Saclarım yanık oldugu icin artik icimde parami oraya buraya savura savura bu sac bakim urunlerinede guvenim kalmadi. Son care ya kestirecegim ki o zaman bayagi bi kısalacak istemiyorum yada bu keratin yüklemesi. Kimileri gercekten memnun kalmıs Acaba aranızda yaptirip memnun kalan varsa benimle bu baslik altinda paylasabilir mi yada cevresinde yaptiran birinin memnun kaldigini goren umutlarim tukndisac uclarim bile bu halde ve saclarim cok gur sacimi toplayamiyorum bile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrrr cok acil yardım edin. Sacimin uclarinda 5 6 cm yesillendi küllü kumral yüzünden kuafore gitsem düzelir mi koyulaşmadan
Cok tesekkur ederim kusturun mu diyim kuafore
Saclarım yanık oldugu icin artik icimde parami oraya buraya savura savura bu sac bakim urunlerinede guvenim kalmadi. Son care ya kestirecegim ki o zaman bayagi bi kısalacak istemiyorum yada bu keratin yüklemesi. Kimileri gercekten memnun kalmıs Acaba aranızda yaptirip memnun kalan varsa benimle bu baslik altinda paylasabilir mi yada cevresinde yaptiran birinin memnun kaldigini goren umutlarim tukndisac uclarim bile bu halde ve saclarim cok gur sacimi toplayamiyorum bile
Kızlarrrr cok acil yardım edin. Sacimin uclarinda 5 6 cm yesillendi küllü kumral yüzünden kuafore gitsem düzelir mi koyulaşmadan
merak etme. her kumral saçın başına gelir. kuaför de bu duruma alışıktır zaten. düzeltir.
merak etme. her kumral saçın başına gelir. kuaför de bu duruma alışıktır zaten. düzeltir.
Yeşilliği doğada ve salatada severim ama saçta asla
Kizlar iki hafta once belime kadar uzun doğal ve saqlikli saclarimi rofle ugruna yaktılar oyle yanmislardiki saclarim tepemde toplaniyodu izmirin en güzel kaliteli kuaforlerinden birine gidip keratin bakim we brezilya fonu yaptirmak istedigimi soyledim yaptık bi hafta oluyo tamam saçların yanık görünümü düzeldi kurutunca eskisi gibi saqlikli görünüyor ama dusa girmek izdirap oldu saclarim tepemde toplandığı birbiri icine girdigi icin imkani yok yikayamiyorum lutfen yardim edin
Keratin bakımı ve brezilya fönünü aynı anda mı yaptırdın anlamadım mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?