- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
bence hiçbir sorun yok.drlar insanıı her duruma hazrlmk için böyle çelişkili konuşuyorlar..ilk 3 ay böyle...ama sen kalp sesinide duymussun hiçbir soorun yk.keyfni çıkart bnce:)
ya ben zaten anlamıorum bu doktorlaarı...banada kese normalden bir hafta küçük dediler..durum ne olur bilemioz dediler ve 20 gündür hep içim içimi yior.uarım hayrısı olur bizim için..kavuşurus bebğimize..pekii kürtaj nasıl oldun?acı hissediliormu?benmkide riskli de o yusden öğenmek isiorum canımm...
içini ferah tut gerekiyorsa başka doktora git...
Bu güzel anları üzülerek geçirme rabbimin dediği olur.....
Benzer durum değil ama bnmde gittiğim bi doktor yumurtalığında kitle gözükyor dedi....sonraa aaaa yumurtların çokmuş onda öle görmüşüm dedi ve o doktora bi daha adımımı atmadım 15 dklık ta olsa bana o korkuyu yaşattı ..seni çok iyi anlıyorum bu yüzden...
Artık doktorlarada güvenenilmiyor....ayrıca bu durumu kullanmaya çalışanlarda var sık sık muayneye gelsin diye tamamen maddi amaçlı göz korkutanlar var.....
canım seninki ,için içim çok rahat..gayet sağlıklı gelişeceğini hissediom çünkü önemli olan kesenin içinde oluşması..ki oluşmuş..bence bu kes ona kavusacaksın ve eminim mis gibi koskusu ile bebeğin sana daha çok inanc ve güç katacak..buraya da doğar doğmaz koy resmini de bakalım:) arkadaşlara gelince ..insanlar kıskanc..özelliklede en yakınındakiler..böyle zamanlarda gerçek dostlarla,,yalancı dostaları ayırtetme şansın olabilio...bence sen şimdiden bebek cicileri bakmaya başla...yarın benim son randevum inş benim içinde ii haberlerr olur v bebeğim üzmez beni...:)
izmirdeyim canım.sanırım sen bursadan:)
şimdikii dönemde gebelikler hep böyle sorunlu..yediklerimizden içtiklerimizden ve çalışan bayan olmanın verdiği vücut yorgunluğuda cabası..tam 20gündür kabuğuma sığamıyorumm ...ne sevindk ne üzüldük..öylece beklemedeyiz..
canım ben şuan 4 aylık hamileyim ve bundan önce bir gebelik daha yasadım 8 haftalık hamileymişim ama ben anlamadım adet düzensizliği vardı doktor kese bozulmuş dedi ve 1 hafta sonra kürtaj oldum kürtajdan sonra tekrar hamile kaldım üstüne adet bile olmadım düşün ve şuan bebeğim inş. gayet sağlıklı sen neden şu ihtimali getirmiyorsun aklına belkide iki tane kalp atışı olacak kesenin içinde bu yüzden büyüktür :)
canım benim gecen hafta 5+5 günlükü ve kese boştu..yarın 6+6 oluo bakalım içinde bebek embriyo yolk sac oluştumu..ona göre devam ettirecek gebelimi ama boşsa alacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?