İçimi çok rahatlattıniz çok teşekkür ederim hiç bir belirtimde yok sadece birden sıcak basması var o kadarKese 1500lü değerlerde görünüyor sıkıntı yapma kendine. Benim de adet gecikmemin 6. Gününde değerim 347 çıktı doktorum 10 gün sonra gel kese gözükmez şimdi dedi
Hayırlısı olsun inşallah canm bnimde bugün 6.günüm ama test yapmaya korkuyorum bugün 2 sefer peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu sizde ole oldumu acabaKese 1500lü değerlerde görünüyor sıkıntı yapma kendine. Benim de adet gecikmemin 6. Gününde değerim 347 çıktı doktorum 10 gün sonra gel kese gözükmez şimdi dedi
Hayır bende hiç lekelenme olmadı, düşük riski olabilir diye doktorum duphaston verdi sanırım 3 ay kadar kullanıcam. Sonrasına bakarız dediHayırlısı olsun inşallah canm bnimde bugün 6.günüm ama test yapmaya korkuyorum bugün 2 sefer peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu sizde ole oldumu acaba
İnşallah vardır ama tavsiyem mümkünse özelde hemen kan verin ve doktora görünün. Önlem alabilecekken sonra pişman olmayınHayırlısı olsun inşallah canm bnimde bugün 6.günüm ama test yapmaya korkuyorum bugün 2 sefer peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu sizde ole oldumu acaba
Çok haklısınız 6 senelik evlilik hayatımda çok şey yaşadım en son dış gebelikte 10 gün hast.yattim kan vermek bnm için izdirap resmen bir iki gün bakıcam sökülmezse zaten gidip kan vericemİnşallah vardır ama tavsiyem mümkünse özelde hemen kan verin ve doktora görünün. Önlem alabilecekken sonra pişman olmayın
İçini ferah tut canm daha çok erken kese için. 1000-1500 kedi falan rahat görmesi lazım degerlerininMerhaba kızlar benim en son adet tarihim 6 temmuz yani adetim gecikeli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 111 çıktı ve tüm gebelik testlerin pozitif çıktı ardından ertesi gün doktora gittim ve kese görünmüyor çok yenidir dedi ama ben korktum sizce kızlar yeni olduğu için mi gorunmuyordur yoksa boş gebelik falan mı
Tekrar doktora ne zaman gitmeliyim peki sizce ne kadar zaman beklemem gerekirÇok erken. Beta katlanacak yükselecek 1500lerin üzerine çıkacak. Anca öyle.Tebrik ederim.
Tekrar doktora ne zaman gitmeliyim peki sizce ne kadar zaman beklemem gerekir
Yolunda artışı nasıl anlayabilirim pekiİki güne bir beta takibi yapardım ben yolunda artarsa 1500den sonra giderdim doktora.
Yolunda artışı nasıl anlayabilirim peki
İnşallah vardır ama tavsiyem mümkünse özelde hemen kan verin ve doktora görünün. Önlem alabilecekken sonra pişman olmayın
İnşallah güzel haberini bekliyoruz canım sonucunu yaz mutlakaDyanamadım gittim kan verdim canım 2 saat sonra HaYırLı haberler alırım insallah
Kaç saat oldu e nabizda çıkmadı ya sınır oldummİnşallah güzel haberini bekliyoruz canım sonucunu yaz mutlaka
Hala çıkmadı mı sonuç canımKaç saat oldu e nabizda çıkmadı ya sınır oldumm
Hayır yaa bence onlar sisteme işlemedi gümbürtüye gitti benim kan kendi dr.um özel uzak devlet hast.yaptirdim o an bide kavga çıktı olduğunu anlamadim aklım çıktı bi erkek aldı kanı hayirlsiiHala çıkmadı mı sonuç canım
Degerinin 1500 uzerinde olmasi lazim kesenin görünmesi için daha cok yeni yerleşmiş bebegin daha yeni olusacak kendine evham yapma bence sirt üstü uzan birde yemek yiyince sol tarafina yatki yarasin yediklerinMerhaba kızlar benim en son adet tarihim 6 temmuz yani adetim gecikeli 2 gün oldu kan testi yaptırdım 111 çıktı ve tüm gebelik testlerin pozitif çıktı ardından ertesi gün doktora gittim ve kese görünmüyor çok yenidir dedi ama ben korktum sizce kızlar yeni olduğu için mi gorunmuyordur yoksa boş gebelik falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?