Kese görünmedi

Aaa mutlaka deneyeceğim bunu
Tabi şimdi sen yeni anne oldugun icin tuzu azalt bol bol sebze meyve protein agirlikli beslen abur cubur yeme meyvede olsa fazla yeme bebegin vitaminle büyüyecek ne bulursan ye ama abartmadan ye tuzlu fazla yeme sekerli fazla yeme vucudun su tutmasin ceviz ye iki tane kahvaltida oglen fındık ye tuzsuz akşam bi porsiyon meyve ye sırt üstü uzan iyicene bebegin sana gomulsun folik asitini iç ha birde çok çay içen birisiysen gunde 3 bardak açık çay iç fazlasi demir eksiktiyor vucutta kansizlik yapıyor şimdi senin gebelik ilerledikce 20 kat fazla kanin olacak vücutta bilgin olsun bi kan verecen kolundaki kan fazla akacak ciddi diyorum bak

Ne kadar bilgilisiniz

Canım benim beta 4000 bine yakınken bakıp kesenin oluştuğunu söyledi senin daha çok erken sıkma canını

Ne kadar bilgilisiniz
Teşekkür ederim canim benim anne olmak kolay degil 12 yasinda bir oglum var 8 yıldır gebelik düşünüyoruz kismet olmadi gebe kaldim karnimda öldü şimdi yine gebelik düşünüyorum ovulasyon testi yapıyorum ister istemez bilgili oluyorsun zaten

Maşallah Rabbim gönlünüze göre versin insAllah

Çok teşekkürler birde yeni öğrendiğim için beklemek çok sabirsizca geliyor ve aklımda senaryolar kuruyorum
İçini ferah tut dua et. Bende kese oluştuğu halde acaba kalp atışını duyar mıyım duyamaz mıyım diye endişelenmiştim ama endişelerim yersiz çıktı. Sende böyle şeylere kafanı yorma lütfen düzenli beta takibi yapar doktorun zaten istediği değere ulaşınca inşallah keseni de görürsün

İnsAllah etrafımda ve internet mecrasında o kadar dış gebelik kimyasal gebelik vs rastliyirum ve ister istemez tedirgin oluyorum

Altdan bakmadımı? Ultrasonda gözükmeyen bebeği altdan bakıb buluyolar.

İçimi çok rahatlattıniz çok teşekkür ederim hiç bir belirtimde yok sadece birden sıcak basması var o kadar
Ben 7 hafta hicbi şey bilmiyorum ne belirti ne bişey ne tesde çıkmaz ne kanda 7 hafta sora kalbi carpica belli oluyo ve 15 haftaya kadar sabahdan akşama.kusuyorum her kesde aynı olmuyoki bı belli etsin kendini gorucen

Ben 7 hafta hicbi şey bilmiyorum ne belirti ne bişey ne tesde çıkmaz ne kanda 7 hafta sora kalbi carpica belli oluyo ve 15 haftaya kadar sabahdan akşama.kusuyorum her kesde aynı olmuyoki bı belli etsin kendini gorucen
Evet doğru bende de belirti yok sadece sicakliyorum ve şişkinlik var hepsi bu. Bende belirtilerden değil merakımdan öğrendim hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…