Saç Bakım Ürünleri Keratin markası önerisi

Gliss Liquid Silk Gloss Sıvı Saç Kremi aldım bugün. kullanan var mı. içinde sıvılaştırılmış keratin var yazıyor.

kızlar biz arkadaşlarla benim önceden kullandığım style marka keratin alıyoruz 250 ml 90 lira katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın bana

Benim bu konuda kafam çok karışık. Fix nano keratinde de formaldehit olmasa da ona benzer ve zararlı bir madde var diye duymuştum.

kızlar biz arkadaşlarla benim önceden kullandığım style marka keratin alıyoruz 250 ml 90 lira katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın bana

Özel mesaj atamıyorum hala var mı elinde? Bu sefer almak istiyorum bu 1000 lik aldığnz yer degil mi cikolata ya da cilek kokanlardan mi?

Merhaba
Daha önce bir arkadaşınız böyle bir şeye aracı oldu ve nasıl site karıştı bilginiz var değil mi ? Sonrasında bir kez daha başkaları satış yaptı ama bir yere kadar.
Satış sonrasında yaşanan problemlerin faturası bize kesiliyor bu sebeple bu satış işine bir son vermenizi istiyoruz.

3 lira ucuza gelecek diye kimse o kadar kötü hakareti işitmemeli. Dertsiz başınıza dert aramayın....

Bilginize

Kızalr ben formaldehitsiz olan fix nano keratin+ almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?

canım ben 1 ay önce evde kendim yaptım yapmadan önce fix nano keratin markası hakkında forumda iyi değil falan gibi yazılanlar oldu iyice araştırıp aldım 1 aydır kullanıyorum çokda memnunum. 1.si gerçektende deidkleri gibi kokusuz ve dumansız yaparken hiç koku ve duman çıkmadı 3 günde bekletmedim saçımda 1 gün yeterli olur dediler. Sonuç kısmına gelince saçlarım boyadan dolayı baya yıpranmış ve güçsüzdü bunlar geçti saçlarımın güçlü olduğunu hissediyorum kalıcı fön kısmına gelince benim saçlarım zaten bariz kıvırcık değildi dalgalıydı şuan fön çekilmiş gibi kullanıyorum yakadıktan sonra bi kurutuyoruz yetiyor. TAVSİYE EDERİM.

fix nanıo keratin kullanıyorum,memnun kaldım

kızlar fix nanodan memnunsunuz anladıgım kadarıyla.pekı tamır etme ozellıgı varmı yanı yıpranık bolumlere falan?benım suan baska bı marka var elımde stokta ama bu bıtınce fıx nano daha kolay buluuyor o yuzden denemek ıstıyorum

canım onarma özelliği var,benim saçlarıma aynı gün içerisinde açtılar,boya ve röfle yaptılar üstünede perma,saçlarım mahvoldu,dışarı çıkaz olmuştum,çıt çıt aldım onunla çıkıyordum kendi saçlarımı gizleyerek,sonradedim birde bunu deneyeyim,olan oldu nasılsafazla bişey kaybetmem,ve evde brezilya fönünü yaptıktan sonra saçlarımın nasıl düzeldiğine inanamadım,aylardır yok yere eziyet çekmişim o yanık saçlarla,çok güzel toparladı,yanıklardan eser yok,üzerindede nasıl kullanacağın yazıyor,anlatmış tarifli,ben 250 gr aldım ama en az bana 5 kez daha yeter,tavsiye ederim,ben neden bu markayı tercih ettim,kokusuz ve dumansız olduğu ,çin,evde 2 tane çoçuğum var kokan bişeyi yapamazdım,birde hep iyi kuaförler bu ürünü kullanıyor,kırık tarakları bilirmisin bilmem,en ünlü kuaförlerden biridir,komşumun eşi olur kendisi,ona sorarak aldım ben ,

tesekkurler canım o halde aklımda bulunsun ondan alayım bıtınce.kokusuz ve dumansızsa o da ayrıca guzel olur o zaman sagol tatlım

tesekkurler canım o halde aklımda bulunsun ondan alayım bıtınce.kokusuz ve dumansızsa o da ayrıca guzel olur o zaman sagol tatlım

Bende kılıçbalığının ilk kullandığı keratini aldım, sonuçları mükemmelmiş ama yapmaya cesaret edemedim hala, çünkü; saç yapım yağlı benim aldığım ürün 4 gün saçımda kalacak, çalıştığım için o dört günlük süre zarfı zor gelecek. Acaba, bu üründen alsam 1 günde keratin saça sabitleniyormu?

1 gunde sabıtlenseydı hepımız 1 gunde yıkardık canım.tavsıyem carsamba aksamı yap persembe cuma oyle ıse gıdebılırsın ılk ıkı gun cokta yaglanmıyor.cumartesı pazarda durur pazar aksamı yıkarsın

bende yapmak istiyorum ama beceremem diye çok korkuyorum bide koksuz olunca normal düzleştirir gibimi yapıyoruz :18:

allah delırecek dert vermesın yahuıkısındende memnun kullananlar al bırını dene ıste ıkısınınde etkılerı aynı hemen hemen.

brezilya fönü uygulamış olanlara birkaç sorum olacak. bir kullanımda nekadar ürün kullanılıyor set halindemi alıyorsunuz. tek alsak şampuğanı watsınlarda bulabilirmiyiz bu ürünü kullandıktan sonrada saçlar yıkandıktan sonra çok karışıp şaç kremi kullanmak zorunda kalıyodrmuyuz bunun içinde bir ürün varmı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…