- Konu Sahibi marstangelenkiz
-
glıss 3 kat sıvılaştırılmış kretin kullanıyorum çok yumuşattı saçımı onu dene bi istersen.. çünkü bir arkadaş kansorolejen madde varmış vazgeçtim diye yazmış ondan dedim....sevgilerle..Kizlar yıpranmiş saclarima keratin bakimi yaptirmayi düşünüyorum aranizda daha önceden bu bakimi yaptiran var mi?
İyi veya kötü yorumlarinizi alabilir miyim?
glıss 3 kat sıvılaştırılmış kretin kullanıyorum çok yumuşattı saçımı onu dene bi istersen.. çünkü bir arkadaş kansorolejen madde varmış vazgeçtim diye yazmış ondan dedim....sevgilerle..
Ben yaptırdım 2 ay önce hatta tekrar gitmeyi planlıyorum. ilk uygulamada pek fark etmez ama toparlar dediler yaptıran arkadaşlarım ,öyle oldu gerçektende. yıpranmalar tabıkı hala var. ilk yaptırdığında saçlar eline daha kalın daha sağlıklı geliyor parlıyor. sonra etkısı geçiyor tabi ilk zamanlardaki gibi olmuyor. benim saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda ve seyrek 50 tlye yaptırmıştım. bence bi dene
Ben bır kere yaptırdım saclarım 1 yılda kendıne geldı bence ıyı dusun derım
yaptırdınız mı bakımı merak ettim,
bana da 80TL fiyat verdiler, haftaya gitmeyi düşünüyorum, önerir misiniz?
ayrıca bu bakımın ardından bazı özel şampuanlar kullanmak gerekliymiş, aldınız mı
yoksa mevcut şampuanlarınızla devam mı ediyorsunuz?
saçlarım kuru ve yıpranmış bakım olması için yaptırmak istiyorum glissin keratinki şampuan krem vs kullanıyorum onun yerine keratin bakımı yapmak daha mantıklı sanırsam öneriniz ne ? :)
yaptırdınız mı bakımı merak ettim,
bana da 80TL fiyat verdiler, haftaya gitmeyi düşünüyorum, önerir misiniz?
ayrıca bu bakımın ardından bazı özel şampuanlar kullanmak gerekliymiş, aldınız mı
yoksa mevcut şampuanlarınızla devam mı ediyorsunuz?
buna ben cevaplayablirim ben yaklasık bir senedir 3 ayda bir yaptırıyorum ama kuaför ve kuaförün kullandıgı cok onemli normalde keratin baslı basına dısarıda bile (profesyonel serilerinden bahsediyorum) çok pahalı.yani kuaförün 60-70 lira fiyat vermesi garip,benm saçlarım omzumun biras altında ve ben 140 lira verıyorum sonuca gelrse saçlarım inanılmas kuru yıkadıktan sora kabarıyo ruzgarda hemen bozuluyordu keratinle saça uyguladıgımz nemle inanılmas sonuc aldım artık dümdüz kabarmıo ve yumusacık,tabiki bunun yanında loreal'in profesyonel serisinden şampuan aldım biras maaliyetli ama içerinde sıfır sülfat olduu için hem saça zarar vermıyo hemde keratini saçta tutuyor.uçlarının kırılmaması için banyodan sora uçlara sürmek içinde serum aldım.bunları düzenli yaparsan saçlarındaki değişimi görebilirsin.benden bukadar :)
pardonda 60-70 milyona keratin bakımı hiç duymadım, olsa olsa o saç bakımı olur bence. bir kere keratin bakımı için kullandıkları ürün çok pahalı bir ürün. ben gk hair marka ürünlerini kullanan kuaförlere sordum, keratin bakımı için 300-400tl arası fiyat söylediler. saçlarınız çok yıpranmamışsa bence gk hair deep conditioner keratin treatment alın evde uygulayın, ilk uygulamada saç tellerinizin kalınlaştığını göreceksiniz zaten. saçınızın boyuna göre 1-1.5 ay yeter size. kesinlikle çok iyi bir ürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?