kızlar biz arkadaşlarla benim önceden kullandığım style marka keratin alıyoruz 250 ml 90 lira katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın bana[/QU
özel msj atamıyorum ama bende almak istiyorum yalnız merak ettiğim kokulu olanlarda folmadehit olduğunu okumuştum bi yerde style keratinde öylemi acaba ve kalıcılığı kaç ay sürüyo kullandığınız şampuan ve saç kremini markaları ne hangisinden memnunsunuz birde para gönderme konusunu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu konuda yardım edermisiniz
kızlar biz arkadaşlarla benim önceden kullandığım style marka keratin alıyoruz 250 ml 90 lira katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın bana
kızlar biz arkadaşlarla benim önceden kullandığım style marka keratin alıyoruz 250 ml 90 lira katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın bana
Kızalr ben formaldehitsiz olan fix nano keratin+ almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
fix nanıo keratin kullanıyorum,memnun kaldım
kızlar fix nanodan memnunsunuz anladıgım kadarıyla.pekı tamır etme ozellıgı varmı yanı yıpranık bolumlere falan?benım suan baska bı marka var elımde stokta ama bu bıtınce fıx nano daha kolay buluuyor o yuzden denemek ıstıyorumcanım ben 1 ay önce evde kendim yaptım yapmadan önce fix nano keratin markası hakkında forumda iyi değil falan gibi yazılanlar oldu iyice araştırıp aldım 1 aydır kullanıyorum çokda memnunum. 1.si gerçektende deidkleri gibi kokusuz ve dumansız yaparken hiç koku ve duman çıkmadı 3 günde bekletmedim saçımda 1 gün yeterli olur dediler. Sonuç kısmına gelince saçlarım boyadan dolayı baya yıpranmış ve güçsüzdü bunlar geçti saçlarımın güçlü olduğunu hissediyorum kalıcı fön kısmına gelince benim saçlarım zaten bariz kıvırcık değildi dalgalıydı şuan fön çekilmiş gibi kullanıyorum yakadıktan sonra bi kurutuyoruz yetiyor. TAVSİYE EDERİM.
kızlar fix nanodan memnunsunuz anladıgım kadarıyla.pekı tamır etme ozellıgı varmı yanı yıpranık bolumlere falan?benım suan baska bı marka var elımde stokta ama bu bıtınce fıx nano daha kolay buluuyor o yuzden denemek ıstıyorum
tesekkurler canım o halde aklımda bulunsun ondan alayım bıtınce.kokusuz ve dumansızsa o da ayrıca guzel olur o zaman sagol tatlımcanım onarma özelliği var,benim saçlarıma aynı gün içerisinde açtılar,boya ve röfle yaptılar üstünede perma,saçlarım mahvoldu,dışarı çıkaz olmuştum,çıt çıt aldım onunla çıkıyordum kendi saçlarımı gizleyerek,sonradedim birde bunu deneyeyim,olan oldu nasılsafazla bişey kaybetmem,ve evde brezilya fönünü yaptıktan sonra saçlarımın nasıl düzeldiğine inanamadım,aylardır yok yere eziyet çekmişim o yanık saçlarla,çok güzel toparladı,yanıklardan eser yok,üzerindede nasıl kullanacağın yazıyor,anlatmış tarifli,ben 250 gr aldım ama en az bana 5 kez daha yeter,tavsiye ederim,ben neden bu markayı tercih ettim,kokusuz ve dumansız olduğu ,çin,evde 2 tane çoçuğum var kokan bişeyi yapamazdım,birde hep iyi kuaförler bu ürünü kullanıyor,kırık tarakları bilirmisin bilmem,en ünlü kuaförlerden biridir,komşumun eşi olur kendisi,ona sorarak aldım ben ,
tesekkurler canım o halde aklımda bulunsun ondan alayım bıtınce.kokusuz ve dumansızsa o da ayrıca guzel olur o zaman sagol tatlım
1 gunde sabıtlenseydı hepımız 1 gunde yıkardık canım.tavsıyem carsamba aksamı yap persembe cuma oyle ıse gıdebılırsın ılk ıkı gun cokta yaglanmıyor.cumartesı pazarda durur pazar aksamı yıkarsınBende kılıçbalığının ilk kullandığı keratini aldım, sonuçları mükemmelmiş ama yapmaya cesaret edemedim hala, çünkü; saç yapım yağlıbenim aldığım ürün 4 gün saçımda kalacak, çalıştığım için o dört günlük süre zarfı zor gelecek. Acaba, bu üründen alsam 1 günde keratin saça sabitleniyormu?
fix nanıo keratin kullanıyorum,memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?