Aminnnn canım inşallahAnladım canmhayırlısı olsun
Ama şimdi ilk hamileliğimde ki 5+2 günlük 1.02 cm miş canım normal demek ki inşallah hayırlısı olsunNormal dedi bilmiyorum benimki ins normaldir senin hcg kaç çıktı gayet iyi okuduklarıma göre boyutu seninkinin
Merhaba yok ya hiç bisey yaptırmadım salı günü gideceğim tam görünsün diye erteledim birazMerhabalar tabi birde rutin kan ve idrar tahlillerine başlanılıyor sizde yaptırdınız mı
Önemli bisey var mıMerhabalar tabi birde rutin kan ve idrar tahlillerine başlanılıyor sizde yaptırdınız mı
Önemli bisey var mı
Canım sanki tshım yüksek gibi yarın göstereceğiz hayırlısı bakalımÖnemli bisey var mı
Kaç tsh git bir an önce o zaman ben ilac kullanıyorumCanım sanki tshım yüksek gibi yarın göstereceğiz hayırlısı bakalım
Bana da haber et :)Canım sanki tshım yüksek gibi yarın göstereceğiz hayırlısı bakalım
6.52 çıktı canım benim ilk hamileliğimde hep 3.5 lardaydıBana da haber et :)
Sizin kaçtıKaç tsh git bir an önce o zaman ben ilac kullanıyorum
Benm hamilelikten önce de vardı ama hcg ölcturfugum gün de 3.91 çıktıSizin kaçtı
Düşmüştü yne Yükselmis yaniSizin kaçtı
Sen git evett benm 3.91 çıktı ve ilac kullan mutlaka6.52 çıktı canım benim ilk hamileliğimde hep 3.5 lardaydı
Benim ilk hamileliğimde hep 3.5 lardaydı ve ben hiç kullanmadımBenm hamilelikten önce de vardı ama hcg ölcturfugum gün de 3.91 çıktı
Kadın doğumcu yüksek dedi canımBenim ilk hamileliğimde hep 3.5 lardaydı ve ben hiç kullanmadımzaten üst sınır 5.95 sizin gayet iyiymiş
Hamilelikte 2 altı olması güzel dediBenim ilk hamileliğimde hep 3.5 lardaydı ve ben hiç kullanmadımzaten üst sınır 5.95 sizin gayet iyiymiş
Gittiniz mi doktoraMerhaba yok ya hiç bisey yaptırmadım salı günü gideceğim tam görünsün diye erteledim biraz
Gittim ama hüsrana uğradım doktorlar Farklı olduğu icin mi Bilmiyorum kalp atışını falan duymadımGittiniz mi doktora
SizGittiniz mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?