda msj atamadim.ben allerganinki kullandim.ve saca sac bakim spreyleri var onlarin icine 3 tane kirdim.ve siktim.arkasaindan bi de fön.gercekten mucize gibi ama sacim bir tel bile dökülmedi.yanan saci kestirmek inan cözüm degil.ve ben onarilabilecegini gördüm.ve keratin isine daha bi asildim.sanada tavsiyem kesinlikle kestirme ve keratin ampülüne yada digerlerinin yaptirdigi fönü yaptirman.cünkü bu ampül saci kafa derisine sabitliyor ve kopmasini önlüyor ve sacini uzatiyor.en önemlisi bu.benimde sacim yanik.tam 20 gün önece sacimi yaptirdim su an sacim 1.5 cm uzuadi bunu boyanin dipten görünmesiyle rahatlikla ölcebiliyosun.insallah seninde isine yarar

cevap verdiğin için çoook teşekkür ederim. hemen sipariş veriyorum. umarım bende de işe yarar. çok üzülüyorum saçımı gördükçe:(

Bu konu daha önce açılmıştı o sayfada uzun uzun yazmıştım paylaşımlardan faydalanabilirsin

forumda bayağı aradım. malisef bulamadım(benim beceriksizliği olabilir) eğer konu başlığını hatırlıyorsan çok mutlu olurum. senin eski cevaplarına baktım ama 5. sayfadan öncesi açılmıyor malisef:(

forumda bayağı aradım. Malisef bulamadım(benim beceriksizliği olabilir) eğer konu başlığını hatırlıyorsan çok mutlu olurum. Senin eski cevaplarına baktım ama 5. Sayfadan öncesi açılmıyor malisef:(

rica ederim ne beceriksizligi ben düzenli şampuanımın içine ,aylık boyamın içine,mavi suyumun içine karıştırtarak kullanıyorum daha fazlasını da yaptıgım oldu elde ettigim sonuç degişmedi hergün saçıma bir adet friksiyon yaparak bir kutu kür uyguladım abartmaya gerek yok yani

biocarin'in saç proteinini de aldım ;ama onu begenmedim daha dogrusu tedavi edici her ürün gibi saça yumuşaklık vermiyor

rica ederim ne beceriksizligi ben düzenli şampuanımın içine ,aylık boyamın içine,mavi suyumun içine karıştırtarak kullanıyorum daha fazlasını da yaptıgım oldu elde ettigim sonuç degişmedi hergün saçıma bir adet friksiyon yaparak bir kutu kür uyguladım abartmaya gerek yok yani

biocarin'in saç proteinini de aldım ;ama onu begenmedim daha dogrusu tedavi edici her ürün gibi saça yumuşaklık vermiyor

mrb, cevap için teşekkür ederim. siz bakım olsun diye mi kullanıyorsunuz yoksa saçınızda yanık, yıpranma gibi bir sorun var mı?

ampüller geldi. badem yağına karıştırıp sürdüm. 30 dk sonra yıkadım. pek bir fark yok. sanırım beklentimi yüksek tutmuşum.

Merhabalar;

Ben ürünü aldım. 2 aydır denemekteyim. Benimle birlikte annem ve bir arkadaşım daha ürünü deniyor. Aldığım ürün Biocarin Keratin Ampül ve internetten aldım. Hepsi Burada'da var.
Ürünü anneme kendi saçında sorun yaşamış ve bu ürün ile toparladığını iddia eden bir güzellik uzmanı önermiş. Ben tıp doktoruyum ve birçok kozmetik ürüne çok büyük şüpheler ile yaklaşmaktayım. genelde işe yaramayacakları ya da gerçekten etken madde içermedikleri ya da fiyat/performans oranlarının düşük olduğu görüşündeyim ve kolay kolay da bir ürün demem.
Ürünün tam içerik bilgisine kullanım talimatı ve kutusundan ya da internetten de ulaşamadım yani formülasyonu bilmiyorum :) Yine de genel olarak bu sınıf ürünleri inceledim ve bir zararı olmaz diye düşünerek denemeye karar verdim.

Annem ve arkadaşımın saçları çok ince, zayıf ve çabuk kırılıyor. Bu sebepten uzatamıyorlar. Benim saçlarım güçlü ve kalın telli ama eskisi kadar gür değil. Keratin yeni saç çıkarmaya yardımcı olamaz diye tahmin ediyorum. Ama mevcut saçların biraz kalınlaşıp, kırılmasını engelleyebilir. Düzleştirir ve parlaklaştırır. Bu şekilde güçlenen saç uzar ve küçük saçların kalınlaşıp uzamasına ve kırılmamasına etkisi olabilir diyerek denemeye başladık.

İçinde yazdığı şekilde 6 hafta her hafta 1 kür yaparak başladık. şampuanımın ve saç kremimin de içine ekledim yine içinde yazdığı şekilde. Uygulamalardan sonra saçım düzleşti (zaten düzdü, dümdüz oldu :)) parlaklığı arttı. Kırıklarımın uç kısımlarında kopmalar fark ettim ama bu tamir olma yolundaydı ve kırıklarım 4. kürden sonra büyük ölçüde tamir oldu. 2. ayda küçük saçlarımda daha iyi uzaman farkettim. Her hafta düzenli yapmadım. 6 kürü tamamlamam 2 ay aldı. Ara ara devam ediyorum ve hep içine sıvı keratin karıştırılmış şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Özel bir şampuan ya da saç kremi kullanmıyorum. Klasik piyasadakiler.

Annem de memnun olduğunu belirtti, küçük saçlarda uzama ve genel bir iyilik, tellerde çok az da olsa kalınlaşma belirtti. Arkadaşım da aynı şekilde ama hiçbir şekilde sihirli değnek dokunmadı. Ama net tarif edemediğimiz bir gelişme var. Şampuan ve saç kremine 1 yıl kadar karıştırmaya devam edeceğim. planım bu.

Bu sırada anemi (Kansızlık) saç gücünü çok etkilediğinden kaç ilacı da kullanıyorum. Planım annem ve arkadaşımın saçında keratin tedavisini PRP ve kansızlık tedavisi ile birleştirmek.

Bir doktora gidip hemogram, ferritin ve gerekli diğer kan testelerini yaptırmanız. Aslında her güzellik içten geliyor bence.

Sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim.

Bu sırada keratin serumunu kaşlarıma da sürmeye başladım. Allerjik reaksiyon görmedim ama göze kaçmaması için özel dikkat ediyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum. İçindeki kullanım talimatına aykırı ve tehlikeli ama kendimi kobay yaptım diyebiliriz.

Sevgiler.

Back
X