Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin yüklemesi yardim (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Çok üzüldüm ama iki işlemi aynı anda yapması tamamen gereksiz çünkü keratin yükleme yanık saçları 8 seansta topluyor brezilya fönü tek seansta ama her ikisi aynı anda birbirine ters etki yapıyor, senin kuaför bunu bilmiyordu galiba çok üzüldüm...

Elin saç düzleştirmeye ve fön çekmeye yatkın mı? Senin şu saçları toparlayalım 1 haftada ne dersin? :13:

Sedef hastasiyim ayni zamanda sürekli losyon kullanmak durumundayim ama onlari bile suremiyorum saclarim keçe gibi oluyo parmaklarımi kimildatamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet saclarimla ugrasmayi sewerim

Sedef hastasiyim ayni zamanda sürekli losyon kullanmak durumundayim ama onlari bile suremiyorum saclarim keçe gibi oluyo parmaklarımi kimildatamiyorum

Özel mesaj atıyorum şimdi sana, sen cevap veremeyeceksin mesaj sayın yetersiz olduğu için buradan sorabilirsin veya

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=417209&page=645

yukarıdaki sayfada sorabilirsin burası benim brazilya fönü ana başlığım...

saçlaırın cok yıpranmışş Benım takip ettigim blogun sahibi bayan, keratin uygulamasını yaptı ve cokta memnunmuş ,resımlerını paylaşmıştı. Zaten saçın keratını kaybetmesı sonucu yıpranmalar meydana gelir , doğal olarakta bu uygulamayı yaptırırsan kötü sonuç alacagını sanmam. Tabi kaliteli işini dogru yapan bi yer olması lazım bulursam bende yaptırmayı düşünüyorumm

O blogların hepsine uygulamayı evde yapmayı ben öğrettim Kesinlikle uygulanması lazım ama ben bir yerde yaptırmaktan ziyade kendilerinin yapması taraftarıyım çünkü yapacakları hata saçları mahvediyor, saçlarını açıcının etkisinden kurtarayım derken bu sefer düzleştiriciden yakanlarda var...

Kızlarrrr cok acil yardım edin. Sacimin uclarinda 5 6 cm yesillendi küllü kumral yüzünden kuafore gitsem düzelir mi koyulaşmadan

Merhaba bnmde saclarmda sari vrdi kuaforde dip boya isleminden sonra yesillendi akinca boya bende ne yapabiliriz die sordgmda zamanla akar dediler ama bn durumuyum yesil yesil eve gittim sac maskesi sac bakim yagi sac acici birazcik da sari boya katip iyice karistirdm sacimi ikiye ayirip gelisi guzel uclara surdm hizli bi sekilde renk gecisini takip ettm bi 7 8 dk beklemisimdr tekrar turuncumsu olunca hemen dusa girip yikadm eskiye döndm pek de bi yipranmadi ama kuafor yapsaydi cok yipranirdi die dusunuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…