Cuma gittim ve tshdan dolayı ilaca başladım. Haftaya perşembe tekrar gidiceğiz inşallah
Kaç haftalıksınızGittim ama hüsrana uğradım doktorlar Farklı olduğu icin mi Bilmiyorum kalp atışını falan duymadım
Aramızda iki gün vardı sanırım çok erken değil mi zaten duymanız için 7 haftalık olsun bir hemen kötü düşünmeyin ve tek doktorla devam etmenizi tavsiye ederimCuma gittim ve tshdan dolayı ilaca başladım. Haftaya perşembe tekrar gidiceğiz inşallah
Canm sen de duymadın demi. Benm adete göre geri cıkmsıtı geç döllenme demişti mecburi doktor değiştirdim. Normalde sekiz haftalık olması lazım ama olmadı.hala çok geri çıkıyor sen ne yaptın doktorda baktınız mi canmAramızda iki gün vardı sanırım çok erken değil mi zaten duymanız için 7 haftalık olsun bir hemen kötü düşünmeyin ve tek doktorla devam etmenizi tavsiye ederim
Ultoroson görüntüsü var mıGittiniz mi doktora
Biz haftaya gideceğiz inşallah sadece keseyi gördükCanm sen de duymadın demi. Benm adete göre geri cıkmsıtı geç döllenme demişti mecburi doktor değiştirdim. Normalde sekiz haftalık olması lazım ama olmadı.hala çok geri çıkıyor sen ne yaptın doktorda baktınız mi canm
Sizin 6 haftalık 2 günlük dür diye düşünüyorum çok erken duymanız daCanm sen de duymadın demi. Benm adete göre geri cıkmsıtı geç döllenme demişti mecburi doktor değiştirdim. Normalde sekiz haftalık olması lazım ama olmadı.hala çok geri çıkıyor sen ne yaptın doktorda baktınız mi canm
Anladım canm normal mi acaba bilmiyorum aramızda iki gün var zaten senleBiz haftaya gideceğiz inşallah sadece keseyi gördükgeçen hafta başka birşey görmedik
Ya günü eksik çıktı anlamadım bende bakacağın iyi bir doktora gideceğim kuzumSizin 6 haftalık 2 günlük dür diye düşünüyorum çok erken duymanız da
Normal canım daha erken ayrıca 1 yada 2 hafta oynuyor ama ileriki haftalarda düzene giriyor hatta önde bile gidebiliyorsun sıkıntı etmeAnladım canm normal mi acaba bilmiyorum aramızda iki gün var zaten senle
Canmilk duydum çok aglaıdm ama sonra ultrasonlar ve doktorlar Farklı olunca . Kendime eziyet etmek istemedim hem hersey olacağına varır demiNormal canım daha erken ayrıca 1 yada 2 hafta oynuyor ama ileriki haftalarda düzene giriyor hatta önde bile gidebiliyorsun sıkıntı etme
Kesinlikle kötü düşünmeyin inşallah herşey gönlünüzce olur. Kucağınıza aldığınız da herşeyi unutacaksınızCanmilk duydum çok aglaıdm ama sonra ultrasonlar ve doktorlar Farklı olunca . Kendime eziyet etmek istemedim hem hersey olacağına varır demi
Ayrıca herkesin hamileliği farklı o yüzden kötü şeyler okuyup da endişeye kapılmayın. Herkesin hikayesi farklıCanmilk duydum çok aglaıdm ama sonra ultrasonlar ve doktorlar Farklı olunca . Kendime eziyet etmek istemedim hem hersey olacağına varır demi
KESK’e canm çok sağ olKesinlikle kötü düşünmeyin inşallah herşey gönlünüzce olur. Kucağınıza aldığınız da herşeyi unutacaksınız
Kuzum uyumlu olsa sorun etmem bir umut bakacağızAyrıca herkesin hamileliği farklı o yüzden kötü şeyler okuyup da endişeye kapılmayın. Herkesin hikayesi farklı
Sizin son adet tarihi başlangıcı neKuzum uyumlu olsa sorun etmem bir umut bakacağız
Ne oldu cnmSizin son adet tarihi başlangıcı ne
Canım demek doktorun dediği gibi geç döllenme dir 15 gün fark olduğuna göre siz cuma günü gidin inşallah duyarsınızNe oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?