Kese görünmedi

Nokta43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
19
2
1
26
Merhaba perşembe günü beta hcg degerim için bir konu açmıştım

27 nisanda beta hcg değerim 576

29 nisanda dün doktora gittim vajinal yolla baktı ama kesem görünmedi mayısın 13 üne rendavu verdi son adet tarihine göre 5 haftalik hamileyim kasık ağrılarım var bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı yardımcı olurmusunuz iki ay önce bebeğimin kalbi durduğu için 5 haftalıkken kürtaj olmuştum ama onda bu haftada kese de bebekte vardı çok korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba dün baktiramadım en son 27 nisanda baktım 576 adet tarihime göre 5 haftalik ama vajinal ultrasonla bakıldı kese yok

Kese görünmesi için beta 3000 küsür olması gerek vajinalden görünmemesi de normal bence şuanlık, 3 4 gün sonra net görünür diye düşünüyorum

Merhaba dün baktiramadım en son 27 nisanda baktım 576 adet tarihime göre 5 haftalik ama vajinal ultrasonla bakıldı kese yok
2 günde bir 2 kat arttığını düşünürsek suan beta 1500 falan olması gerek, vajinalden bile yeni yeni görünmeye başlar kese, stres yapmayın

Mayısın 13 ünde çağırdı sizce daha erken gidim mi ağrılarım var dış gebelikten korkuyorum

Mayısın 13 ünde çağırdı sizce daha erken gidim mi ağrılarım var dış gebelikten korkuyorum
Eğer korkuyorsanız erken tedavi önemli.
Betaniz çok yükselmeden gidin.

Bence de uzun Bi süre 13 ünde gelirsin Bi sorun olmazsa kalp atisida duyarız dedi çok huzursuzum bayramdan dolayı doktor yok bayramdan sonra bakabilir beta hcg testi versemde bunla belli olucak bisey değil

Vajinal ultrasonda olsa 576 değerle kese görülmez bu kese gorulen e kadar değer artışınizi takip edin..saglikla gelir insallah

Doktora gitmeden 2 gün önce o değerdeydi bidaba baktiramadim bayramdan sonra tekrar doktor kontrolüne gidicem

Hayır doktor yoktu sadece kan verebildim 3 gün içinde 576 dan 4110 olmuş 2 katından çok fazla

Doktor yoktu 3 günde 576 dan 4 bine çıkmış dün kese de vajinal yolla görülmedi sanırım normal değil

Bat günü ben 97 ile hamileliğimi öğrenmiştim, keseyi anca 5+4 de karından gördü benim doktor vajinal bakmak istemedi, beklemek zor biliyorum ama beklemek zorundasın ne yazık ki

Bu değere göre görülmesi lazım diyo çevremdeki herkes dün maalesef vajinal yollada görülmedi bayramdan sonra gidicem 2 ay sonra zorunlu kürtaj oldum nasipten öte yol yok

Bu değere göre görülmesi lazım diyo çevremdeki herkes dün maalesef vajinal yollada görülmedi bayramdan sonra gidicem 2 ay sonra zorunlu kürtaj oldum nasipten öte yol yok
Kesinlikle nasibinde varsa rabbim ol derse herşey olur (bende 7.haftadayım kese var bebek oluşmadı ki 5.hafta sonlarına dogru oluşması gerekirmiş, doktorum bile bundan sonrası Allaha kalmıs dedi bekleyip göreceğiz en azından hamile kalabiliyorsun dedi, herşeyin hayırlısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…