Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin yüklemesi yardim (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Saclarım yanık oldugu icin artik icimde parami oraya buraya savura savura bu sac bakim urunlerinede guvenim kalmadi. Son care ya kestirecegim ki o zaman bayagi bi kısalacak istemiyorum yada bu keratin yüklemesi. Kimileri gercekten memnun kalmıs Acaba aranızda yaptirip memnun kalan varsa benimle bu baslik altinda paylasabilir mi yada cevresinde yaptiran birinin memnun kaldigini goren umutlarim tukndi sac uclarim bile bu halde ve saclarim cok gur sacimi toplayamiyorum bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

canım yanık saç ölü saçtır benim bildiğim.. o yüzden ona herhangi bir tedavinin fayda edeceğini sanmıyorum. ben senin yerinde olsam kestirir sonra keratin bakımımı yaptır ve daha sonra evimde rutin bakıma devam edip saçı kurtarırım. ama keratin tedavinin çok faydasını gördüm diyenler var. yanık saça iyi geliyor da diyorlar ama ne bileyim yanmış yeri tekrar o esnek haline döndüreceğini ben sanmıyorum. ölüyü tedavi etmeye çalışmak gibi birşey çünkü

bence kestir canım çünkü yanık saç kestirmeden kendine gelmez

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim de saç uçlarım kötüydü epeydir direniyordum kestirmemek için, 1 ay önce katsız, usturasız kestirdim. 5-6 parmak belki daha fazla saçım gitti, kolay alışamadım ama çok daha rahat taranıyor. ölmüş saçlara bakımın işe yarayacağını sanmıyorum ben de. çünkü kestirene kadar bir sürü şey denedim.

Kızlarrrr cok acil yardım edin. Sacimin uclarinda 5 6 cm yesillendi küllü kumral yüzünden kuafore gitsem düzelir mi koyulaşmadan

Kızlarrrr cok acil yardım edin. Sacimin uclarinda 5 6 cm yesillendi küllü kumral yüzünden kuafore gitsem düzelir mi koyulaşmadan

düzelir düzelir ama evde müdahele etme sakın benim deil ama arkadaşımın başına gelmişti aynı olay saç rengini kusturarak düzeltiyorlar ama kuaförüne dikkat et işi bilene git ...

Cok tesekkur ederim kusturun mu diyim kuafore

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim kusturun mu diyim kuafore

Dediğim gibi eğer kuaförün işi biliyorsa saçına bakınca işlemin ne olduğunu anlayacaktır aslında saç rengini akıtıp tekrar eski rengine boyayacak ... küllü tonlarında genelde bu problem oluyor zaten başka renklerle karışınca

Saçına onun faydasi olur mu bilmiyorum orneklerede rastlamadim duyumlar aldim sadece. Benim saclarim ince telli ve sarı renk.tipki seninki gibi elektriklenmis gibi yanmis gibi kirilmis gibi bi tuhaf duruyordu. Kiyipta kestiremedim . erkek arkadasim zorladi kestirdim . simdi uzamasi hizlandi dumduz makasla kestirdim daha yumusak ve sekle girebiliyor artik. Bu arada benimde cok uzundu.bence kökü sende canim bi kac parmak kestir sabret nemli tutmaya gayret et tekrar uzayacaktir ve bakimli olacaktir :) bu arada tekrar ediyorum makasla kestir jilet vurdurma jilet sac tellerini kirdigi icin sac uclarin incelir ve kisa surede eski haline doner yine :) bak kökü sende diyorumm unutmaa :))

saç uçlarını biraz kestir istersen ama kuaförler için 1 cm=5 cm anlamına geldiği için güvendiğin bi kuaföre ya da arkadaşına rica et eli yatkın biri saç uçlarından birazcık alsın. keratin yüklemesini doğru dürüst uygulayacak bir yer bulursan faydası olur sanıyorum ama genelde onu da adam gibi yapmıyorlar. uçlarından kestir ve nem veren ürünlerle maskelerle saçına eski nemini kazandırmaya çalış. gliserinli su saç uçlarını yumuşatabilir. aktarlardan gliserin diye bulursun suyla karıştırıp nemli saçlarına uyguluyorsun saça nemi hapsediyor ama dikkat et asla ve asla kuru saçlarına sürme saçların nemli olacak.

Benim zamanında öyle yanıp lastik gibi uzayan saçlarımı ben brezilya fönü ile topladım iki ayda bir cm keserekte uzatmaya devam ettim, yanmış saç kurtarılmaz diyenlere kulak asma derim...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=417209

bu konuda bir kaç arkadaşımız yanık saçlı hallerini ve işlemden sonraki hallerini ekledi...

Kizlar iki hafta once belime kadar uzun doğal ve saqlikli saclarimi rofle ugruna yaktılar oyle yanmislardiki saclarim tepemde toplaniyodu izmirin en güzel kaliteli kuaforlerinden birine gidip keratin bakim we brezilya fonu yaptirmak istedigimi soyledim yaptık bi hafta oluyo tamam saçların yanık görünümü düzeldi kurutunca eskisi gibi saqlikli görünüyor ama dusa girmek izdirap oldu saclarim tepemde toplandığı birbiri icine girdigi icin imkani yok yikayamiyorum lutfen yardim edin

Keratin bakımı ve brezilya fönünü aynı anda mı yaptırdın anlamadım mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor.

Keratin bakımı ve brezilya fönünü aynı anda mı yaptırdın anlamadım mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor.

Ewet keratin yuklemesi we brezilya fonunu ayni anda yaptırdım kurutunca güzel görünüyo ama banyodayken değişen bir şey yok yine karmakarışık oluyo saclarim yanık olduğu için sac kremleride fayda etmiyo o an icin taradim açtım diyelim saclarimi suyu görür gormez yumak gibi oluyo yikayamiyorum bile saclarimi o sekil karisiyo düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…