Kuzum doktor bulamıyorm burda salı günü gideceğim iyi bir doktor var bakalım o ne diyecekCanım demek doktorun dediği gibi geç döllenme dir 15 gün fark olduğuna göre siz cuma günü gidin inşallah duyarsınız
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumKuzum doktor bulamıyorm burda salı günü gideceğim iyi bir doktor var bakalım o ne diyecek
Perşembe kontrol inşallahSen naptın canm
Sen en son gittiğinde ultroson girdin miPerşembe kontrol inşallah
İnsallah canm benmİnşallah güzel haberlerini bekliyorum
Sadece kesenin büyüyüp büyümediğine bakıldı son kontrol deSen en son gittiğinde ultroson girdin mi
Kaç olmustu benim büyümüşSadece kesenin büyüyüp büyümediğine bakıldı son kontrol de
Birşey söylemedi sadece tamam büyümüş dedi canımKaç olmustu benim büyümüş
Anladım canm aynı doktor olmadığı icin benm çok sağlıklı olmadı kontrollerBirşey söylemedi sadece tamam büyümüş dedi canım
Kesinlikle tek doktor tavsiye ederim hemde çok ultrasona girmemiş olursunuzAnladım canm aynı doktor olmadığı icin benm çok sağlıklı olmadı kontroller
Canm lekelenmem varKesinlikle tek doktor tavsiye ederim hemde çok ultrasona girmemiş olursunuz
Bende tam bunu soracaktım herhangi bir sıkıntınız var mı diyeCanm lekelenmem var
Bende tam bunu soracaktım herhangi bir sıkıntınız var mı diye
Hemen acile gidin önlemini alıyorlar canımCanm lekelenmem var
Doktor progestan verdiHemen acile gidin önlemini alıyorlar canım
Sen napıyosun nasılsınHemen acile gidin önlemini alıyorlar canım
Canım benim kontrol perşembe hayırlısı ile inşallah siz ne yaptınız gittiniz mi doktora kalp atışlarını duydunuz mu inşallahSen napıyosun nasılsın
Canm yok kalp atışı duyulmadı ve kanamam varCanım benim kontrol perşembe hayırlısı ile inşallah siz ne yaptınız gittiniz mi doktora kalp atışlarını duydunuz mu inşallah
Anladım canm hayırlısı olsun inşallahCanm yok kalp atışı duyulmadı ve kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?