Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
nerede satılıyor dedğiniz keratin ve evde nasıl uygulanıyor.Kuaför yaparken bile gözlerim fena yanıyor
Keratin bakımında gözler yanmamalı, onun hafif bir yapısı var çünkü. Sizin yaptırdığınız brezilya fönü olabilir onun içinde kimyasal maddeler var , saça sürülerken bile gözlerinizin yandığını hissediyorsunuz biliyorum. Benim dediğim yıpranmış saçlar için olan evde uygulayabiliyorsunuz. Daha önce denedim. Ürün 200ml ve 10 günde bir işlemi yaparsanız saçlarınız daha iyi olur. Öncesinde saçları sprey jöle kirden arındıran bir şampuanı var bu ürünün ph+ işlem öncesi şampuan. Ben bu şampuanı aldım ama sadece birkere ilk yaptığımda kullandım 60 milyon fiyatı var bunu almanıza gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca saçınızda boya ve ya herhangi bir işlem varsa sülfatsız şampuanlar kullanmanızı öneririm, eğer boya yoksa sorun yok. Dediğim ürün internette bakım ürünleri satan sitelerde mevcut oradan alabilirsiniz ben n11.com dan almıştım en uygun orada fiyatı. 100 küsür birşeydi. Ürünün uygulamasına gelince gk hair resmi sitesinede bakabilirsiniz orada nasıl uygulandığı ayrıntılı şekilde yazıyor.saçı önce güzelce yıkadıktan sonra nemini alıyorsunuz ve tutam tutam ayırın saçları. Dediğim ürünü saçın uç kısmından başlayıp diplere doğru sürüyorsunuz, diplere çok sürmenize gerek yok önemli olan saç uç kısmıdır sonra tarakla tarayıp saça yayılmasını sağlayın ve saç kurutma makinası ile 20 dakika gibi saçı kurutun. Keratin ısıyla aktif olan bir bileşendir , ısıyla beraber saça daha çok nufüz eder.bu işlemden sonra saçınızı yıkayın. Farkı göreceksiniz. Saçla ilgili birçok ürün denedim. Gördüm test ettim memnun kaldığım oldu memnun kalmadığımda. Yakında saç bakım uzmanı olacağım sanırım. Sorularınız olursa cevaplarım

Canım brezilya fönü yaptırmıyorum bu dediğin işlemin aynısı kuaför yapıyo diplere cok vermeden saça sürüyor ve 20 dakka bekliyor sonra üstüne kurutup fön çekiyor ve iki gün yıkamadan bekletiyo sonra yıkıyorum ve bu bana 2 ay saçlarımda etkisini görüyorum 1 ayda saçı dinlendirme zamanı koyuyorus 3 ayda bi yaptırmıs oluyorum..memnunum ama senın sölediğinede aklım gitti.

Eğer kullandığı ürün gözlerini yakıyorsa onun içinde kimyasal madde vardır, normalde keratin bakımında gözlerin yanmaz. Yinede hemen hemen uygulama aynı. Sen bilirsin istiyorsan benim dediğimide deneyebilirsin.

canm baktım internetten şampuanla saç kremi çıkıyo keratini çıkmıyo bi yardımcı olabilirmisin link falan atsan

merhaba verdiğiniz linke tıkladım bakım maskesi çıkıyor bu üründen bahsediyorsunuz dimi.keratin yaptırmak istiyorum ama verilen fiyatlar cok farklı kafam karaştı kimi yer 250 diyor bana ama arkadaşlar daha ucuz fiyata yaptırdıklarını yazmışlar.önerebilcek yer sordum ama cevap verende olmadı.yani kısacası evde alıp yapabilceğim arıyorum artık bu bahsettiğiniz öneriyorsunuz sadece maske olması beni şaşırttı

bende düşünüyordum fiyatı sorduğumda 200 250 arası fiyat söylendi anlamadım 60 tlye yapacak olanlar acaba başka bişey mi

arkadaşlar sağlık bakanlığının yılın bu çeğreğinde yaptığı kozmetik ürünlerin zararlılık oranlarını ölçtüğü denetlemesinden Global Keratin Hair Taming System With Juvexin Chocolate Light Wave 1000 ml diye bir ürün aşırı zararlı ve hemen piyasadan kaldırılması gereken bir ürün olarak tespit edilmiş... haberin linkini koyuyorum..
http://www.milliyet.com.tr/bakanlik...nomi/detay/2103460/default.htm?ShowPageSkin=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…