- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
Arkadaşım n son gittiğimde 5+5 di..yarın son kontrolüme gideceğim 6+6 oldu hamileliğim..görünse görünür dedi dr..çok uzatıncada kurtaj zorlaşır dedi..
Arkadaşım n son gittiğimde 5+5 di..yarın son kontrolüme gideceğim 6+6 oldu hamileliğim..görünse görünür dedi dr..çok uzatıncada kurtaj zorlaşır dedi..
çok yanlış bir düşünce doktorunu hemen değiştir ben 8 haftalıkken kürtaj oldum ve doktor 8 haftaya kadar bekledi kesede embriyo görünür diye cogu kişide 9 haftalıkken kalp atısı görünüyor sonra pişma olma derim yinede sen bilirsin.
Uzatınca kürtaj zorlaşırmış. Bunları kızılcık sopasıyla dövmek lazım. Küçükse küçük, büyükse büyük, tam olsa bile 12. haftaya kadar bazısı getiriyor annenin burnundan bebek düşecek diye. Rahim vücutta en çok sinir geçen bölgelerden biri, en önemli şey moral. Doktorunu tekrar değerlendir bence.Benim ilk gittiğim doktor da böyleydi, değiştirdim. Şimdiki doktorumun "Şimdilik herşey yolunda" lafına bayılıyorum. Ne moralimi bozuyor, ne pembe gözlük veriyor.
Kuzenime de aynını yaptılar. Kiliste doktor bebek öldü, hadi kürtaj yapalım hadi dedi. Yıkıldılar ama kürtajı yaptırmaya antebe geldiler. Burada da doktor bebeğin yaşadığını tespit etti. Şimdi bir tosuncukları var.
Bir rahatsızlığın zehirlenme durumun yoksa bekle bence. Allah sana hayırlısıyla yavrunu bağışlar işallah.
söylediklerinizde çok haklısınız ama benim kese gelişio ama içi boştu..içinde embriyo görürse devam ettireceğiz dedi dr..ve ölede bir durumum var ,hamileliğimboyunca hep kahverengi lekelenme oluyor bende..ara arada sancımminşallah yarın görürürüz bebeğimi ve ayrılmam ondan...
slm kızlar..evet dr bir sevinçle gittim ,içimde heyecan dilimde dua..ve aynı gün yani dün eşimle evlilik yıldönümüzüdü..şans işte..ama kese yine bomboş ve ben tam 7 haftalık oldugumhalde embriyoda yolk keseside hala yok..bomboş ..boş gebelik diyorlarmış adına..ve yarın sabaah aldıracağım..tüm hayallerim yıkılmadı sadece ertelendi arkadaşalar..ama sizi ve sevinçlerinizi yine takip edeceğim burdaa kolera:) bu arada ben hala kurtadan korkuorum..ya uyursam uyanamazsam diye....kürtaj olanlarrr nolur biraz bilgiii
slm kızlar..evet dr bir sevinçle gittim ,içimde heyecan dilimde dua..ve aynı gün yani dün eşimle evlilik yıldönümüzüdü..şans işte..ama kese yine bomboş ve ben tam 7 haftalık oldugumhalde embriyoda yolk keseside hala yok..bomboş ..boş gebelik diyorlarmış adına..ve yarın sabaah aldıracağım..tüm hayallerim yıkılmadı sadece ertelendi arkadaşalar..ama sizi ve sevinçlerinizi yine takip edeceğim burdaa kolera:) bu arada ben hala kurtadan korkuorum..ya uyursam uyanamazsam diye....kürtaj olanlarrr nolur biraz bilgiii
Canım arkadaşım,
beklemenin bi anlamı yok,,çünkü kese buyumuş yeterince bekledikçe bana zarar verirmiş..ben umudumu kaybetmedim ..bu bir sınav..saece kesede bebek olmaması cok rastlanan bır durum değil..şaşkınız ailece...bir sürü tahlil verdi dr ..yaptırcam..inş 3 ay sonra tekrar denicez ..
Demek okadar basit kürtaj..ohh içim rahataladı..çok korkuodum çünkü....adı bile soğuk yaaa...birde bebek olmasına engel deniyordu eskiden..ilk bebekte kürtaj olmak ii değil denirdi..ama nasip bunlar ve yapcak baska sey yok..çarem bu...
canım arkadaşım,
beklemenin bi anlamı yok,,çünkü kese buyumuş yeterince bekledikçe bana zarar verirmiş..ben umudumu kaybetmedim ..bu bir sınav..saece kesede bebek olmaması cok rastlanan bır durum değil..şaşkınız ailece...bir sürü tahlil verdi dr ..yaptırcam..inş 3 ay sonra tekrar denicez ..
Demek okadar basit kürtaj..ohh içim rahataladı..çok korkuodum çünkü....adı bile soğuk yaaa...birde bebek olmasına engel deniyordu eskiden..ilk bebekte kürtaj olmak ii değil denirdi..ama nasip bunlar ve yapcak baska sey yok..çarem bu...
saolun arkdaşlar..bizburda en yakın arkadaşlarımızdan bile duymadıgımız tesellileri birbirimize söyleyen küçük bir aile olduk..
Ve ben dün aldırdım bebeğimi..aynen anlattgn gibi oldu kürtaj kolera..ama yine de tırstım baya..narkozdan uyanırken eşime....aldıalr bebğimiiama ben yine yapcamm,yine yapcammmm demişimm..ağlayarak...
Gülsemmi ağlasammı:)
boşgebelik oldugu için insan ister istemez 2.bebekte de aynışeyler olurmu diye korkuyor..tekrar bu üzüntüyü yaşarsam mahvolurum...
O glıfoz deneen ilaç neki?*
siz neler yapıosunuz..?çalışıomusunuz..evdemisiniz..nasıl geçio hamileliğiniz....kızlar?
koleramm çok sevindim senin adına..tıkır tıkır atıodur kalbii bebişininnnn:)kıyamamm..ben sana çok sağlıklı olacak demiştim ama...:)inş benimde öle olurr..inşş bende sevnrm ve bu kes sonsuza dekkk yanımda kalır bebeğim:)
sen nerde çalışıosun?ben çok yoğun bi işte havaalanında çalışıorummm....3 vardia oalrak...ve yer hostesi olarakk..ofisteyim.....
bana her yenii gelişmeyi yaz..kalbini,hareketlerini,,ona aldıklarını,,,:)benimki şimdilik olmadı,izin ver seninki ile yaşayayım bu sevinciiii:)
elif çok geçmiş olsun.bende boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.seni çok iyi anlıyorum.ama üzülme.benim kürtajdan sonra peş peşe 2 çocuğum oldu :) Allah tekrarından esirgesin.glifor şeker ilacıdır.ben şeker hastası olduğum için kullanıyorum.bu ilacın etkilerinden biride yumurtlamayı düzene sokar.bazı trioid hastalarına,yumurtlamaları bozuk olduğu için verilir.ama asla kafana göre kullanabileceğin bi ilaç değil !!
zaten gerek duyacağınıda hiç sanmıyorum.moralini yüksek tut.dinlen.3 ay ara vermen lazım zaten dr söylemiştir.kendini hazır hisettiğinde durmak yok yola devam :))
konu sahibi arkadaşım seninde gözün aydın.Allah kucağınada almayı nasip etsin.yanı sırada bu özlemle yanan herkese.şu mübarek gün Allah kimseye yok dedirtmesin inşallah.sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?