Saç Bakım Ürünleri Keratin ampülleri

Ben aslında evde fazla ısı uygulamadan yapılabilecek brezilya fönü (Keratin düzleştirici) arıyorum. Kuaförde yapılandan değil. Ev versiyonu. O şekilde saçıma keratin bakımı ve elektriklenme önlemesi olur diye düşünüyorum ama bulamadım. Böyle birşey bilen var mı? Sıvı keratin içeren şampuanlar var ama o değil aradığım

Ben aslında evde fazla ısı uygulamadan yapılabilecek brezilya fönü (Keratin düzleştirici) arıyorum. Kuaförde yapılandan değil. Ev versiyonu. O şekilde saçıma keratin bakımı ve elektriklenme önlemesi olur diye düşünüyorum ama bulamadım. Böyle birşey bilen var mı? Sıvı keratin içeren şampuanlar var ama o değil aradığım
Amaç düzleştirme ise brezilya fönü, amaç bakım ise keratin bakımı oluyor.

Natura keratin free plus me : Saçlar yıkandıktan sonra nemini alıp ürünü sürüyorsun, bir müddet sonra sadece su ile yıkayıp, kurutup fön çekip düzleştirici ile düşük ısıda geçiyorsun.

Artego Easy Care Dream Repair-Onarıcı Keratin Dolgusu : Saçları yıkıyorsun, hafif nemini alıp ürünü sürüyorsun. Kurutup yine düşük ayar düzleştirici ile üzerinden geçiyorsun.

Davines Keratin miracle: Saçları yıkıyorsun, fazla suyu alıp ürünü sürüp 15 dakika bekletip su ile arındırıp üzerine davinesin aynı seri saç kremini sürüp 10 dakika sonra duruluyorsun.

seçenekler bunlar.

ben sadece bakım değil, aynı zamanda düzleşmesini istiyorum diyorsan başka seçenkler var. Yukarıdakiler sadece bakım yapıyor. Sadece Natura 10 yıkamaya kadar daha düz bir saç vaad eder ama dümdüz yapmaz saçları.

kızlar sadece şampuan ve krem içine koymamız yeterli mi? tüm tüpleri eşit miktarda şampuana ve kreme mi dağıtalım?

Back
X