Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde 6 haftalık ultrasona göre 7 haftalık ama içerde yolk kesesi bile doğru düzgüEki Görüntüle 3734446
n görünmediği için korkuyorum boş gebelik olabilir mi ben yolk kesesini göremedim doktorda tam seçemedi gören var mı kese 20mm
Ultrasona göre nasıl 7 haftalık oluyo ki ? Önemli olan adet tarihine göre bu haftalarda. Sadece daha küçük gozukurse geç döllenme olabiliyor bu yüzden daha küçük gozukur. Ultrason da daha büyük gozuktugunu ilk defa sizden duydum. 6 haftaya göre de kalp atışı olmaması normal olabilir 1-2 hafta daha kontrol edilsin canım inşallah sağlıkla ilerlet
Ultrasona göre nasıl 7 haftalık oluyo ki ? Önemli olan adet tarihine göre bu haftalarda. Sadece daha küçük gozukurse geç döllenme olabiliyor bu yüzden daha küçük gozukur. Ultrason da daha büyük gozuktugunu ilk defa sizden duydum. 6 haftaya göre de kalp atışı olmaması normal olabilir 1-2 hafta daha kontrol edilsin canım inşallah sağlıkla ilerlet