• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keriz oldum

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Eveet kendimi keriz gibi hissediyorum... 4 aydır evden çıkmıyorum 20 yaşına 1 ay öncesinde yasak kalktı zaten o zamanda sadece bakkal market o kadar...

Ama bu karantina benı mahvetti. bu olaylar olmadan önce bilgisayardan ders işlerdim, video izlerdim... Ama şimdi neredeyse 8 9 saat abartısız oyun oynamaya başladım
eskidende oynuyordum ama 2 haftada 1 zamanım olunca bilgisayardan girer oynardım erkek arkadaşımla. Şimdi ise yani 4 aydır hem yasak hem okul tatili derken ''nasıl olsa dışarı çıkmıyoruz hep evdeyiz'' diye düşünceye girip sabahlara kadar oturdum sürekli bilgisayardan oyun oynadım indiripte hatta oyunu çoğunuz bilir isim vermek yasak mı bilmiyorum ama pubg oyunu . Resmen oyun bağımlısı oldum geçenlerde asla yapmam dediğim şeyi yapıp oyuna 300 tl yatırdım. uyanıyorum 2 3 saat sonra hop kendimi oyunda buluyorum asla ama asla ne ders çalışıyorum nede ev temizliği yapıyorum. Bu karantina dönemlerinde benım gibi abuk subuk şeylere saran oldu mu? şahsen benım bi tarafım bu konuda keyif olarak iyi bi yanım ise kötü . Sadece oyun olsa iyi, kendime bile bakamıyorum spor yapan biriydim evvde ama artık oda yok ölü gibiyim resmen

Kısa süreli bir patates olma durumunu bende yaşadım ama sorumluluğum o kadar çok ki istesemde gönül rahatlığıyla gevşeyemedim. :kızgın::kızgın::kızgın:

Kısa süreli bir patates olma durumunu bende yaşadım ama sorumluluğum o kadar çok ki istesemde gönül rahatlığıyla gevşeyemedim. :kızgın::kızgın::kızgın:
ben daha uzun süre patates gibi kalacağım sanki, asosyal oldum :işsiz:hayat döngüm yat kalk yat kalk extra bişey yok

Maalesef bana da oldu, çok kötü saldım. Derslerime düzgün çalışmadım, yeni yeni toparlıyorum zaten finallerim de geldi. Ama çok pişmanım kaybettiğim her saniye şu an ızdırap gibi üzerime çöküyor. Size geri dönüşünü düşünün, oyunu silin gitsin. Karakteriniz yok olunca zaten baştan başlamaya hevesiniz kalmaz ilgilenmezsiniz.

Back
X