• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese boş mu

parlapera

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Normalde 6 haftalık ultrasona göre 7 haftalık ama içerde yolk kesesi bile doğru düzgü
IMG_7184.webp
n görünmediği için korkuyorum boş gebelik olabilir mi ben yolk kesesini göremedim doktorda tam seçemedi gören var mı kese 20mm

Normalde 6 haftalık ultrasona göre 7 haftalık ama içerde yolk kesesi bile doğru düzgüEki Görüntüle 3734446 n görünmediği için korkuyorum boş gebelik olabilir mi ben yolk kesesini göremedim doktorda tam seçemedi gören var mı kese 20mm
Ultrasona göre nasıl 7 haftalık oluyo ki ? Önemli olan adet tarihine göre bu haftalarda. Sadece daha küçük gozukurse geç döllenme olabiliyor bu yüzden daha küçük gozukur. Ultrason da daha büyük gozuktugunu ilk defa sizden duydum. 6 haftaya göre de kalp atışı olmaması normal olabilir 1-2 hafta daha kontrol edilsin canım inşallah sağlıkla ilerlet

Ultrasona göre nasıl 7 haftalık oluyo ki ? Önemli olan adet tarihine göre bu haftalarda. Sadece daha küçük gozukurse geç döllenme olabiliyor bu yüzden daha küçük gozukur. Ultrason da daha büyük gozuktugunu ilk defa sizden duydum. 6 haftaya göre de kalp atışı olmaması normal olabilir 1-2 hafta daha kontrol edilsin canım inşallah sağlıkla ilerlet
Teşekkür ederim kalp atısını duydum 🌸 Ama bende şaşırdım bu arada sata göre bir hafta önde söyledi doktorum ultrason için 6 iken 7 dedi

Back
X