Merhaba perşembe günü beta hcg degerim için bir konu açmıştım
27 nisanda beta hcg değerim 576
29 nisanda dün doktora gittim vajinal yolla baktı ama kesem görünmedi mayısın 13 üne rendavu verdi son adet tarihine göre 5 haftalik hamileyim kasık ağrılarım var bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı yardımcı olurmusunuz iki ay önce bebeğimin kalbi durduğu için 5 haftalıkken kürtaj olmuştum ama onda bu haftada kese de bebekte vardı çok korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum❤
İnşallah normal gebeliktir.Merhaba dün baktiramadım en son 27 nisanda baktım 576 adet tarihime göre 5 haftalik ama vajinal ultrasonla bakıldı kese yok
2 günde bir 2 kat arttığını düşünürsek suan beta 1500 falan olması gerek, vajinalden bile yeni yeni görünmeye başlar kese, stres yapmayınMerhaba dün baktiramadım en son 27 nisanda baktım 576 adet tarihime göre 5 haftalik ama vajinal ultrasonla bakıldı kese yok
Eğer korkuyorsanız erken tedavi önemli.Mayısın 13 ünde çağırdı sizce daha erken gidim mi ağrılarım var dış gebelikten korkuyorum
13 gün bence fazla önümüzdeki 2 3 gün içinde tekrar kontrole gidin benceMayısın 13 ünde çağırdı sizce daha erken gidim mi ağrılarım var dış gebelikten korkuyorum
Vajinal ultrasonda olsa 576 değerle kese görülmez bu kese gorulen e kadar değer artışınizi takip edin..saglikla gelir insallahMerhaba perşembe günü beta hcg degerim için bir konu açmıştım
27 nisanda beta hcg değerim 576
29 nisanda dün doktora gittim vajinal yolla baktı ama kesem görünmedi mayısın 13 üne rendavu verdi son adet tarihine göre 5 haftalik hamileyim kasık ağrılarım var bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı yardımcı olurmusunuz iki ay önce bebeğimin kalbi durduğu için 5 haftalıkken kürtaj olmuştum ama onda bu haftada kese de bebekte vardı çok korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum❤
Doktor muayene etti mi?Dayanamadım beta hcg testi verdim özelde degerim 3 gün sonra 4110
Kesinlikle nasibinde varsa rabbim ol derse herşey olur (bende 7.haftadayım kese var bebek oluşmadı ki 5.hafta sonlarına dogru oluşması gerekirmiş, doktorum bile bundan sonrası Allaha kalmıs dedi bekleyip göreceğiz en azından hamile kalabiliyorsun dedi, herşeyin hayırlısı)Bu değere göre görülmesi lazım diyo çevremdeki herkes dün maalesef vajinal yollada görülmedi bayramdan sonra gidicem 2 ay sonra zorunlu kürtaj oldum nasipten öte yol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?